|
![]() |
#1591 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
To ti je otprilike to već si praktički nabrojao sve najbolje hladnjake. Još ih nekoliko možeš staviti na listu, ali pitanje da li su dostupni kod nas: Thermalright Venomus X, Noctua NH-D14, Prolimatech Magalems. Zalman CNPS10X serija oni su dostupni kod nas. Koji god od tih hladnjaka uzmeš nećeš pogriješiti. |
![]() |
![]() |
#1592 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Jel postoji neka trgovina vani a da isporučuju kod nas..?? Doink the Clown jel si ti spreman riješiti svojeg trulju sa tim coolerom ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1593 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1594 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1595 | |
|
Citiraj:
![]() http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...991&kateg=0901
![]() |
#1596 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako imaš mogučnosti izvana naručivati, svakako ThermalRight Venomous X. Kod nas trenutno nema ni TRUEa ni Megahalemsa ni nekog drugog high end zračnog hladnjaka
#1597 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Postoji li kakav hladnjak sličan Sonic Toweru, a da ide na 1156? Ili barem neka kemija da se postojeći utrpa na 1156?
#1598 |
Premija
|
#1599 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Rekao bih da je to zbog utjecaja opće besparice u HR, distributeri su se jednostavno usrali da im stoji roba na skladištima pošto se na računala više ne troši love koje ionako više nema. |
![]() |
![]() |
#1600 | |
|
Gdje to i po kojoj cijeni? Nisam znao da je Noctua (opet) došla u HR Citiraj:
Vjerovatno, ali malo mi je čudno da ni monopolist i kapitalac Links nema više ni TRUE, ni Megahalems...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1601 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Oprić-informatika ... između Lovrana i Opatije - link. Cijena oko 600kn (bez poštarine) za NH-D14.
![]() |
#1602 | ||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 26.04.2010. u 18:09. |
||
![]() |
![]() |
#1603 | |
|
Citiraj:
Thx. Bome, nije ni jeftin ![]() Vani je 70€ , a ja sam imao ponude za Venomous X 60$ cooler i 20$ shipping ![]()
![]() |
#1604 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() evo, ovo je ponuda šta imam u Karlovcu za kupiti: 1. Xilence - 29kn 2. Spire - 29 kn 3. Manhatan - 19 kn 4. Coolermaster High Perfomance - 39 kn kakav je taj Coolermaster što se paste tiče??? |
|||
![]() |
![]() |
#1606 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
treba mi pasta, koja je kvalitetna, koja se neće sasušiti brzo, jer mjenjam pastu svake godine u 5. mjesecu ![]() thnx Dizlo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1607 |
3.14zda ®
|
Čuj, znaš da sam izmijenjao toga masu i to radim već sigurno 15-20 godina i poprilično sigurno mogu iz osobnog iskustva govoriti da je velika većina toga prodavanje muda pod bubrege. Ja za PIII i 478 P4 i Celerone odavno više ne koristim pastu ![]() A Conroe i Wolfdale procesori se, kao što vjerovatno i sam znaš, griju manje od tih starih jezgrica ![]() |
![]() |
![]() |
#1608 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() @ Drug Brko, ako želiš mogu ti ja kupiti pastu ovdje u Linksu pa ti poslati poštom jeftinije. |
|
![]() |
![]() |
#1609 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1610 |
.
|
Ne stavljam, zato ga nisam niti spomenuo. No iz tvog se posta dalo zaključiti kako misliš na razliku između svih pasti, općenito ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
3.14zda ®
|
Krivi zaključak ![]() Evo moj PIII @ 1.74GHz veselo radi na 52°C pod opterećenjem (u kojem je 90% vremena jer je šljuka za današnje potrebe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Oppa Gangbang Style
|
Ja koristim CoolermasterThermal Fusion 400 i mogu reći da sam jako zadovoljan sa njom. Jedino joj cijena baš nije "zadovoljavajuća" (cca 65 kn) Neznam da li ti je ta dobavljiva u Karlovcu, Druže Brko |
![]() |
![]() |
#1614 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1615 | |
.
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1616 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
eto, uzmi mi taj hvaljeni STG1. Zahvaljujem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1617 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1618 |
Antimićanin
|
naravno da možeš. skini hladnjak, očisti onu žvaku ispod, očisti sa alkoholom temeljito i proc i bazu coolera, obriši da bude suho i nanesi pastu i montiraj cooler natrag. |
![]() |
![]() |
#1619 | ||
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Istina. Jednom sam u nedostaktu ikakve druge bio prisiljen staviti plavu Spire pastu - nikad više. Horor od plave žvake, kad sam skinuo cooler nakon par dana jedva sam ju skinuo sa alkoholom, da ne pričam da dan danas stoje plavi tragovi na onoj polugi što ide preko procesora da ga fiksira ![]() Inače bio je test tih pasti na Sobitzi, Zalman STG 1 je ako se ne varam bio odmah iza onih liquid metal podloga, makar je to sve relativno, ja osobno vjerujem da je SIlver ili Ceramique bolji od Zalmana, ali Zalmanove paste ima više, a 1 stupanj ništa ne znači ![]() Ja još imam STG-1 nešto malo, a trenutno koristim ThermalRightovu Chill Factor II, što inače pakuju sa svojim coolerima, jednom sam prilikom na e-bayu naručio par tubica pa mi ostalo. Pasta je fantastična, možda malo pregusta za moje kriterije, no nikad se ne pretvara u žvaku. Eh, da, ![]() ![]() Tako da je otišao put svog novog vlasnika i tako veselo hladi njegov i7 ![]() Sada mi je u kompu opet Xigmatek Thors Hammer sa Nanoxia ventom, koji će vjerovatno isto na lager jer sve mislim da ću ubost Venomous X za 80$ sa shippingom iz USA. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Razlike su u minorne između TRUE i Xigmateka, rekao bih da trenutno i nema razlike u temperaturi, ali draži mi je bio TRUE ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 30.04.2010. u 15:40. |
||
![]() |
![]() |
#1620 |
|
Ma daj, uopće nisi fora, ja sam srezao ponudu odmah u korjenu ![]() Kako si mogao osiromašiti kolekciju za svoj najveći dragulj? ![]() ![]() Btw. ajd mi javi kad budeš naručivao Venomous ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|