|
![]() |
#1621 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Zato sam i prestao igrati Online na neko vrijeme. Preći ću priču pa se do onda možda nešto i promijeni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1622 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel ima jos netko problema kada prebacuje na Michaela? Meni se nekad crasha igra i jedini nacin je ubit proces u task manageru. Blitz Play misiju nisam mogao preci jer se svaki put crasha kad prebacuje na kraju na Michaela, na kraju sam sa Franklinom umro 3 puta pa preskocio taj dio...Ovako kad ne prelazim misije nego random gameplay nekad normalno prebaci na njega a nekad freeza...Nisam nigdje nasao posten fix za ovo :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1623 | |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Crash je radi throwable objekata i switchanja lika. Nebitno jel sticky il granata il whatever. Kad ramas armored truck, ne izlazi iz auta, nego IZ auta baci sticky bomb i detoniraj...IZ auta. Isto tako na kraju misije kad treba dignit garbage truck, sjedni u getaway car, baci sticky i detoniraj. Znaci ne bacat sticky bombe on foot, to + detonacija = crash na switch lika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1625 | |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ima li kakav money glitch? Ja kreten sam igrao onako potiho bez zvuka, i krivo skužio Lesterove upute i kupio dionicu kojoj je cijena pala 50% nakon assassinationa, a ne porasla u tom iznosu ![]() Pa sam popušio malo love na burzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1628 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Strašno je jadno to što reklamiraš da prodaješ igru tamo gdje prodaju ne bi trebao reklamirati, a onda ljudima ne odgovaraš na upite na PM nego to radiš ovako.
![]() |
#1629 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
kolko se sječam dok sam igro na ps3 ima 4 mjesta gdje se može izroniti kovčečić s parama i fora je da taman u trenutku kad podigneš lovu prebaciš se u drugog lika pa opet u istog tak moš naštancat beskonačno al trebaš imat kisik na uberu da moš ronjat, jedan je u la river ostali po moru |
![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
Premium
|
Zar Trevor nema zdravstveno osiguranje? ![]() Bolnica mi najprije naplaćivala po 2600 dolara, a sada 3900 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1632 |
Guest
|
Do sada, težina je znatno manja, nego recimo, prve GTA Vice City ili San Andreas. Najteža stvar je u stvari bila samo škola letenja. Radim sve side/main misije redom, sad sam s onim rusom i redneckom koji "paze na ilegalne useljenike" ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Premium
|
Skužio sam da što više Trevor ima novaca, bolnica više uzima ![]() Dali znate kako doći do onih novaca koji mi tjedno dolaze od kupljenih objekata, tipa onaj Mekenzi aerodrom. Imam 19 000 ali ne znam kako doć do toga.
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 25.04.2015. u 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Premium
|
Onda je 5000 max koliko uzimaju.. Nego kako doći do onih novaca što sam gore spomenuo? (airfild, noćni klub) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Bolnica uzima odredjeni postotak od ukupno raspolozivog novca, do max $5000. Novci od asseta se automatski pojave na racunu, dobijes samo tjedni report na mail. P.S. Povijest transakcija mozes provjerit na web stranici banke (ima 3 banke, svaki lik je u drugoj). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
Premium
|
Za provjeru/transakcije novca znam, to je isto fora. A i sinoć sam pročitao da se novci od nekretnina automatski prebace krajem tjedna na račun, kao što nathan.fake kaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1639 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() nadam se da će cijena uskoro skočit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
jel tko skužio da je u igri sheban mouse sens? Mislim, igrivo je, al sam se nadao da će to pokrpat s nekim od updateova. Izgleda da je sens vezan za fps ili nešto, pa npr u kući ili gdje je fps veći sens je niži, dok je vani u pustinji skoro duplo viši ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
pitanje iz usluge, obzirom da sam jako slabo u gamingu u zadnje vrime pa ni ne pratim sta se dogada (mozda jednog dana, u slucaju ponovnog ukazanja gordona freemana, iako je taj rapture period vec prosao ![]() dakle, obzirom na poprilicnu velicinu, ima li indicije da ce se ova igra pojavit u fizickom obliku (2 BR-a, 15 DVD-a ili kako god)? decko koji bi to kupia je srednjoskolac, nevican internetskoj kupovini, a pegla bi i online i offline (listao sam malo prethodne stranice u potrazi za odgovorom i kad vidim kakva se golgota prolazi s keyevima, ne mogu bas rec ni da mu zamjeram ![]()
![]() |
#1644 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovako nabrzinu pogledano http://www.nabava.net/search.php?tp=...heft+Auto+v+pc , pogledaj jos u algoritmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
U Hrvatskoj GTA5 putem 7 dvd-a + key prodaje Infomark. http://www.infomark.hr/Prednarud%C5%...0V%20PC#naslov Cijena 389kn? (na drugoj stranici) na stranici proizvoda 460kn. Isto kao da bez kupona i proxija kupuješ na steam-u. Ja sam preko njih kupio South park dvd (260kn) ali vrijedilo je imati fizičku kopiju.
![]() |
#1646 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
odlicno, uputicu ga na topic pa neka sam odluci sta mu je najbolje. momci, hvala na odgovorima. ![]()
![]() |
#1648 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
http://www.crovortex.com/webshop/igr...V_5_GTA_V.html
![]() |
![]() |
#1649 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1650 |
Xulos :)
|
U mulleru imas fizicki GTA V za pc, mislim da je oko 60e cijea. Sto se samoe igre tice odustao sam od onlinea s ekpom dok ne dodje patch jer ovo je zesce smece, imho.
![]() |
|
|