|
![]() |
#1561 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ovotjedna champion rotacija! CHAMPIONS: Fiddlesticks, Rammus, Dr. Mundo, Miss Fortune, Veigar, Shen, Xin Zhao, Twitch, Zed, Thresh. Imam dosta toga za isprobati. Rammus, Shen, Xin, Zed i Thresh ponovo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1565 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Moje osobno mišljenje je da je sa jungle ili supportom najbolje dići ELO tj diviziju. Po meni Thresh definitivno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ZED THRESH SHEN XIN ZHAO to moram isprobati ![]() EDIT: Zac je LOL znači odigrao jednu: 5 / 1 / 16 ...i to sam umnro jer sam se ufurao skakati pod turretom...ali uspio sam ono, ekipa uzima barona, ja preletim i smietam ga u zraku, ali nisam preskočio cijelo, nego sam pao među njima, pa sam se fleshao vani ![]() kužim zašto ekipa plače na ovog lika, pa neuništiv je, skakuće i glupira se ![]() Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 22.04.2013. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Također kaj ako ti top i mid nafeedaju i ako ti je jungler nesposobni kreten koji misli da je njegov posao hodanje po neprijateljskoj džungli i davanje killova i double buffova protivničkom timu. Ja sam imao 85% win ratio sa Threshom kada sam igrao duo queue i preko 70% win ratio sa Lulu, pa sam krenuo igrati i solo queue te champove (iako napominjem da support igram isključivo ako sam last pick) i win ratio mi je otišao u vražju mater. Možeš ti biti Krepo, Edward i Madlife u jednom, ali ako imaš tim koji nezna igrat sa supportom nećeš napraviti nikakvu razliku. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1571 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Tako je, zato sam ja odustao od supportanja na silveru. Nema smisla, rijetko kad se naleti na ok carryja koji eto, bar farma. Jučer smo igrali team ranked, koja je to milina bila, ad carry rune na threshu, u 10 minuti imam 5/0. Kolega adc je bio vrlo ljut, no kasnije se i on nafeedao jer sam mu namještao apsolutno predivne killove u kombinaciji s lanternom i ultom. Nakon toga još dva gejma s Hecom, apsolutno uništavanje jungle. Vratila mi se vjera u lol, čim je tu tim ![]() Ne znam ako ste primijetili (ili ja kasnim), ali spectate više ne radi. Wat?
![]() |
#1572 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Premium
|
Ali gledaj, ako ostane nešto drugo za pickati, damn, why not :P Ali ako ti ne ostane, neću se svađati, uzmem support i vozi, zato ga je dobro znati igrati. Ja odmah na startu meča napišem adc-u da me prati. Kad stunam da nek napadne, da volim igrati agresivnije. I od 10 mečeva, u 7 sigurno se adc potrudi barem. Ali naravno, 3-4 su tu uvijek..hm... poljaci? ![]() ![]() BTW. Zamisli ti uptade koji oni naprave.... Imaju manje inspiracije nego ovaj smrad cukerberg ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 23.04.2013. u 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Možeš ti sa npr. Hecom junglat i trčat top mid bot, ali džaba ti svi gankovi ovog svijeti ako su ti teammate-i retardirani. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | |
Premium
|
Citiraj:
mi smo jučer nabacili 3 partije premade 5, winali sve tri, s time da smo u svakoj i failali i zajebavali se ![]() Dobar jungler wina gejm, toliko puta sam vidio junglera koji je u prvih 10 minuta winao game za svoj tim da je to nevjerojatno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 | |
Premium
|
Citiraj:
Hoće netko kupiti Dell 24" monitor? ![]()
![]() |
![]() |
#1579 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I ja općenito s junglerima ako dobijem neki early kill / assist ako je moguće idem odmah na dmg, jer taj rani dmg je stvarno OP, a onda tanky negdje oko 20te minute nadalje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Premium
|
Da, tako je mene jedan Jayce izownao u laning fazi, frajer je imao doslovce 200cs-a i dva turreta, a ja ko siroče samo black cleaver i 0 killova. Na kraju sam imao nešto tipa 15/5 i izkerijao gejm. Samo ulta na carryja i vozi miki. Treba ga nerfati hitno.
![]() |
#1583 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
Premium
|
Eh taj Heca... samo se pobrini da si dobro složiš rune i masteriese, na njega ide samo jedna ispravna kombinacija, fulaš li, zajebo si gejm već u startu. Obrati pozornost na njegov pasiv.
![]() |
#1590 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|