|
![]() |
#16172 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Wyrmwood Road of the Dead (2014) ovaj film je faking urnebesan ahahah - obavezno pogledati jer nije tipican zombie apokalipsa a sto se tice glupog spidermana nemojte hebat da vec rade treci reboot serijala ... ???
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16173 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#16174 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taken 3 - what waste of time. Doduše, čim na špici vidim ime Luca Bessona (u bilo kojoj ulozi) jasno mi je da će biti s**nje - puno pucnjave, puno mrtvih, puno eksplozija, 0 mozga. Čovjek zna od filma napraviti s**nje. Dovoljno je pogledati šta je napravio od Lucy. Tema dušu dala za dobar film, a on sve s**bao. Jerry Bruckheimer može komotno u penziju.
![]() |
#16175 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#16176 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Taken 3 mi je čak i bolji od dvojke, kad se samo sjetim onih fora s određivanjem lokacije po zvuku prek telefona ![]() To je onak, klasiični no braienr akcić za brzu zabavu i još brži zaborav ![]() Lucy još nisam pogledao a mislim da ni neću, kaže žena da je zaspala na pol filma kad je gledala. Pogledao za vikend: Whiplash - vrlo dobar, svakako pogledati Let's kill Wards Wife - pomalo mlaka komedija Home Sweet Hell - aklo vas bolja polovica ne tjera na film, zaobiđite ![]() Horrible bosses 2 - meni bolji od prvog dijela, što nažalost ne znači da je vrh, klasična prosječna komedija ![]()
![]() |
#16177 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
meni je moon (valjda jednom od rijetkih) bio meh apsolutni, isto tako odlična gluma i solidna tema, ali hajp oko tog filma je bio nešto tipa SKUŽIO SAM INCEPTION, a u prvih par taktova mi je bilo jasno kaj se dešava i onda mi više nije bio napet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16179 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Ni ja nikad nisam shvaćao hype oko tog filma.
![]() |
![]() |
#16180 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
50 shades je smiješan film. Velim vam, žena i ja smo pišali od smijeha. Samo mi nije jasno zašto smo bili jedini u kinu koji su se smijali. Doslovce su žene oko nas uzdisale tijekom filma. Za krepat. Što se samog filma tiče, dno dna, od scenarija, glume, radnje, nepovezanosti s knjigom, jedino kaj su se potrudili je marketing. Sve ostalo je smeh.
![]() |
#16181 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16182 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Twilight je bio fail poput ovoga. Samo što su, eto, twilight išla gledati deca pa je to imalo prođu, a ovi bedaki su 50shades usmjerili prema ozbiljnijoj publici. I naravno da je totalni fail. No, po reakcijama u kinu, ekipa je bila oduševljena. 90% žene, naravno. Frajer je ipak bio gol pola filma, a i pliva u parama ![]()
![]() |
#16183 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16184 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
The Theory Of Everything Nisam gledao nikakav trailer prije niti bilo šta čitao o filmu pa sam očekivao da će više biti priče o Hawkingovim otkrićima i djelima. Ovako ispadne film ljubavna drama, no nije nimalo loš, svaka čast glavnim glumcima, odlično su to oboje odradili. Ko što je i sam Hawking rekao, "na trenutke sam mislio da gledam samog sebe". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16185 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego bila poznanica s dvije kćeri gledat film (15 i 19 godina ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16187 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
I negativna reklama je dobra reklama,svakim spomenom toga filma radite tocno ono sto su producenti i htjeli,taj film je svakako umjetnost, zaradit ce cudo para iskljucivo zahvaljujuci hypeu koji su poceli stvarat prije 2 god. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16188 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16189 |
Emperor of the Cyberspace
Datum registracije: Mar 2007
|
Ak idete gledati ovu Oscar reviju onda definitivno preporučujem Hotel Grand Budapest. Ja sam ga gledao u kinu još prošle godine kad je prvi put došao i stvarno je super, neobičan. Još jedan film koji mi je dobar je The Signal |
![]() |
![]() |
![]() |
#16190 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim, nije loš film ali je maksimalno pretjeran. Puno previše zapleta i pretencioznosti.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 16.02.2015. u 13:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16191 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 17.02.2015. u 14:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16192 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Jedva čekam da se pojavi u Berlinu nagrađeni iranski film Taxi.
![]() |
![]() |
#16193 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16195 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() EDIT: ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 17.02.2015. u 02:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16196 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
i origins novi cahillov film, ponovo naravno i s brit marling. ljubitelji another earth ne smiju zaobici. btw. svima koji su gledali grand budapest hotel, a nije im nesto - preporucam da se prvo familijariziraju s kompletnim opusom wesa andersona - mozda im se misljenje nece promjeniti ni za 0.1 parsek, no bice im jasnije zasto je GBH tocno takav kakav je. osobno mi je drago da fiennes nije ni nominiran za oscara (steta bi bilo da ga se dovede u relaciju s tom besmislicom od 'nagrade'), jer se igra uloge consiergea...dominacija nad glumackom formom kakvoj u ovom trenutku moze parirati tek dd-lewis, valjda...
![]() |
#16197 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Birdman - Gluma ok, priča teška, drugačiji način snimanja i gledanja na film, nije baš za svakoga. Meni nije loše. 6-7/10 po meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16198 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16199 | ||