|
![]() |
#16622 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() A vi pretpostavljam da idete po grebenu, morat cu probat jednom i to. Inace ta 52-joka je dobra vožnja u doljnjem dijelu, ima i par skokića umjetno ukomponiranih. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16623 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Dario, Vedran i ja smo odvezli noćnu vožnjicu, sa mojom praznom baterijom, jednom žabicom i Darievim Betlehemom, po kiši...po nasipu (ne nasipu, nego ispod di malo teže ide ![]() e da, pili i jeli sa Silom kasnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16624 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#16626 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Petak po noći vele pljuščinu i mala mogućnost pred jutro u subotu. Stoga tko je za: Subota, tunel, 11h
![]() |
#16627 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ja osobno sam uvijek išao ravno i tu, znači na penjanje uzbrdo 50ak metara i onda se krene spuštati po širokom putu, ali punom kamenja i drva i lišća i svega. To su uništili šumari (priča mi ekipa) i da tamo toga nema, bila bi vrhunska brza staza. Znači, da nisam tu išao ravno, već desno kako i markacija kaže, naišao bi na taj singletrack nakon ~100m ? Mi smo se jednom zimus (buraz, Nik i ja) tamo i spustili pa se vratili nazad jer sam mislio da će staza biti koma. Nisam znao da ima to odvajanje za uber kul singletrack. Jel to odvajanje ide kao prema gore s lijeve strane ? Brijem da onda to znam ![]() Da, 52jka donji dio, kad se spoji sa gro staza je ful zanimljiva. Ima jako puno vožnje po tak, nazovimo ih, mini-grebenima (singletrack čisti) dok je dolje šumski put. Baš sam zadnji puta naletio na te skokove (5 puta sam se valjda spuštao po toj 52-jki i donji dio valjda nikada nisam na isti način odveo koliko stazica ima). Malo je to previše za moj bajk i muda, pa ja to zaobiđem lagano i bio je jedan berm. Sad po lišću je malo zeznuto i mora se opako paziti.
![]() |
![]() |
#16630 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16631 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
trebaju nekome mozda stitnici sa CRC-a? velicina L? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16635 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Kazu i neki snijeg sa kisom ![]() A i sinoc je pado neki snijeg gore, ima ga jedno 3cm Uglavnom ce vam biti veselo |
![]() |
![]() |
![]() |
#16636 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sa vratih sa Strmopeci - sve je vozivo i nema problema, tu i tamo malo sljapka ispod lisca, ali blata nema. Pitanje je koliko ce nocas pasti kise, i kakvo ce onda biti stanje na terenu. ...i da se pohvalim, prosao sam onaj razrovani ostri zavoj (vododerina)...tko je bio gore zna ocemu pricam. Ja sam preko vikenda na jednom tecaju i prije 12:30 ne mogu na Sljeme...nedjelja mi se cini bolji dan pa ako je netko zainteresiran za malo kasniji start (13h tunel) mozemo se dogovoriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16640 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ak bude vrijeme dobro i ak mi se bude dalo dodem sutra..ak nedodem na vrijeme nemojte me cekat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16643 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#16646 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16648 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
nije bio los taj domjenak kad u siframa pises ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16650 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Sve sto me ne ubije samo me cini jacim ![]() Sad sam se zbudio al nisam u stanju da idem na Sljeme. Nocas sam malo prećero. Over n out. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|