|
![]() |
#121 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
a ovako ljudi reagiraju iz drugoga kuta,poslije podija kad je donekle receno sta se desilo: http://www.youtube.com/watch?v=t2mqz...elated&search= a ti ljudi japanci nakon smrti boraca u svome dvoristu u fizickim sportovima slave kao i obicno,a sad su kao ljudi na imoli bili??? a ovako LJUDI reagiraju prilikom senninog izjednacavanja rekorda: http://www.youtube.com/watch?v=whG8sDcrMG0 a uz to molim procitati moj post gore pa da se malo osvjezi pamcenje iz imole! tako da onaj koji pljuje po schumiju neka iznese svoje vozace! pa da malo izvadimo youtube filmica.... pa cemo vidjeti i skuziti zajedno neke stvari da to i nije tako bas kako se prica o schumiju,ima i podlijih i prljavijih vozaca i to jakooooo puno od njega,ima i scena gorih od njegovih 100 puta ima i scena najprljavijih u povijesti auto-moto sporta di on nije ni priblizno blizu,pa ce ljudi uvidjeti da se neke stvari oko njega prenapuhuju! Zadnje izmijenjeno od: replace. 14.09.2006. u 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
meni je ova šumova reakcija (na izjednačenje senninog rekorda) vrlo indikativna......ipak je on vidio senninu smrt bolje od svih....a o tom događaju je i sam svašta lupetao (kako na saslušanjima, tako i u novinarskim intervjuima) e sad, šum se veslio svojoj pobjedi i imao je svako pravo na to, zasluženo je pobijedio, uostalom nije mu senna bio brat niti bogznakakav prijatelj (pogotovo nakon one bukvice koju mu je senna očitao u magny coursu '92) a niti ga je sam izgurao sa staze, tako da je s te strane šum apsolutno čist, druga je stvar što bi se neki drugi vozač zaustavio i pokušao pomoći unesrećenome................ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
@glista bez uvrede ali sta su ova dvojica molim te lijepo radila,vidis i sam a pogotovo cijeli vikend prije i poslije utrke ako pratis f1 onda ces znati sta je bilo snjima i ostalim vozacima.... a nakon bukvice senne ocitane hakinenu pa onda i senni citanje bukve malo vece od ostalih vozaca,a bilo je jako zestoko.... prije bih rekao da su mu zamjerili vise ostali vozaci nego schumi,i sad nakon svih pobijenih teza sad se pocelo o nekomu zaustavljanju pricati??? a ostale utrke koje su imali i vece tragedije sta se nisu zaustavile??? sta se nije stalo kad je recimo poginuo radnik na stazi u monzi?? sta se nije stalo u vezi zivih zapaljenja nasred staze??? sta se nije stalo kad je schumi bio sastrane polomljen a i brdo drugih vozaca na puno utrka??? senninu izlijetanje su svi vidjeli,a ne najbolje schumi,a tek se kasnije proculo za smrt...schumi je na puno intervjua sudjelovao i puno puta je to naglasio od te nesretne 94 godine pa sve do danas sta je bilo,tako da prije bih rekao da drugi lupetaju od tada pa sve do sad...sta onda nije neki drugi vozac stao i pomogao unesrecenom ili unesrecenima??? na to pitanje ces znati odgovor jer nitko nije znao sta se desava u vecini tih utrka...
nemam sig Zadnje izmijenjeno od: cassper. 14.09.2006. u 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Registered User
|
Jel ti indikativna i ova snimka na podiju? jeli znas sta je montoya lupetao o tome dogadjaju iz imole prije 2 godine u jednome intervjuu..zeludac bi ti se okrenuo...ja znam da pojedinci nevole schumija,ako je neko otvorio ovaj thread najboljem vozacu ako se nekome nesvidja onda radje nek nepise nista,kad ode tvoj vozac u penziju onda ti otvori svoj thread i siguran sam da nijedan navijac ferrarija nece doc se pokenjati na njega,a i vidi se po threadu o formuli 1 kako navijaci ferrarija,a ima ih jako puno ovdje svaki put cestitaju kad pobijedi netko drugi i bok bez nekih kenjanja po nekome....ko zna ko ce biti slijedeci da uopce zasluzi ovakav thread...zato mislim da svaki prijatelj formule 1 moze biti zalostan sto odlazi ovakva vozacka velicina...inace mi se buducnost f1 cini zasada perspektivna ako se uspiju pohrvati ova 2-3 vozaca za vrh i jos neko sastrane ako uleti,ali vidjet cemo sta nosi buducnost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
McLaren i Ferrari su zakon a Renault ništa ne valja ja jednostavno ne podnosim Alonsa jer je on jedan od Onih koje valjaju samo kad auto valja On je čisti fejker a M.Schumacher ist weltmeister - ETO TO JE ISTINA |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
crni pas
|
Citiraj:
što se pak zaustavljanja tiče, senna je jednom prilikom (mislim da su bile kvalifikacije ili trening, nisam siguran) zaustavio svoj bolid sa strane i pomogao vozaču koji je imao udes (u povijesti f1 bilo je mnogo takvih primjera, jedan od možda najšokantnijih bio je kad je neki britanac (mislim) pokušao sam vatrogasnm aparatom spasiti drugoga dok je ovaj živ izgarao u prevrnutom bolidu....) ne kažem ja sad da bi vozači trebali svaki puta parkirat sa strane i hrlit u spas, ali to ipak nešto govori o osobi zar ne? od kad je uveden team-radio vozači znaju više/manje sve što se zbiva (naravno ako ih zanima pa pitaju) Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Necu vise ulazit u ovaj dio rasprave. Al htio bi jos nes rec. A to je stav prema bolidu. Šumi se trudi zajedno s mehaničarima i cijelim timom sredit ono kaj ne valja. Ostali se bas i trgaju oko noga neg žele sve sređeno i da samo voze. Evo sad na monzi. Na slobodnim treninzime u subotu bas i nije izledalo najbolje. Šumi se vratio u boks, odmah razgovarao s mehaničarem i nekaj su gledali kod prednjeg krila. Otrčao je do sobe za telemetriju i odmah su to sredili. Kasnije je bio zadovoljan ko da maloj bebi date lizalicu. Massa npr. nije ni blizu tome. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
crni pas
|
apsolutno se slažem, u tome je šum. neprikosnoven (enzo bi ga obožavao), to me ujedno i smeta kod ovih novih vozača - svi bi samo sjeli u dobar bolid i peri.......šum je došao u ferrari u kojem se tada nije znalo ko pije a tko plaća, i isključivo zahvaljujući njemu ferrari je postao to što je danas, to je činjenica koja stoji i zbog koje skidam šum. kapu ne razumijem zašto ovi novi klinci nisu takvi......pa bar jedan da je takav......ali ama baš nitko |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Ja smatram da je to izvor dominacije ferrarija, ono sto odvaja brze od najbrzih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Treba kaj skurit??
|
I onda se takvi vozači pitaju zakaj nekaj ne valja, a ne zapitaju se kaj su oni mogli napravit. To mi jako smeta. Šumi je fakat vjerojatno jedini koji je 110% u poslu. Svima bi bilo lako da im se sve servira na tanjur |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
crni pas
|
da ali prije su vozači bili više vezani uz razvoj bolida (naravno jer sami bolidi i tehnologija nisu bili toliko sofisticirani, pa su to i mogli) ali su se i više samoinicijatvno angažirali......danas mi je razumljivo da im pol toga nije jasno kaj ovi inžinjeri kemijaju ali sramotno je da se niti ne trude razumjeti..... šum. je stara garda vozača i vjeroatno je to pokupio od njih, to mi je fascinantno recimo, fisichella se dere na team radio da mu bolid skače, nestabilan(trening) ode u boks izađe iz bolida i šmugne, bez da uopće pogleda mehaničare...."zahebavajte se dečki sami s tim....", šum. dolazi u boks i izlazeći iz bolida im već govori kaj moraju mjenjat........pa sam je todt nekoliko puta rekao da ga je šum. znao nazvat u pol 3 ujutro s nekom idejom za poboljšanje...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Team:You are 16. Driver: Did I get in to second round?: flyingey ili kada je jedan od vozaca dobio neke upute kao npr. da poveca broj okretaja, a on pita koji je to gumb ![]() Kako bi ga ja poslo u 3PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Al najfascinantija stvar mi je kad su rekli da prije svake utrke pola sata i šumiju i massi objašnjevaju pravila, kaj koja zastava znači i te gluposti. Ja sam doslovno blenuo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nebih se ja slozio oko nicije smrti da je neko nekoga simbolicno ispratio zar ne? mislim da su ga svi ispratili kako je izletio i na tome je ostalo tek poslije utrke je sve receno sta je bilo. varas se oko senne jer on se bio kurcio bio je prgav i bahat,a sto se tice postovanja - nisu ga svi postovali to se jako dobro zna.A sta se nesjecas legendarnih ispada senne kad je doslovce rekao da nece vise s prostom,jer je bio nemocan optuzivao je sve okolo vozace da se njemu micu s staze brze nego prostu i takve nebuloze,pa da nesto se mulja u momcadi pa da je krovna organizacija kriva za sve. schumi je takodjer na treningu kad se ispred njega zapalio netko stao i pomogao,a u povijesti f1 je bilo jakooo maloooo takvih primjera pomaganja a ovaj schumijev prilog se nekako zagubio,a ne izletit negdje di se nista nevidi i odmah covjeka optuziti da nije htio stat - nije htjelo ni ostalih 20 vozaca ako cemo tako niti u onim mojim primjerima gore brdo vozaca nije htjelo nego se ide pljuvati po schumiju. pa kad zanima vozace team radio i kad je uveden team radio sta nisu stali svi u onim mojim konkretnim primjerima gore u proslome postu,bio je i senna u nekim primjerima ranije pa ga se ne optuzuje nekako a i drugi poznati vozaci.
nemam sig Zadnje izmijenjeno od: cassper. 15.09.2006. u 03:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Registered User
|
nema nista lose ali umanjujes svaki schumijev rezultat,govoris da nema konkurencije nikada,koda je sjeo u bolid i nista nije radio,sad govorimo kolko lik provodi u bolidu,treba znati biti u vrhu 16 godina i proc kroz sve te tehnoloske napretke u kojem opet zadnju i najbitniju rijec daje vozac jos uvijek! oko toga se manje vise slazemo svi,tojest ako nema konkurenciju negdje to je onda razvoj bolida definitivno....pa si rekao onda kako je trebao stati sastrane u imoli - sta da stane sastrane nakon svakog izlijetanja,koda je kriv za sve dosada sta je ucinjeno u tih 16 godina njegove karijere,pa plakanje u monzi ti govoris kako je imao najbolji pogled u senninu smrt - koda je na krstarenju(zato sto je to bio senna a ne neki manje poznati recimo novi vozac onda se digla cijela halabuka,a sta je s ostalim primjerima iz novije povijesti F1) pa se onda zbog toga kao rasplakao na pressici,ako neznas senna mu je bio IDOL,mislim ono frende ali to meni nije realno i objektivno....a i pogledaj si malo kad je team radio stavljen i komunikacija u oba smjera... Zadnje izmijenjeno od: replace. 15.09.2006. u 02:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
crni pas
|
nisi razumio, nisam ja indicirao da se on trebao zaustaviti, nego samo naveo da je bilo primjera kad su se vozači zaustavljali (ovdje ne mislim isključivo na f1), niti ja umanjujem njegove rezultate, samo ih gledam kroz nešto drugačiju prizmu nego ti. ali ne možeš mi reći da ti ne bi bilo draže da je imao protivnika kao alonso ili raikkonen od početka karijere i zato je vrlo nezahvalno uspoređivati, sportaše općenito iz, različitih razdoblja...i za nekoga tvrditi da je najbolji ikad, slična je stvar sad u tenisu - (sampras/federer)..........košarci...skijanju.... itd. itd. osim toga kvaliteta protivnika je jedino mjerilo za veličinu uspjeha, kaj da npr. sad federrer strga nogu (bespovratno) nadal dobi tumor na mozgu (nedaj bože, samo ilustrativno činim pretpostavku) i recimo ljubo osvoji sve grand slamove u narednih 5-6 gonina, bili on time bio najbolji ikad? naravno da ne........ili recimo ako se janica sad povuče i personica sljedećih 7 godina osvaja svjetski kup, bili to nju učinilo najvećom svih vremena? ne.......... razumiješ zašto je to vrlo nezahvalno...., i još jednom ovime ne umanjujem šum. uspjeh i sve rekorde koje je ostvario, siguran sam da je neki drugi vozač bio na njegovom mjestu da nebi ostavrio to što je napravio šum. to je jasno. i zato je njegov rezultat velik i neosporiv: statistički gledano on je najuspješniji vozač u f1 do današnjeg datuma, no, recimo zašto gilles villeneuvea također smatraju jednim od najboljih, a čovjek ima tek 6 pobjeda? očito postoji nešto bitnije...... fangio,stewart,lauda,senna,prost,schum - ja bi te vozače označio kao nekakvu kremu f1 do danas, svaki je oblježio svoju epohu na svoj način eto upravo nabasao na neprovjerenu vijest, pa to uzmite sa rezrevom - navodno bernie kuri vatricu oko eventualnog šum. prelaska u renault, iako mi ovo zvuči totalno van svake pametii, ali bilo bi zanimljivo, zar ne? da se totalno pomiješaju karte: alonso-mclaren, raikkonem-ferrari, šum- renault. šteta što se neće dogoditi....... Zadnje izmijenjeno od: glista. 15.09.2006. u 09:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
ALOOOOOOOOOOOOOOOOO Sta je sad ovo??? Pocelo se pricati kako bi Shumi sledecu sezonu mogao voziti u Renaultu??? To je reko niko drugi nego glavni covjek Formule 1.
![]() |
#142 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Treba kaj skurit??
|
Bernie bu svakaj reko samo da privuce paznju Zadnje izmijenjeno od: vga killer. 16.09.2006. u 02:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
vga killer, dje su slike ? ![]() ocemo slike ...
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#146 |
Treba kaj skurit??
|
Bernie je to izjavio, al sanse su minimalne. Nema teoretske da ce se šumi oprostit u nekom drugom bolidu osim ferrarija jer je s njim napravio skoro sve u karijeri. @ bemti - ovaj tjedan bi trebao dobit ostale slike od jednog lika pa cu onda jer ja nisam pretjerano slikao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|