|
![]() |
#1682 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Pa onaj kreten Lord *** je dosao tek kasnije... prvu partiju sam imao odličan skor (ima ko screenshot), a ja i mrkonja + još neko smo obično uvijek postavili exploziv... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1683 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tog kretena Lorda sam triput uspio ubiti, nakon sto sam vidio da kolje nase...4. put je on mene skeljio! Sve u svemu, treva pass staviti... ![]()
![]() |
#1685 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Doslo je do nekih problema. Ne znamo tko je promjenio rcon i tko je skinuo pass sa servera nit ista. Dok to ne razjasnimo...valjda cemo uskoro opet imat kontrolu nad serverom... Inace u klanu dobivam primjedbe na neke sa pcex-a...ljudi malo se uozbiljite. Ako netko iz NOB-a dodje na server sa rconom i promijeni nesh nemojte odma galamit i sve... to je ipak server koji mi placamo. I NITKO iz NOB-a NE koristi sifre, cheatove ili bug-ove na mapama! Za povecanje slotova, a da vi dodate novac, sam pitao vise rangirane od mene...pa cekam odgovor...al mislim da ce biti negativan.
![]() |
#1687 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Nego jedno pitanje ak može - kaj je točno zadača u HQ-u - i kak se osvajaju bodovi:confused: THX M ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
MadModerator
|
Hm...HQ sam igrao 3-4 puta. ... uglavnom mislim da dobijes bod ako odredjeni broj sekundi imate pod svojom kontrolom oba HQ-a...a mozda lupam....ne sjecam se...to sam igrao u CoD1... ^^''''
![]() |
#1689 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne, ne naš lord, neki kreten... Što se tiče HQ, moraš postaviti radio na određenom mjestu i onda to zadržati neko vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Stavite bilo koji tip želite (to je ipak vaše pravo), a ove zajedljivce rješavajte po kratkom postupku, istog trenutka i bez prijekog suda koji bi mogao odužiti postupak i dovesti do potpunog raspada sistema. Ne dajte se vući za nos. Od ostalih tražim malo više ozbiljnosti i pažljivije biranje riječi. Da sam ja admin, mnogi bi već letili sa servera. A to već i sami znate.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Slazem se s RAK-om... Htio bi se i ja zahvaliti deckima iz NOB-a sto su nam dozvolili da igramo i ispricati se u ime svih onih sta su bili nepristojni...Moram reci da mi je bilo zadovoljstvo igrati protiv staroga, a i ostalih nob-ovaca, stvarno ste odlicni... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
U potpunosti se slazem sa E.T.-om i RAK-om, ostali, ne kenjajte, napravite/iznajmite svoj server i onda delajte kaj ocete... NOB*Stari* igra dobro, al i njega se moze skeljiti ![]() ![]() Pratio sam ga par puta po pola sata i momak je fenomenalan, a to kaj njemu nisi u crossairu kad te pogodi, neg malo desno/lijevo nema veze s varanjem! I ja sam jucer imao ZED-a na nisanu tocno u sredini i nisam ga uspio pogoditi sa 3 metka (a bio je valjda 15m od mene), na kraju sam ja najeb.... ![]() Meci ne idu tocno u sredinu, probajte pucati u neku kutiju ili zid pa cete vidjeti kaj mislim... Samo stavite sifru, da se ne ponovi situacija sa Lordom of *** kao jucer...koji je spominjao nas i ustase u istoj recenici ![]()
![]() |
#1693 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
A da se nas 10-15 "stalnih" igraca dogovori i iznajmimo svoj server. 20-30 kn koliko bi trebalo izdvajat mjesecno mislim da nikome nije problem izdvojit toliko. Server bi bio samo za forumaše i sa paswordom tako da se niko nemoze ubacivat sastrane,2 admina koji bi pazili na red i mjenjali game type i postavke. Ako neko zna kako ide cijeli postupak oko iznajmljivanja nek napiše pa da se konacno dogovorimo i da se nikome ne namecemo ![]()
![]() |
#1694 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
JDM
|
n00b ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
JDM
|
Same here ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
MadModerator
|
Doveli smo server opet pod kontrolu ![]() ![]() Sto se tice iznajmljivana PcEx servera...mene iskljucite da dajem pare...ionako jedva sklapam kraj s skrajem...i 20kn mi je ponekad puno ![]() Sad je nastao malo nesporazum, al mislim da nece biti problema ako opet ukinemo PAM i vratimo da se ne mora pritiskati F i te stvari ^^'''
![]() |
#1698 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo i ja bi se bacio u avanturu sa serverom, male donacije mogu podnjet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() A Mrki fakat ima dobru ideju ![]() Samo ko bi bio zainteresiran da bude admin?
![]() |
![]() |
#1700 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1701 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1702 | ||
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1705 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Kužiš, samo reci nekome da ga postavi na PUBLIC MODE
![]() |
![]() |
#1706 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Očemo li većeras na dozu ili nob i kada? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1707 |
Premium
|
ja bi išao al uvijek zakrčite server |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Premium
|
ajd ak netko hoe igrati za klan nek mi se javi na pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
sorry ak sam nekog svog večeras opaučio, još se vježbam a i okidač mi je uvijek nekak skliski i masni...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|