|
![]() |
#1471 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
HM, i ovo je dovoljno. Molim bez previše ovakvih stvari, ostalo se može riješiti i preko PM-a ![]() wireless_os - bez poticanja ostalih na ilegalne radnje. Zadnje izmijenjeno od: tor. 19.08.2008. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ma ok, u biti ono najbitnije šta sam htio reć je legalno za pojam ovog foruma, tor je to ostavio, tako da sve OK. pravila su pravila. makar, samo spominjanje copy-pejstanja igre sa nečijeg harda je po mom mišljenju piratluk(?) ![]() ![]() Raspravljajmo dalje o ovom nevjerojatnom komadu softvera, kojeg ćemo se svi rado prisjećat i pričat o njemu unucima ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1473 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Isprika za poticanje puka na nelegalne radnje!!! ![]() ![]() Back on topic!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | |
Vjeverica
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
neznam kako dalje,prošao sam zadnje gdje vodim suborca koji gubi energiju i ponovo je dobiva kraj svake vatre,njega sam uspješno spasio hehe i došli smo do neke kuće gdje je ostatak tima kojeg treba obraniti od onih metalnih letjelica koje uspješno porokamo ali nemogu dalje,niti imam više u koga pucati niti mi igra daje opciju za otići dalje,stalno sam u toj ili oko te kuće. jel zna itko? hvala
![]() |
#1477 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Afaik dođe neki brod od tih aliena i vi se morate ukrcat u humveeje i bježat niz brdo s njim.Možda je neki glitch posrijedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |
Premium
|
Citiraj:
ma oćito je,već sam 20 puta prelazio taj dio i nikako normalno da završim a problem je u tome kad uništiš te leteće metalne objekte oni explodiraju kad su gotovi,meni stalno ostaju 2 kom koje ubijem i sruše se ali i dalje svijetle koda su živi,nikako da ih skroz uništimo,oćito to stvara problem,mrtvi su a u biti igra ih vidi kao žive.i šta sad napraviti,igra mi je guba,neznam jel ima još puno do kraja ali htio bih pobjediti kao uvijek hehe
![]() |
![]() |
#1479 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Instaliraj patch. Možda pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ok mi je taj dio igre... inace meni igra nikad nije pravila probleme cak i bez patcheva, probaj ih malo duze pustit da letaju okolo pa ih onda skini |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1481 | |
Premium
|
Citiraj:
sad imam drugi problem,upravljam avionom i srušim prve tri letjelice i sad je zadatak istražiti kanjon,šta treba uraditi,nemogu van iz letjelice a kud got krenuo s njom na kraju se srušim,tu daju opciju da se koristi prvi put tipka q i left shift,jel se netko sjeća? hvala
![]() |
![]() |
#1482 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
sad u biti bjezis s 'avionom' odatle na brod, trebas samo vozit kroz taj kanjon, niako izlaziti van... malo je mozda problem naviknuti se na kontrole i dobiti osjecaj upravljanja ali je poslje lagano, koristi shift, to ti je kao turbo, on te moze izvuci ak pocmes padati dolje... ugl, imat ces i dvije pijavice, tu prodjes prvu s ljeve strane i drugu s desne, i to je to, samo deri za ostalima i proci ces |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
NIT ORO NIT KOPO !
Datum registracije: Aug 2008
|
Nije teško kad cijeli život igraš na gamepadu, na kompu sam novak i pere me to što svako toliko se izgubim sa tipkama pa moram stalno pogledavati na tipkovnicu jednom,dvaput, triput i bacio bi ga kroz prozor! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
What will run it Only 3 known computers will run Crysis, Skynet, Hal, and the Matrix. This is because the levels of motion blur needed requires a custom made smudging machine, which can smudge over 2.5 million pixels every half-second. Many players attempted to bypass this issue by disabling motion blur, to which the game's response was producing uranium atoms inside their hard disks and then making them undergo nuclear fission. This requires high-end hardware capable of running trinary codes. However, IBM denies this fact since they tried to avoid the fact their supercomputers asploded by running these codes in Crysis due to simultaneous combustions. There is still no comment from Acer why there are uranium atoms in their hard drives. Chuck Norris, on the other hand, needs no computer to run it. He can run it simply by thinking it. Yeah. He's that good. System requirements are estimated to be the following: * A super computer that can calculate pi * 700 THz or faster Processor (Centi core recommended for Low Settings - Warning: overclocking clock speed may cause a temporal gravitational time rift) * An additional computer with same specs or above. * 32 TB RAM above 5320THz * A VCR reader * 160TB Video Card with DirectX 22.5b (Nvidia XeForce 99980 GX529; due to poor scaling, a Zforce 993826 may be required on some PCs) * 8 nuclear submarines and/or two AC-DC albums (preferable vinyl) worth of power supply * Two sheets of hyperconductive thinking aluminum. * A floppy disk * 14 Petabytes of Free Hard Drive space * Windows 2095 or Windows OMG * 50 Gazzilion Gallons of Cola and 20 Kilotons of KFC * A four hundred and seventy two thousand inch 1T50V£Rx9000 monitor (when used in conjunction with the Xeforce 99980 GX529) * Gaseous-liquid phased nitrogen coolant (below 0 Kelvin recommended) * No life to speak of whatsoever or for any life you had to have been extracted and fused into the computer workings somehow Running on low-end computers Crysis has been tried to run on ordinary computers, but unfortunately the screen was full of binary codes (001011000101001) which made many people cry. By translating this you`ll get a message like: "WTF?!?!? ROOOOFLLLLL!!! NO TNX!!!" unless you did it right. The FBI and CIA have been working on it for 2 months now and still don´t have a clue about the meaning except that the core of the game was hacked by Mezopotamian terrorists before realase. Anyway, we are sure (completely sure) that the game doesn`t work on present computers... It has been noted that Crysis is known to explode low-end computers. This is subject to much debate and is not very publicised by Crytek. Although not a regular occurence, it is recommended to avoid Crysis on computers worth less than $14 million. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Premium
|
Citiraj:
hvala,nisam odmah skužio da me pijavice sruše i da moraš proći uz rub,sada sam odmah iskoristio tvoj faktor iznenađenja i evo me u bazi ![]() pozz ps lako moguće da će biti još pitanja,malo sam bolestan pa nisam u formi ![]()
![]() |
![]() |
#1491 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
morat će ići dosta bolje će ga inaće svi popljuvati zbog zahtjevnosti a čudno mi je to da je im je trebalo 2 godine da naprave to da se drveće itd može tako lijepo rušiti, a u far cry 2 je to puno bolje napravljeno, tamo je pixel perfect tj svako drvo se može raskomadati na pixele ![]() izlazi Release Date: Sep 16, 2008 Release Region: North America Release Date: Sep 19, 2008 Release Region: Europe Release Date: Sep 25, 2008 Release Region: Australia
![]() |
#1494 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
http://pc.ign.com/articles/909/909584p2.html Evo prva recenzija warhead...cini se da je crytek dobro napravio posao u vezi optimizacije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() Po nekim novostima sam čuo da bi za vrijeme izlaska Crysis Warheada trebao izaći grafički patch za stari Crysis koji bi poboljšao performanse, pa me zanima da li itko zna gdje se to može skinuti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
|
|
Oglas
|
|