|
![]() |
#1651 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, to sam i ja pomislio. Što su poboljšali su poboljšali kroz zadnje dvije godine. No, nadajmo se kraćim loadima ili pak manje istih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1653 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Nisam još ni probao online, fakat guštam u Storyiju još ![]() Ti detalji me toliko znaju nasmijati. U jednoj sceni kada sam se switchao na Trevora, on zuji na nekoj farmi/vinogradu gdje je letio onaj mali avioničić za zaprašivanje (duster, kako ga zovu valjda). I idilična situacija, priroda, ljudi kopaju, sunset, baš lijepa scena. U jednom trenutku mali duster grune u tlo, vatra, eksplozija, panika, kaos, psovanje i neki uber smiješni komentar od Trevora ![]() Ili kad se probudi pijan u štali s kravama ![]() A tek sad sam zabrio na najjače, fino sam kupio garaže, lijepe aute, avione, glisere, property-ije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Uspio upogoniti igru na G3220. ![]() Odigrao dvije misije i provozao se malo gradom. U tih pola sata igra me ugodno iznenadila. Ali igranje će pričekati novi hardver. Ne da mi se igrati kad ima fps dropova. ![]()
![]() |
#1657 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Eto i ja napokon malo zaigrao jučer. Samo par minuta, ali fino zgleda. Nažalost, mislim da neću nastavit jer iako igra ide 50-90 fps na very high, i uz toliko frejmova trza i zastajkuje zbog čistog nedostatka RAM-a. CPU i grafa teraju svoje bez beda, al vidim da je ram pun, 5.2 GB iskorišteno od mojih 6 (a ostatak valjda pojedu windowsi). Još 2 gige bi me spasile, ovak će samo bit patnja igrat, pogotovo u vožnji. :/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1661 |
Premium
|
Nemoj igrat bez uključenog V-synca. Jer kad je uključen igra radi do 60 fps-a i onda se puno manje primjeti frame drop sa 60 na 50 fps-a.. Nego sa 90 na 50.. Ali svakako da, fali ti još ram-a.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Gamer 2 the Bone
|
Ok, thnx probat ću danas doma. Inače po defaultu isključim v-sync jer jako ždere resurse.
![]() |
#1664 |
Premium
|
Kako u kojoj igri. Točno se sjećam da mi je Just Cause 2 radio bolje i izgledao bolje sa uključenim. Nego, jedna stvar mi se full svidja, zvukovi, hebeno su izvedeni. Kiša pada i ja šetam ulicom, čuju se kapi koje padaju na auto, u šumi zvukovi prirode, itd itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
The mighty pirate
|
Riješio story dio igre. Prema Steamu, potrošio sam 44 sata života. Sad me još čeka malo brdo sitnih zadataka, ali očekivao sam malo dužu priču i malo više načina za završiti igru osim zadnje misije i biranja A, B ili C. Do GTA 6 stignem sve završetke vidjeti ![]()
![]() |
#1668 |
The mighty pirate
|
Ma isto C, taman sam se naviknuo na korištenje sve trojice, a Trevora se sigurno ne bih rješio jer mi je najjači lik u igri. Od frajera do cmizdrave klinkice u trenu ide, pa mjesta na kojima se budi pijan kad ga izabereš. Ma urnebes. Druga dvojica su mi manje zanimljiva.
![]() |
#1673 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#1675 | |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Premium
|
Trevor mi je najjači lik ![]() ima odličnu spiku i dobre misije. Mapa je totalno živa, od grada, pustinje do planina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Prisa uvodne 2 misije, i zajebava se jedno 2,5h, igra je stvarno opsirna i ludnica ![]() Jedino sta me smeta zasad je voznja koja je previse arkadna (vise mi se svidjala u GTA4 npr), da li se moze stavit nesto "realnije"? I jos jedno bitno pitanje, da li ima profila ka u GTA4 da mi brat moze peglat (ja kupio original).
![]() |
#1678 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Mislim da nema profila, jedino save slotovi ali uvijek će na početku pokrenut save od onog koji je zadnji igrao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Premium
|
Vožnja je super izvedena, ne znam što očekujete od ovakve igre. Kad se priviknete onda postane zabavno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|