|
![]() |
#1681 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja nove win stavljao pa se nesto shebalo i sada sve isto od nule tako da mislim nista od cetvorke sljedecih mjesec dana.... Nekak i nisam nabrijan da idem ponovo skupljati levele ispocetka... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Stavio sam za download PunkBuster Setup v.3.0. Meni radi savršeno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1684 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php U prvom dijelu Citiraj:
Imaš tamo i test services - sve ti mora biti zeleno da je u redu. Iako ti nekad napiše da je test uspješan u stvari je neuspješan ako je išta u crvenome.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
COD4 savegame
Ovak, igral sam doticnu igru na multyu i dosao do levela 29 te sam bio prisiljen reinstalirati sistem. prije toga sam direktorij players sazipao i spremio na drugi disk. nakon reinstalacije sam instalirao igru, stavio zakrpu 1.4 (prije je bila 1.3) i u direktorij players otpakirao sadrzaj. Kad sam nakon toga usao u igru i pisao je neki error, bla bla bla i kao mora se profil resetirati i vratiti na 0, znaci bez XP-a ![]() Jel ima nade da taj sacuvani profil loadam, jer mi se ne da sve ispocetka prolaziti, vec sam si oruzja nastimao i sve... thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
COD4 je postao Igra godine u BUGu. Još na početku časopisa neki lik u pismima čitetelja komentira kako je ta igra mogla dobiti 96% u prošlomjesečnoj recenziji, kako su mogli tak visoku ocjenu dat, Crysis ovo, Crysis ono, Crysis bolji, Crysis roka. Ja pomislio drago al' lik se potpiso sa Hrvoje. I najjači mi komentar BUGovaca na sve to: A tek kad vidiš koja nam je igra godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pozdrav, imam jedan problem kaj se tiče multiplayera... nabavio ja igricu,idem si instalirat,sve super,i reko,ajd idem prvo preć single,neću ni otvarat multi dok ne predjem single,i sve u redu, u jednom danu sam prešao singleplayer,i onda odo ja upalit multi,i dogodilo mi se ono kaj mi se već prije dogadjalo na nekim programima....a to je: kliknem 2 put na ikonicu,i onda se onaj pješćani sat pokaze odma(kao da ide otvarat igru),ali u roku jedne sekunde nestane pješćani sat,i ništa....komp šuti,kao da mu nisam reko da otvori igru,...samo miruje....neće upalit....to mi se dogadjalo na hrpu igrica prije,ali i na programima...ne znam dal se to vama dogadja? i šta to je? kako to riješit |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 | ||
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Inače ako se napravi backup config_mp i mpdata trebalo bi raditi. Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jucer sam dobio novi cin (sad sam Level 51) i mucim se otkljucati zlatni skin za M60E4 machine gun. BTW, ako nekome treba original igra, može si naručiti preko moje webstranice za samo 149kn. U dva dana sam već isporučio 33 originalna cd-keya pa požurite po svoj primjerak dok ne ostanem bez.. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
destructo - lakše sa reklamom, i još mi nije jasno kako ti prolazi onaj oglas na tržnici, pošto je reklamiranje zabranjeno... ![]() no, i meni dolazi cdkey, i sad problem, Rank sam napravio na drugom CD keyu, i sad kad metnem original, odoše rankovi, jel? pas mtr... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Premium
|
ma sad sam nedavno tek i instalirao xp,prije tjedan dana (mijenjao sam komp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
meni fali još 12 headshotova do red tigera sa G36C ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Ex-Gastarbajter
|
a sada imam ovaj "sređeni" i na njemu stvarno mac toga otkljucano, jos samo da dobijem red tigera za G36C, i onda cu ga umiroviti, i krenuti ispocetka sa origigi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Premium
|
i zaboravio sam reć da sljedeći put kad idem upalit multiplayer onda mi se pojavi prozor u kojem me pita da li želim pokrenuti igru u safe modu,ja kazem da,ne otvori,ja kazem ne,ne otvori.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Premium
|
sve uredu,riješio sam problem skidanjem patcha,i sad mi normalno ulazi u multiplayer,ali zato više ne ulazi u singleplayer,,,al jbg,nema veze,singleplayer sam prešao...sam još jedno pitanje zbog kojeg sam ipak mislio otvarat singleplayer....kaj je onaj arcade mod? šta s onim bodovima mogu postić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zašto bi vi išli ponovno bildati levele? Jednostavno ukucajte novi cd-key i preko konzole se spojite na neki server i igrajte malo da skupite neki xp (ja sam odigro 1 cjelu mapu i pričekao drugu) i tad možete izaći iz igre a vaš level če ostati isti a cd-key promjenjen. Meni tako radi.
![]() |
#1701 | ||
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
a kakvo trokiranje imash? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Da li ima mreža preko Hamachija za ovu igricu ako je netko od forumaša dignuo? Ako ne, imam ja: Ime:Carevi Pass:007 Pa zaigrajmo, pod uvjetom da imate patch 1.4 i Punkbuster update (nisam siguran) sa FAQ stranice Punkbustera Zadnje izmijenjeno od: kico1. 30.12.2007. u 18:15. Razlog: Dodavanje informacije |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Ex-Gastarbajter
|
probaj sa \cl_maxpackets 60 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Uf sad sam se i ja navukao na multiplayer....TDM pogotovo...nego pitanje MRUD-ica(claymore) nestane kad poginem?
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|