|
![]() |
#1471 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
jel mi može neko objasnit kako napraviti mjesec ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Jedini način dobijanja mjeseca je borbom na planetu. Za svakih 100.000 resursa koji ostanu u rusevini po završetku bitke daje se 1% šanse za stvaranje mjeseca. Najveća moguća šansa za dobivanje mjeseca je 20%. Ako planet ima debris prije borbe, taj debris se ne računa u šansu stvaranja mjeseca. Ukoliko se mjesec formira nakon bitke, na dnu CR-a (izvještaj o borbi) će pisati ovako: Ogromne kolicine slobodnog metala i kristala se privlace i stvaraju trabanta oko planete. Uz jedan planet može stajati samo jedan mjesec. NE ZNAM što se dogadja kad se gornja poruka o trabantu pojavi iako mjesec već postoji. Thanks to CK: Najjeftiniji moonchance je sa 1667 lovaca jer za njih treba najmanje kristala, moze i 1667 malih transportera, 112 borbenih ili 6667 sondi. Koliko treba da se formira mjesec? Mjesec se formira momentalno, u istom trenutku kad se odvila bitka. Broj polja na mjesecu Maksimalan broj polja izracunavas tako sto velicinu podijelis sa hiljadu, a rezultat kvadriras. Na primjer, ako je velicina tvog mjeseca S:8336 onda je maksimalan broj polja (8366/1000)^2 = 69.989956 = 70 (zaokruzi) Mjesec započinje s jednim slobodnim poljem na kojem je potrebno izgraditi svemirsku bazu. Svaki level svemirske baze dodaje još tri polja (efektivno dva polja jer jedno odmah valja računati za sljedeći level svemirske baze). Zgrade na mjesecu Gradjevine koje se mogu graditi na mjesecu osim svemirske baze su: - Tvornica robota - Brodogradilište - Senzorfalanga - Odskočna vrata - Spremnici metal/kristal/deuterij (koji ne služe ničemu) Tvornicu robota i brodogradilište znat će cijeniti oni koji misle da obrana treba jer se mjesec NE MOŽE raketirati. Senzorfalanga svojim skenom pokazuje kretanje flota na planetima, tj. vrijeme dolaska i odlaska, a domet joj je kad se gleda prema sustavima: (level)^2 - 1 Jedno skeniranje ili falangiranje "košta" 5000 deuterija. Skenirani igrac ne dobija poruku da je skeniran kao u slučaju špijuniranja. Senzorfalanga ne može skenirati rusevinu niti drugi mjesec. Da bi odskočna vrata funkcionirala, moraju postojati na najmanje dva mjeseca. Svakih 60 minuta može se poslati flota bilo koje veličine bez ikakvog trošenja resursa odskočnim vratima na drugi mjesec koji ima ista takva vrata. Resursi se ne mogu slati. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1473 |
Premium
|
fala upravo sam satrao nekog frajera, a do njega mi je trebalo 7 sati (našeg vremena) samo keš skupljam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Ale me je neki seljak jucer obrstio udaljen 4h ,a u sawezu ja nemogu slati kružne poruke....Odnio mi je 22000 metala 13000 kristala i 7500 deuterija...A to samo zato što sam nakon podjele ostao sa glupačama iz škole wani...LOL..grrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
A postoji i fleetsave. Je...s rudarstvo, ak si bio s komadima. Za par dana buš imal opet tolko.
![]() |
![]() |
#1476 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nemojte mi krivit nedostatak kruznih molim vas. uvijek je neko od glavesina online, on će vam bez problema proslijediti poruku u vaše ime... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Je*be.na spreha za nac sve planete nekog igraca, sve igrace nekog saveza itd, itd. http://www.phazer.info/gps/index.php?uni=3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Premium
|
Gle fakat nema svih unia, nisam ni skuzio, steta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1481 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
vidim ja da još živi moj acc u UNI 1 ![]() baš sam ponosan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Premium
|
Napadacka flota s ukupno 20 brodova puca jacinom od 0 na branioca. Stitovi branioca primaju napad od 0 stetnih poena Braniteljska s ukupno 223 brodova puca jacinom od 32910 puta na napadaca. Stitovi napadaca primaju napad od 20 stetnih poena frajer me napao sa 20 sondi za špijunažu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
To je ***************ena tehnika ![]() u par min skupi gro resa. U uni1 ima ekipe koja sa 60 000 sondi rejda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
ren daj nam kruzne
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
njuuuuuuuuub -->
![]() max -------> njuuuuuuuuub
![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Premium
|
Jel ima tko da mi napravi mjesec u uni3 koorde 2:287:5 Ru njegove i jos deut dobi koliko mu treba za poputinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Moderator
|
Citiraj:
Neki lik iz Kingsa se danas zaletio, ali je i odustao. Vratila se flota. ![]()
![]() |
![]() |
#1495 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ako nisi teško da ćeš upast, ali vrijedi pokušati.
![]() |
![]() |
#1500 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
hebem mu mater sve mi popljačkao... nije me bilo 2h i ode sve... imao sa 560 bodova u uni 9 sada imam 94 ***************o mu ja mater ljut sam!!! ne da mi se sada ponovo više igrat ako netko hoće acc neka se javi na pm, ako ništa drugo barem su rudnici i tehnologija razvijeni |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|