|
![]() |
#121 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 13.08.2006. u 22:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Prevelike su tenzije i rivalstva medju klubovima da bi navijaci BBB-a hvalili Armadu ili Torcidu,ili obrnuto...A opet,hvalit svoje je malo stupid... Ja jesam Rijecan i clan Armade,ali mislim da se Armada kao zestoka navijacka skupina dokazala javnosti,tako da se o njoj ne treba puno pricat... Mislim da ne postoji "najbolja" navijacka skupina u HR,ali postoje najbolje,u HR su 3 kluba za koji ljudi/navijaci doslovno ZIVE,za Rijeku,Dinamo i Hajduk...sto znaci navijanje iz sveg srca i okupljanje u velikom broju,da ne pricam o ulozenom dekorativnom trudu.
![]() |
![]() |
#124 |
Premium
|
Slažem se....
![]() |
#125 |
Premium
|
Da,slažem se i ja u vezi toga šta kažeš i u neku ruku imaš pravo.Ubiti imaš potpuno pravo kad bolje pogledaš u hr su 3 najveće skupine kako kažeš Armada,Torcida i BBB.I ostale manje kojih malo ima,a malo nema Kohorta,Ultras,Funcuti,Tornado(doduše u košarci je druga priča,ali ovo je o nogometu),WS,WA,...da ne nabrajam dalje.Ali među te grupe se mogu svrstati i Demoni i Red Fuckersi koji su uvijek prisutni,ali ne u tako velikom broju.I sad kad sve to pogledamo ispada(tako i je)da su 3 najveće skupine ujedino i naj jače,a ostale variraju.I sad kako kaže Thoroughbred B nemože svoj svoga procijenit tako da se nemože reć ko je najbolji,najjači i sl.Je.iga po meni je Armada,bila i bit će.I sa dosta malom brojnosti po kvaliteti smo isti ko njih dvoje,šta bi tek bilo da smo brojniji,da imamo cijeli grad iza sebe,gdje bi nam bio kraj. A Gigi1 kad si prije spomenuo slabo navijanje u prošloj sezoni protiv Dinama na kantridi,malo se sjeti kako ste vi izgledali prije 2 sezone!!!Jedva da je 100tinjak najvjernijih pratilo vaš klub,a sad se vuče i po netu i po novinama i svagdje da ste najjači. ... neda mi se pisat više....ali shvaćeno je šta sam mislio reć Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.08.2006. u 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
steta i truda i vremena... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
s.u.l.e.l.u.s-znaš pravila ovog foruma.
![]() |
#128 | |
Premium
|
Citiraj:
U vezi čega,u vezi navijača,ili u vezi obrijanih?? Ali imaš i pravo,novo kolo je pred nama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
|
1. SLAVEN BELUPO – RIJEKA 2. HAJDUK – ZAGREB 3. VARTEKS – KAMEN INGRAD 4. OSIJEK – CIBALIA 5. DINAMO – MEĐIMURJE 6. ŠIBENIK – PULA Evo,novo kolo je danas,moja procjena 1. SLAVEN BELUPO – RIJEKA x 2. HAJDUK – ZAGREB 1 3. VARTEKS – KAMEN INGRAD 1 4. OSIJEK – CIBALIA 1x 5. DINAMO – MEĐIMURJE 1 6. ŠIBENIK – PULA 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Slaven Zagreb ![]() Varteks Osijek Dinamo Pula ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#132 |
Super Moderators
|
Dinamo - Međimurje 4:1 Slaven Belupo - Rijeka 3:2 Osijek - Cibalia 2:1 Varteks - K. Ingrad 3:0 Šibenik - Pula 1:0 U Splitu će sad poluvrijeme, Ćirini šinovi puše 2:0
![]() |
#133 |
Premium
|
Nekak mi se čini da bu Skočić brzo pakirao kufere.....di ste rječani...bivši vas je dobro napunio LOL ![]()
![]() |
#134 |
Premium
|
A nije niti Dinamo igrao nešto dobro jučer iako bi se po rezultatu moglo drugačije činiti-nisam baš preveč zadovoljan-nekak mi Hajduk ozbiljno izgleda-Vulić ih je natjerao da trče, to se lijepo vidi. Bude zanimljivo ove sezone, sigurno zanimljivije nego prošle-bar se nadam, ali loše je to što Rijeka već sada otpada, nadam se da će biti dobra konkurencija i da će se malo trgnuti-svi želimo jaku ligu...
![]() |
#136 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Iako nisam navijač Hajduka, moje mišljenje je da dok je god Vulić bio na klupi, Hajduk je jako lijepo igrao - napadački i atraktivno (pogotovo se sjećam one njegove taktike od prije 2 godine ja mislim: 3-3-3-1; još je onaj Krpan zabijal, ali i bome se ispromašival - tes sezone je mogao uvjerljivo biti najbolji golgeter, samo kaj nije mogel dat u tekmi 2 gola iz 5 100% prilika).
![]() |
#138 |
Premium
|
Ajde i nije tolko strašno, ali opet se to može i ovak gledati, došo je u klub prije 3 tjedna, taman se počeo vračati u formu i sad se opet ozljedio, da se vrati u formu trebat će mu minimalno još 3 tjedna nakon što potpuno ozdravi....al glavno da može nastaviti s igrom.
![]() |
#140 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
AJMO PLAVI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Super Moderators
|
Dobili smo Auxerre...opet ![]()
![]() |
#143 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#144 |
Super Moderators
|
![]() |
#145 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Igrali smo 1989 sa njima, igrali smo 1994 (vec opjevana) i sad 2006 (sluzbene utakmice). Zanimljivost da se i 1994 igralo 15.09 dok se ove godine igra 16.09. ![]() Sjecam se te tekme, a i sjecam se uzvrata u Auxerru, Sabri Lamouchi :groar :ubij A vec zadnje 2 godine igramo sa njima u pripremama, 4-2 i 2-1 pobjede u tim susretima. Sanse su 50-50. Dobro je sto se mozda Nowotny oporavi do onda, Vugrinec i Chago takodjer : cheers2
![]() |
#146 |
Premium
|
Danas Hajduk na kantridi,da dolazi oko 2000 tovara,ali najavljuju i više.Po meni danas bi se mogo odigrati pravi navijački derbi također (neznam kako da se izjasnim).Murjha je tovarima dopustila unos megafona,barjaka i bubnja. A u nedelju Hajduk gostuje u Opatiji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
|
1. PULA – SLAVEN BELUPO 2. MEĐIMURJE – ŠIBENIK 3. CIBALIA – DINAMO 4. KAMEN INGRAD – OSIJEK 5. ZAGREB – VARTEKS 6. RIJEKA – HAJDUK Evo parova ovog kola |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Dinamo mi napokon ima momčad s kojom mislim da stvarno mogu napraviti nešto u Europi. Htio bih da Chago igra, jer nemrem gledat onog "logoraša" Agića u sredini, ali mislim da, i ako se on oporavi, mislim da će mu trebati tekmi da postane onaj stari... Kolko sam skontal, ove godine se igra Liga UEFA, što ne? Nakon ove tekme grupiraju se skupine, slična kao i u LP? Nego, ja mislim da Dinamo ima igrače za Europu (makar to bila UEFA, neka, malo po malo...samo da se nakupimo nekog iskustva) ali ono što ja mislim je da njima fali kondicije za 90 europskih minuta. Kada nema kondicije, pada i koncentracija... P.S. Da moj post ne bude totalni OT, pročital sam da je sudac danas poništio Costi gol nakon minute zakašnjenja. Što bi? Ima li repriza emisije HNL-a?
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
6. kolo, 09.09.2006. - subota 16.30 (19.00) 1. SLAVEN BELUPO – HAJDUK 2. VARTEKS – RIJEKA 3. OSIJEK – ZAGREB 4. DINAMO – KAMEN INGRAD 5. ŠIBENIK – CIBALIA 6. PULA – MEĐIMURJE Evo novog kola,sad možda idem u vž,samo čekam poziv ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|