|
![]() |
#1472 |
Slobodan leni seronja
Datum registracije: Sep 2007
|
majna tko btcp? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1473 |
Premium
Datum registracije: Dec 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
trebas imat na podrzanom walletu, ovdje je neki popis: https://medium.com/@agussantoso/call...q-23ddf3b19e60 za cca pola sata ce bit... kada dosegne 5500000 blok. https://gastracker.io/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2017
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jučer sam claimao BTCP iz ZCL-a u Coinomiu i prošlo je bez problema po ovim uputama: https://coinomi.freshdesk.com/suppor...r-forked-coins Sad još čekam da omoguće import BTC segwit private keya pa ću onda claimati i BTC s Ledgera.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
BTCP pitanje, imam private keys u json i csv fileovima, kako da to ubacim u btcp electrum wallet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
EMP moderator
|
Odakle je to? Trebao bi unutra imati private key pa samo napravi copy/paste u novi wallet. Prije toga je dobro isprazniti stari wallet na kojem su ti bili ZCL/BTC, ako misliš da nisi u sigurnom okruženju. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Premium
|
Pa u zcl electrumu lijepo otišao na private > export i dobio to, nisam znao da ima drugi način ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
EMP moderator
|
Radiš import u isti wallet? Mislim da ne trebaš onda ponovno importati private key kad ga već imaš unutra, barem ja nisam s Coinomijem. Dodaj BTCP wallet i derivation path promijeni u M/44H/147H/0H.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1481 |
Premium
|
Nemam Coinomi. Imam ZCL electrum wallet iz kojeg bi trebao prebacit u btcp electrum wallet, kako to napraviti? za derivation path ne znam ništa ... Rješeno sa uputama iz ovog linka: https://support.btcprivate.org/05320...CP-in-Electrum Zadnje izmijenjeno od: lit. 06.03.2018. u 10:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mobilna aplikacija za Electroneum mining je live. Ako će tko instalirati. Evo moj referal code.
Link na aplikaciju. https://play.google.com/store/apps/d...troneum.mobile Zadnje izmijenjeno od: PR3DA70R. 07.03.2018. u 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovaj ETN mi zvuci ko scam! Kao next Bitcooooooonect. Gledam malo graficke i vidim da je RX 570 presisala 1060 6GB po cjeni. A sve to vjerojatno zbog mininga. Drugim rijecima, ako sad radis gaming PC nema teorije da u njega stavis AMD. Jer za iste pare dobis Nvidiju koja je daleko bolja...
![]() |
#1489 |
Premium
|
Pala je mreža Tele2 za pokućni internet 4G u cijeloj državi. Tako da nije do vas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
EMP moderator
|
|
Mobilna aplikacija za Electroneum mining je live. Ako će tko instalirati. Evo moj referal code.
Link na aplikaciju. https://play.google.com/store/apps/d...troneum.mobile |
![]() |
#1493 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
live je od 5.3. mozda si bio u beta test fazi kao i ja, inace radi i kad se ekran zgasi bar kod mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
EMP moderator
|
Radi prividno, tj. piše da je aktivno, ali CPU usage padne, znači ne radi. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1496 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
A koja je uopće svrha simulacije rudarenja na mobitelu? Možda malo sporo shvaćam, ali stvarno mi nije jasno čemu to služi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
@k31k0 ... služi daljnjem prodavanju magle... kao nešto se dešava s coinom... nije mi namjera trollat, ali taj ETN je od početka mačak u vreći, a ovo iako je davno najavljeno, nema apsolutno nikakvog smisla osim dokazivanja Proof of Concept, koji svejedno nema smisla. 20-30 H/s je zanemarivo, pa nije MH nego H... fali ono Mega ispred. Naravno na 10 milijuna mobitela da je to neka brojka, ali i dalje zanemarivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Čitam na nekim portalima a i index.hr često piše kako je ovaj mining napuhani balon. Ima li za sada kakvih naznaka oko cijena grafičkim? Razmišljam o prodaji, da ne bi za mjesec dana im cijena drastično pala tj i niže nego prije.
![]() |
#1500 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Zar stvarno misliš da netko zna kad će o da li će to sve otići u k? Ne zna |
|
![]() |
![]() |
|
|