|
![]() |
#15481 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
radi ovakvih videa ima smisla pedaliranja, i definitivno bi na proljece/ljeto volio opet kakve alpe ili nesto vozit... to je sasvim druga dimenzija bicikliranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15482 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
cuks nemoj pusit drogu i razradi kocnice ![]() nazalost nisam mogo danas ici s vama gore ujutro..imo sam nekog nenadanog posla doma ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15483 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15484 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Nisam vozio puno kocnica, ali imam osjecaj da su jedno duplo ako ne i vise jace od juicy 5. Moze se kocit sa samo jednim prstom i nakon duzeg kocenja nema znakova da se gubi na snazi. Mislim da su iz shimana rekli da je novi slx jaci 25% od staroga. Jbga vuco morat ces probat nase kocnice da vidis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15485 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma kaj imas brinuti, odlicno koce, best buy definitivno. Za te pare ne mozes naci takvu snagu ni blizu. Da bi bio siguran kako koce pri usporedbi bi trebao probati prvo stare XTjke pa onda nove SLX/XT...ali posto je Sanda imala Magura Marte (podesene kak spada, bile nedavno na servisu) probao sam njih i SLX-e usporedo, zajedno s mojim new Elixirima 3. Meni su bile otprilike tu negdje s Martama, mozda za nijansu jace, bas ono za (picinu) dlaku ![]() Ali posto je i SLXu to bio prvi spust na novim paknama, a zgmmax jasi stalno po zadnjoj bremzi (to je skuzila Sanda i komentirala mu da treba koristiti vise prednju kocnicu), drzim da im treba jos jedan spust i tek ce se tada pokazati u punoj snazi. Meni su to pre male razlike, koje ja nadoknadim stiskom sake tak da bi usporedno testiranje trebao sprovesti netko kome fali snage u stisku jer ce on najbolje skuziti te nijanse. Moram proznati da sam ocekivao vecu razliku u snazi u korist Shimana 2012., ali drzim da treba napraviti jos koji spust i onda ponoviti testiranje i tek ce se tada vidjeti pravo stanje. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 13.11.2011. u 09:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15488 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Tebi vilja slini i ne voziš se. ![]() tko će uzeti ovo: http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=63609 hehehe (ja ne)
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 13.11.2011. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15490 |
Avocado
|
Aham, to šta me nema. Izvanredno sad zbog ispita me nema, a to je jedan vikend od n u nizu koliko sam ih vozio ![]() Baš sam ti mislio reć da sam našao dva prašnika i brtvu za marza 32 u "garaži", al kad si takav sad ih ne budeš dobio. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15491 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Šta mi to vrijedi kad ionako nemam pinku za odnjeti to zmiji da mi to sredi! Ali siguran sam da ćeš ti to već nekome utopiti ![]() ![]()
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 13.11.2011. u 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15492 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Danas sam se provozao Bidroveckim makadamom do Gorscice u drustvu svoje bolje polovice. Ovaj makadam je zbila lijep i toplo ga preporucam za relax voznjice. Kako sam ja ipak brzi od cure svako malo ju pricekam. Na jednoj od stacija sam fiiino zalegao i posteno odmorio ![]() Na Gorscici osim nas dvoje na bajkovima susrecemo i 8 Ciklusovaca. Oni kao i vecina ljudi zasjela je na toplome, a mi na otvorenom (u kuci je krcato i vruce za popizditi). Pala je i klopica za jeftinih 50kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15493 |
Avocado
|
![]() |
#15495 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#15496 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Prije 2tjedna i danas odvoziti jednu stazicu U Pletikosicima (pokraj Sinja). Staza je dugacka cca 3,1km (po gps-u), ima vec starih utabanih puteva a ima i djelova kojih su momci iz BKTimuna sami ocistili/prokrcili. Sama staza je meni osobno odlicna jer u ta 3km ima doslovno svega...od vec spomenutih sumskih puteva, spustova preko kamenjara do makadama itd i kruzna je tako tko oce moze se vrtit dok ne padne ![]() Na samom pocetku staze je livada gdje se obicno gradelaje, odmara itd Uglavnom evo par slika, nazalost nemam ih vise jer nije mi se dalo svako malo stajat i slikavat, davat drugome da mene slika itd. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15497 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
.
Čudesni svijet parkirališta za bicikle (2011) Prema izvješćima malih komunalnih akcija, tri spiralna stalka na Cvjetnom trgu plaćena su neimenovanom dobavljaču 22.267,50 kuna ili skupih 7.000 kuna po komadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15498 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da, nevjerojatno da je tesko napraviti kvalitetna mjesta za vezanje bicikla ![]()
![]() |
#15499 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Đabe vam je bilo kakvo mjesto iliti sprava za vezanja bicikla kada današnje bicikle moš "rastavit" bez alata ![]()
![]() |
#15500 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15501 |
SCSI Freak, deda :P
|
nik, ono sve na slici je za 50kn? ako je to je stvarno ok cifra... ja sam u subotu odvozio 40km ceste ![]() ![]() ![]() a jucer napravio djir uz savu i sutlu, 20tak laganih km gustajuci na suncu ![]()
![]() |
#15502 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Zadnju koristim samo na vecim nizbrdicama, nije da sam stalno na njoj ![]() Sto se tice snage moze bit da ce biti jos jaca jer sam preso samo 20km spusta pa se pakne jos nisu skurile kak treba. Mene je u subotu uhvatilo desno koljeno na usponu vec i kada sam doso doma i kada se sve to ohladilo me bolila noga do danas, ko da sam istego koljeno bas me je zatezalo. @Onyx zalego sam isto ko i sanda, samo odjednom mi se smoto volan u desno i pao na lijevi bok. Sada imam zgreban bok velik ko pola dlana. Eh da, moram si uzet i novu sic stangu jer ova koju sam uzo (acor iz MP) je neko sranje i zgulili su se oni zubci kaj sluze za stimanje nagiba sica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15507 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I nitko se nije javio na oglas? Čudno, imam osjećaj da takvih volana pod krevetima ima more. Može bit da je neki što je prošao kroz moje ruke u pustim kompenzacijama, nisam ga koristio sigurno. Ja sam od početka na 25,4 i bit ću do daljnjega. Nisam još skratio svoj i što je najgore previše sam se navikao na 750mm. Možda mi odgovara zbog vilice sa 150mm hoda, vidjet ću kad mi se vrati marz. Kad smo već kod toga, trebam se javit onom mlatimudanu jer su mu navodno došli djelovi za vilicu i trebao je raditi preko vikenda... e, da, ti si imao i kočnice čudno montirane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15510 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
I ja se nesto premisljam dal uzet siri volan il ne. Vidjet cu kad napravim jos koju voznju. Trenutni je 680mm ako se ne varam, tako da bi sa 710 trebao bit zadovoljan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|