|
![]() |
#121 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Zato jer ovi noviji Markovi dosta ovise o procesoru, koji je kako si i sam uočio, slab za tu karticu, te ju ne može adekvatno potjerati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Mali OT: Na kojoj voltaži ti radi taj proc? Ako je 320MB verzija, jezgra će još lijepo potegnuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Isuse boze pa ja si moram novi komp uzet. Tvoj radi 12000 bodova na 3d marku,a moj sirotinskih 529 bodova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa OFF TOPIC je... Koliko ja vidim ,tema je da vlasnici 8800GTS-ica postaju svoje scoreove... A ti si to mogao napisati na: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=80696 Gdje mozes i ostaviti SS.... ![]()
![]() |
#130 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ima tko da je ganjao EVGA 8800GTS 320MB (nonsuperclocked)? Rijetko tko je ima tu na forumu, kolko sam primjetio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo kad mi neće nitko reći, probo ja sam ![]() Došo do 651/1010, a dalje nisam ni probo, budem kasnije čim još malo sprčkam po procu, mema me koči malo... ![]() Reza se digla skoro za 1000 ![]() ![]() EDIT: Danas sam uspio na 660/2100, jučer kad sam stavljao te frekve mi se mrzlo u 3DMarku06, ali očito da je bilo do proca. Sad je super ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 25.09.2007. u 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
![]() |
#134 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
ako nema mislim da bi sa modom letila preko 700 debelo, šta meni takav čip ne zapadne, smatraj se sretnikom ![]() i digni taj proc imat češ debelo preko 13000
![]() |
![]() |
#136 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
PizzoZder
|
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Napokon dočekao DNF :)
|
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#141 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
imam 8800GTS 320mb, prije je mogla ic i do 650/1100, ali sada (jedina prava primjena je inst Win XP-a) moze max na 620/950 i preko se smrzne sistem, probao sam sa nTune-om, riva tune-om, i ati tool-om, ali nista..koj moze bit problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
|
Meni se nešto slično dogodilo tj. ne želi mi uvijek proći test na 690/1060 što mi je bio maksimum. Na kraju sam skonto da mi na toj frekvenciji radi samo kad je skroz hladna tj. kad ostavim komp da se potpuno ohladi pa onda probam. To mi je na default voltaži, vjerojatno bi lakše išlo na većoj.. http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=825Snap8.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
ma znam da ide, isla je i moja..ali sada ne zeli vise, inst cu opet Win XP,, i probat opet (problem je da riva mi kaze na recimo 630/960 da nije prosla test) a kod frenda jucer, napravili smo SLI i radilo je sve super cak i na 650/1000 bez beda |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Registered User
|
vidim da se u novom rivaturneru mogu klokat i sharderi ali kad klokam grafu nakon restarta vrate se frekve na defult a dok sam imao xp radilo je normalno ,pise da ovaj rivaturner radi i na visti jel zna tko u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Registered User
|
ma stavil sam ali nije to problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Premium
|
![]() |
#150 |
PizzoZder
|
Kod svih ista stvar i pazi ako maknes sa memorije zvaku, ostaje 1mm lufta kad se stavi hladnjak nazad.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|