|
![]() |
#15931 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15932 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15933 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam se za dorucak nakrkala nekih domacih samborskih kobasica - kolegica slavila rođendan pa je castila...bile su prefine, i jos uz njih kukuruzni kruh, onaj pravi domaci (s placa od kumica) ![]()
![]() |
#15934 |
Super Moderators
|
Ja bio sa matorim na pizzi, sad sam se dovlekel doma i Žderem pečene kestene koje sam kakti kupil ženi ![]()
![]() |
#15936 |
Super Moderators
|
![]() |
#15937 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Mi se maloprije strgali za večeru. Bili u Ipercoopu po DVDe (25kom. Maxell 1-16x 45 kn), i kao šta ćemo za večeru. Ja sam zgrabio pol kile čevapa, a žena cordon blue, uzeli dvije lepinje. Došli doma ona si spekla cordon blue, lepinju namazala tartarom i malo salate. Ja joj to istostirao. Dok je ona mljackala u tosteru sam već pekao čevape, lepinju sam malo nasaftal sa maščobom od čevapa i mješavinom vode i vegete. Speko čevape i istostiral lepinje da se malo zažare (obožavam taj aparat). Prilog luk i ajvar. Jučer smo tak napravili hamburgere i sirburgere. ![]() Sad sam na tuborgu. Do devet i na dva. ![]()
![]() |
#15938 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Na poslu ubijo lazanje, doma krvavice i krumpach i ulijo se domaceg soka od jabuke ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15939 |
Super Moderators
|
Bemti, ja danas maznul samo frtalj kuružnjaka, paštetu, malo pršuta i jogurt...gladan sam ko pes...
![]() |
#15940 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15941 |
Super Moderators
|
![]() |
#15942 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Upravo sa kolegicama s posla masakrirao zdjelu čvaraka, zdjelu sira i vrhnja, teglu domaćih kiselih krastavaca, par glavica luka...uf kak je dobro raditi u banci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15943 |
Super Moderators
|
Ja upravo spremam četri frtaljke malog pu-ajceka u škrinju ![]() Ručak bude nabrzaka-hrenovke, kuhana jaja, crna peka+senf i hren... I nastavljam sa degustacijom Božićne ![]()
![]() |
#15945 |
Super Moderators
|
Cijelu noć su teleća jetrica u mlijeku, ona na tavu a sa strane pire i matovilac ![]()
![]() |
#15946 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Za ručak janjeća jetrica i plućica na dolce-garbo način s prošekom a uz to restani krumpač.
![]() |
#15948 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Upravo pronašao sveti gral žderonja: Pogačice s čvarcima, kiflice, domaća kuhana kobasica, domaća krvavica, razne salate (zimnica), domaći kruh, nakon toga obilno zaljevanje gembačem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15951 |
Super Moderators
|
Kupila žena 16 gigi stick pa se nisam bunil na ručak od safalada, hrena i kruha ![]()
![]() |
#15952 |
Moderator
|
![]() |
#15953 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Hitno odma sada odma ( ![]() Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15955 |
Super Moderators
|
![]() |
#15956 |
JDM
|
Ma bilo neko drustvo kod mene. Uglavnom narucili smo od njih i nije bilo lose... ja sam doduse jeo cevape sa pomfacem i ono. Jestivo. Lepinja je jako dobra ako smijem primjetiti. Iz kuglane znam pizzu naruciti, makar mi je petar bolji, ali mi se neda tolko cekat kolko njima treba... Sad bas to zalijevam sa Harpom |
![]() |
![]() |
![]() |
#15957 |
Moderator
|
Neznam da li već je ili će biti za koji dan otvoren catering u Sigetju. Mislim da se zove P.J. gazda ti je iz gornjeg Stenjevca, Bio ti je Pizza majstor u Cambio, pa je imao pizzeriju P.J. na Samoborskoj. Radio je prošli mjesec tjedan dva kod Rokija u Petru. Pizza savršena. Ali ne kao ova koju sam jeo danas iz Plime. Normalna pizza je veličine jumbo pizze u gradu.
![]() |
#15958 | |
JDM
|
Citiraj:
Za plimu sam isto cuo, ali eto nazalost, bas mi se i neda ici tam po pizzu (makar nikad neznas kad ce me i to puknut u glavu). Uostalom da mi ti reci kaj je tu kod mene dobro, al bas dobro, za narucit hranu u vecim kolicinama kad mi dodje drustvo. Nista do sad me bas i nije odusevilo. Kad sebi narucujem uvjek jedem pizzu jer mi se neda eksperimentirati kad sam gladan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15959 |
Super Moderators
|
Danas mali odmak od klasičnog ručka-dinstano kiselo zelje sa špekom i suhim mesom, restani krumpač+dva koluta krvavica ![]() Raženi. Božićna Žuja ![]()
![]() |
#15960 |
Moderator
|
Žena i ja već dva dana radimo kolače. Napravili smo još 4 kučice od medenjaka, brdo keksića s pekmezom, punoooo išlera.. http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=656335
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|