|
![]() |
#1562 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne treba mu (nama) veća voltaža zbog procesora, nego zbog hladnjaka. Da ga isproba i vidi kako hladi, pa to podijeli sa nama. Ipak je ovo tema o CPU hladnjacima. Za ovu voltažu i megaherce koju spominješ, bi mu bio dosta i stock cooler. Sjeti se, pa i tebe smo/sam nagovarao da nakuriš voltažom one tamonekekvadove, pod 212-icom |
![]() |
![]() |
#1563 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
![]() ...i mislio si reci da neide iznad 50 stupnjeva u full loadu, a ne u normalnom radu? jer meni u normalnom radu neide preko 33-29-31-30 sa 1.22v na 3.6ghz, a komp nisam ugasio vec 4 dana ![]() Zadnje izmijenjeno od: dadosbcro. 08.04.2010. u 15:36. |
|
![]() |
![]() |
#1564 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Po meni je pojam dobrog hladnjaka dobiti tišinu + hladovinu sa minimalnim brojem okretaja i što večim OC-om na nekom normalnom naponu, a te dvije točke sa stock hladnjakom možeš odmah u startu zaboravit. |
|
![]() |
![]() |
#1565 |
Oppa Gangbang Style
|
pravo zboriš, ali to ne znači da on ne bi mogao malo nakuriti proc i dati nam informaciju iz prve ruke o samom hladnjaku (da ne moramo po netu iščitavati rezultate rivjua iz nekih tamo izolirano-vakuumskih laboratorija) ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
evo meni je zapeo ovaj cooler za oko cini mi se kao ZVJER http://www.instar-informatika.hr/spi...i-za-racunalo/ ![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Jack of all, master of none
|
#1572 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Sljaka u smislu da sljaka no: -Temp su ljeti,tj sobne temp bez klime su vise i za 10c od onih zimskih. Tako ak ti se sad proc pirja na 65,u ljetno doba ce se pirjat na 75,ako ne i na vise...Tako da,nije da ce ti skodit,no 99% da ce se vent bolesno zalaufat,te ce te zivcirat razina buke koju proizvodi.Danas ionako imas odlicnih kulera za po 200kn,recimo onaj TX3,to ce ok ohladit a i sigurno je bolesno tih. |
![]() |
![]() |
#1574 |
Banned
|
Je,ima PWM regulaciju ako se ne varam,te ce se vent vrtit ovisno o temperaturi procesora. U idileu ce bit tih,a pretpostavljam da se i3 proc ne grije previse,tako da bi i load trebao biti uhu podnosljiv ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Gle Majo, box kevler nije namijenjen klukerima već ljudima koji drže sve na def postavkama. Vjeruj mi taj hladnjak posve je dovoljan da ohladi procesor uz koji se pakira bez obzira na godišnje doba. Da nije ne bi bio pakiran uz isti. ![]()
![]() |
#1578 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1580 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neznam ako je bilo, cini mi se zanimljiv. Danamics_LMX_liquid_metal_cooler Njemacki test Najblize za kupit - slo -
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1581 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1582 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Bas montirao jucer cm hyper 212 plus na E7200 pa me zanima jel on moze dovoljno hladit cpu bez onog ventilatora ili jel se da kako utisat ventilator?
#1583 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#1584 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni je skoro sat vremena s ugašenim ventom hladio Q9550 E0 @3.6GHz pod Prime95 sve 4 jezgre...temperature nisu prešle nekih 70°C... |
![]() |
![]() |
#1585 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Termostabilna pasta
Ne znam di bi postavio ovo pitanje, pa ako smeta, slobodno ga premjestite...đ uglavnom, ide ljeto i spremam se raskopati komp, detaljno ga ispuhati i naravno, zamjeniti pastu između procesora i TRUE-a. pošto više nemam doma nikakve paste (imao sam termaltejkovu u XXL tubi), moram kupiti novu. koju da uzmem? jel svejedno, ili ima razlika u klasi. molim preporuke. hvala. |
![]() |
![]() |
#1586 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nije baš svejedno dali češ uzeti neki plavu žvaku iz lokalnog shopa ili Ceramique, bilo koju ovu "poznatiju" da uzmeš nečeš pogriješiti. Ja ti preporučujem Zalman STG-1. Ima je za bar 6-7 nanošenja, a odlična je.
#1587 | |
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.912.007
![]() |
#1589 |
|
Eto, nakon 2 tjedna čekanja danas mi stigao novi helić za Trulju - Thermalright Whisper Quiet na 2000rpm ![]() Naručen na www.performancepcs.com (hvala Razeru za tip ![]() http://www.performance-pcs.com/catal...ducts_id=24570 ![]() ![]() ![]() Za sada provjera idle i load temperatura na stock naponu: idle: ![]() load OCCT 5 min ![]() Sve u svemu, prilično zadovoljan prinovom, preostaje još testiranje u loadu na naponu od recimo 1.5 v pa da vidimo kako se vent s tim nosi ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 24.04.2010. u 13:25. |
![]() |
![]() |
#1590 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Cooler
Pozz!! Evo, kako ljetni dani dolaze tako dolaze i veće temperature u mom kučištu. Trebao bi kvalitetno hlađenje cpu-a, radi se o i7 920 (oni prvi modeli aka revizije), na 1,3V i 4ghz! Držao sam ga i preko 4ghz na stock cooleru ali preko ZIME ![]() Problem je tim veći što je u kučištu i 4870x2 sa aftermark coolerom za nju pa sva toplina ostaje u kučištu... Cosmos S to dobro odrađuje ali temperature proca lagano luduju ![]() Vidim da bi vodeno cijelog kompa bilo najbolje riješenje, to sam voljan platiti do cca 3000-3500kn, s tim da kvaliteta opravdava cijenu... samo koliko vidim dobavljivost istih komponenti je katastrofalna kod nas ![]() Ukoliko bih išao na klasična - zračna riješenja max bi bio 600 - 700kn + eventualno neki ventilator (tih a da opet dobro hladi). A sad Vas molim da mi pomognete u odabiru..! LP ![]() |
![]() |
![]() |
|
|