|
![]() |
#121 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Hoces reci da ja nogomet neigram? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
igra je super igriva,samo svaki klizeći s leđa ili s strana-crveni karton |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kako se iskljucuje da se ceka sudac da da znak za pocetak igre nakon svakog prekida? To me pogotovo nervira online.
![]() |
#125 |
Registered User
|
![]() Pitanje: Da li vama koji igrate na PC-u radi force feedback (vibracija kontrolera)? Na drugim forumima su neki rekli da radi, neki da uopce nema te mogucnosti na PCu. Posebno za PES 2008 sam kupio logitech rumblepad 2 pa sam malo razocaran sto se ne rumbla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Izgleda ništ od rumblanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Registered User
|
ma i ja sam malo vise gledao postavke ali nisam nasao opciju za force feedback.. ne bi se ni trudio da mi lik nije rekao da njemu radi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
heh
Citiraj:
Ja evo na professional busim milan( sa malo nabrijanim dinamom) 7-0..tako da ono, mislio sam da ce bit barem malo teza ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Meni je PEs strava,igram ga jos od doba PS-a1,ali me ti izbornici tako zivciraju. PA na PC-u imas mis,a i na PS-u sada,a izbornici su kada igras karijeru(drugo jos nisam igrao) napravljeni klasicno glupo, kao za jojstick.Totalno nepregledno,ne znam,meni jako lose,ali to je jedina zamjerka tako da.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#132 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Pogledaj na http://forums.evo-web.co.uk/index.php, tu imas raznoraznih pečeva za sve platforme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kako da spremim svoj ML team, ali da zadrži karakteristike igrača koji su napredovali, a ne predefinirane karakteristike, u prijšanjim pesovima je bilo moguće, ovdje samo spremi i ništa drugo, probao sam čačkati i po data menagmetu pod set formation, ali nenađem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
novi patch 1.20 Description: Changes in version 1.20: -Searching for opponents in “Quickmatch” tries first to pair you with players having a good connection -Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality -Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents -Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card's VRAM have been fixed. -Various other minor issues have been corrected link za download: http://www.gamershell.com/download_22247.shtml
![]() |
#136 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pojavio se problem nakon nadogradnje ovom novom 1.20 zakrpom, igra se ne želi pokrenuti, traži da ubacim neki tamo disk ![]()
![]() |
#137 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Ovako,igra je super,sve super...ali jedna me stvar totalno nervira,snagu pojedinih reprezentacija su napravili totalno nerealno npr.Srbija je skoro pa jača od Hrvatske,Poljska,Ukrajina također...a ako se dobro sjećam Švedska je puno jača od nas.Mislim da su nas podcijenili totalno,Modrić je beskoristan,Eduardo također,Kranjčar da ne pričam,Olić i Balaban za klasu bolji od Dudu-a,Klasnić da ne pričam...baš bzvz ![]() ![]() Nadam se da je ovo ispravljivo nekakavim patchom...i da će po tom pitanju reagirat,mislim,ipak smo nabili Engleze u gostima koji su 3x jači od nas,a zapravo su toliko slabiji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
IT Consultant
|
Citiraj:
ovdje ima raznih OF za pes2008, pa pogledaj kaj koji ispravlja, odnosno popravlja ili mozes baciti pogled na nas hrv site: http://www.cropes.net/cropes/
![]() |
![]() |
#140 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
izašo je patch 1.2 koji dosta smanjuje lag. malo ga još ima al igrivo je.
![]() |
#141 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
igram ligu sa Hrvatskom..e igra je predobra..puno bolja pod PES6 potezi igraća su puno realniji i sviđaju mi se randomly kriva primanja lopte i vrlo mi je drago kaj me svaki put pc ne pobjedi u "zračnom dvoboju" isto tako mi je mrak kaj ako ja trćim s igračem kaj ima top speed 94 da me nemre stići suparnički igrač sa speedom 85 bez obzira na to kaj imam loptu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
|
e ovo sa speedom nije baš neka fora...probaj igrat protiv barcelone...totalno nerealno
![]() |
#143 |
Premium
|
vidim svi hvalite i hvalite....e ja cu je popljuvat ![]() ovaj pes je po meni totalni promasaj, golove je puno lakse zabit, soliranja po terenu su jos laksa, vec sam par puta zabio gol sa centra, AI je potpuno mutav-pogotovo obrana i golman (bila je situacija gdje sam imao slobodni udarac blizu centra terena, cca 40m od gola na skroz desnoj strani uz aut liniju, centriram to u 5-erac na prvu stativu, no golman se pomaknuo na 2. i tako je lopta nesmetano usla u gol) igra ima previse bugova, neki kazu da je to zbog toga sto je ''prenesena'' sa xbox platforme na pc (umjesto ps=pc), neznam pes08 za pc...po meni jako lose, ostajem na 6-ici do daljnjeg ![]() i btw. u master ligi u glavnom meniju na dnu je jedna đukela...sto bi to trebalo predstavljat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Hebate 6-cu taman pocmem ownati (kupio je u 9. mjesecu) i kupim 8-cu i pusim ko kreten. Ajmo svi nazad na 6-cu, puno bolji gameplay i igrivost.
![]() |
#145 | |
Why so serious
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Why so serious
|
pa ipak,nije brži,i kod mene na PES2008 je tak, neznam za tebe!! Si stavljal neki patch ili imaš čistu igru, jer ak imaš neki patch možda zato, ja sam stavio bundesliga patch i nemam navijanja samo komentator i normalni zvukovi udaranje lopte i to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
|
Citiraj:
skinuo je novi brijem k-lite instalirao i sve proradilo
![]() |
|
|