|
![]() |
#1591 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1592 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ajoj ako sada opet dođe ludi roller, nije normalan ![]() Ja večeras ne mogu, imam obveze, a sutra vjerovatno naletim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1596 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma bil san malo, pa san pošizil aš mi puca veza. jutra ću malo više ostat... dopeljal san jednu zastavu, drugu su me skinuli u kući sa bombom ![]() Sutra bude bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Ex-Gastarbajter
|
Ajd ovako, kad se napuni NOB, onda neka ostatak ide ili na Žderonje, ili na dozu (možda bolje)... Večeras ništa, ali sutra može tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Na dozu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1602 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Bilo je dobro veceras...makar su timovi neujednaceni uvjek jedni rasturaju a drugi su na nuli ili blizu...Mozda da se dogovorimo prije tko ce igrati... Takoder u par partija ni T od timske igre... Sam sam branio zastavu i skinuo cijeli vod amera ![]() E da i nek netko stavi rotaciju mapa jer mi je vec slabo od Burgundije... ![]() Napomena: Prije pocetka igre potrebno je stisnuti jedamput na F (use key) da se desno gore pojavi poruka ready (odnosno zeleni kruzic)...Tek onda kada svi postanu ready pocinje ucitavanje igre koja je podijeljena na dva dijela a na "poluvremenu" mijenjaju se teamove (npr. ameri postaju svabe i obrnuto)... Prije nego ucita igru nema smisla se napucavati i trcati jer se nista ne boduje, zastave nisu postavljene te ces ionako biti respawnan na drugom mjestu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
E a bilo je krvavo kad su se svi poceli klat ![]() Nego, pogledajte moj post prije, i onu igru sto smo odigrali...to je bila perfekcija za jedne neprofesionalne igrace ![]() masni je danas briljirao, mrkonja predobar u cuvanju zastave, a ja: eh, malo sam trckao uokolo i klao ![]() Al bilo mi je krvavo, uletim po zastavu skinem cetvoricu nakon gadnog okrsaja, i onda se okrenem za 90°stupnjeva i gledam nekom cijev...lik je drzao pusku 40cm pored moje tikve ![]() Al nazalost, nije imao ping od 900 da mogu metak izbjec ![]()
![]() |
#1604 |
1oo1 NooB
|
Hebemu super šora nosim zastavu i onda conect inter.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E da pa kaj je tak problem stisnut F ili USE da postaneš aktivan ![]() ![]() ![]() ![]() Slažem se sa ET-jem da bi trebalo dogovorit sve prije početa i ko gdje i kokako unatar tima ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
danas sam bio dobar, morate priznati... ![]() ali, pa jebemu sunce, ovaj danas CTF je bio ko da nikada niste igrali CTF... ![]() kako je ET rekao, pa moramo se dogovoriti ko napada ko brani zastavu...pa to je barem jednostavno...ubuduce, mozemo odma osnovati timove recimo ili se dogovoriti kak cemo igrati da bude malo zanimljivije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Masni i sacma su danas žarili, a i još dosta njih, zed je neuhvatljiv primjerice, trci 100 na sat ![]() Što se podjela unutar tima tiče, super ideja, možemo se i izmjenjivati, al bilo bi dobro da sa svakim hmm..riflemanom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Masni je danas dobro igral, al covjek je skupljal bodove bez ispaljenog metka ![]() samo je sa zastavicom svako malo trckaral, dok smo mu mi cuvali ledja... ![]() he,he.... Jos se bacamo pred njega, kupimo metke u celo, samo da on moze do zastave... ![]() Ne danas smo odigrali fenomenalno, ukupni skor u CTF-u je bio 18:2 kolko se sjecam... ![]()
![]() |
#1614 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Jucer sam bio malolud sto se vidi i na rezultatu
![]() |
![]() |
#1616 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1619 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Mislim igrat će, al ping će bit zajeban Meni prika nemože s ISDN, a to je skoro pa isti kurac, osim šta ovo ima malo veći U
![]() |
![]() |
#1620 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ukupno dvojcu svojih sam koknuo, ti si bio jedan( a zastavu nisi imo nek si mi podletio a drugi je bio m77) One koji su poginuli od bombe necu pribrajat ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|