|
![]() |
#16202 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
je, to je fakat oke komedija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16203 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#16204 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao: Hunger Games - Mocking Jay Part 1. Nisam fan serijala, jučer išao gledati jer nisam ima ošta, i mogu reći da su ponovo razbacali film na 2 dijela, i točno se vidi (kao i u hobitu) da nemaju šta staviti da popune tih 2 sata pa samo odugovlače s nebitnim stvarima. Znači prazno, glupo i dosadno. Prvih 10 min filma sve reklo. I zadnjih 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16208 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Upravo pogleda Kingsman. Film je izvrstan, luda akcija, krvi do koljena, nema baš cenzure, nastojali su dosta izbjeći klišeje i glavni negativac je komedija živa, pogotovo zadnja scena ![]()
![]() |
#16210 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne znam je li mi promaknulo u temi da je netko spomenuo A Most Violent Year. Izvrstan film. Je li netko gledao dokumentarac Terms And Conditions May Apply |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16211 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Pozdrav ljudi! Može preporuka nekog filma tipa 'The maze runner', gledao sam ga i bio je super, iako mi se kraj filma nije svidio. Dakle tako neki žanr, pustolovni, akcijski i sl. Hvala
![]() |
#16212 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Iskreno, bojim se i pogledat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16213 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja sam s curom isa prije par dana gledati i mogu reci da sam bas zadovoljan vidjenim. Dvoumili smo se izmedju Kingsmena i Jupitera, ali drago mi je sto je ovako ispalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16214 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Isao tko gledati žena u crnom? Blackhat?
![]() |
#16215 | |
Emperor of the Cyberspace
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Ovo je jedan od rijetkih filmova gdje mi trailer i nije bio baš nešto, tj. obično je trailer bolji od filma. Tako da me film potpuno ugodno iznenadio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16216 |
|
Gledao sam Blackhat i film je baš dobar. Priča i gluma su mi super, ali sam način snimanja mi je nekako čudan. Možda se nekima neće sviđat jer nema neke obrade slike, tj. većina filma izgleda kao da je snimano sa nekom običnom kamerom, nema onog nekog Holywood efekta, ne znam kako da objasnim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16217 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16218 |
|
Ja cu ici sama u kino :P Cyber vidjeh da..samo gleda mi se i neki horor ![]() Pogledala sam Jupitera..a gledljivo je...sam fali mi dosta toga u tom filmu
![]() |
#16221 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Si gledala Ouija? Loša je ocijena, ali gladala ja neku večer malo na preskokce i čini mi se OK, sad koliko je strašno nemam pojima ![]()
![]() |
![]() |
#16222 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16223 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Whiplash i Birdman Dva odlicna kvalitetna filma. Preporuka. Theory of everything - ne mogu smislit onog glumca , dosadan film ali svaka čast stephanu Nightcrawler - ok je za pogledat nista specijalno malo predvidljivo 7/10 Judge - robertu jedan šamar za onakvog lika , nervira me svaki put kad je progovoria jedva sam izdrza pogledat do kraja. on i njegov stari ![]() Nedavno pogleda requeim for a dream i shvatio da je to najbolji film ikad . Ako neko nije pogleda obavezno. Zadnje izmijenjeno od: stipe1771. 21.02.2015. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16224 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
umro sam gledajuci Birdman-a jedina dobra stvar je ona plavusa mlada
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16225 |
|
Pogledala Kingsman-a sinoć u Cinestar-u . Odličan je film.. Ammy nisam..trenutno idem na put, al kad se vratim u ZG onda ![]()
![]() |
#16226 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Foxcatcher - po istinitom, doduše neznam u kojoj mjeri je po istinitom ali pretpostavljam da su pokušali skinuti priču doslovce kako je i bilo, jer je film dosadan i psihologija likova ubija u pojam. Dave jedini normalan. Iskreno, neznam što bih rekao o filmu.. smatram da je dobar i kvalitetan, ali malčice naporan i dosta čudan zbog likova.
![]() |
#16227 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Mislim da su likovi površno razrađeni, a u nekim segmentima filma i pogrešno portretirani, pa tako npr. prikazati nekoga kao osobu s blažom mentalnom ograničenosti, a kasnije u dijalogu spomenuti da ima završen faks jednostavno stvara dojam razilaženja slike i tona. I tak. Ima još toga. Kraj filma je nepotpun i nedovršen kao da je redatelj, snimajući ga, žurio u bolnicu da stigne prisustvovati porodu svog prvorođenca, pa mu je film pao u drugi plan. Tako završena priča insinuira pogrešne motive radnje. Priča sama po sebi je zanimljiva i mislim da je to najviše što se može očekivati od filma. Nije mi žao što sam ga gledao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16228 |
Premium
|
american sniper. odilčan film nakon izvjesnog vremena. nitko ne vozi toyotu prius, piju normalno pivo, idu u crkvu, nekim čudom ni jedan hipster i peder u filmu. ODLIČNO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16230 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |