|
![]() |
#91 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
tramvaj vozi po maksimirskoj, a stanice se u pravilu nazivaju po ulicama koje sijeku ulicu po kojoj tramvaj vozi (osim ako se naravno ne radi o trgovima) da, to je istocna tribina, prodjes maksimirskom ispod sjevera citavom duzinom i sa desne strane ce ti biti ulazi na istok |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dinamo - Šibenik 4:3 Moram priznati da nisam oćekivao od Šibenika tri komada u našoj mreži:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nemam namjeru kritizirat,ali ako Dinamo radi takve greske u obrani protiv Sibenika,sto ce bit protiv Arsenala?Uzmimo u obzir da je jedan gol Dinama cisti poklon Sibenskog vratara... Ajde,nadam se da se cuvaju za Arsenal,iako,bojim se da to nije razlog 3 komada u mrezi.
![]() |
#96 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
tekma na razini HNL-a , bas ubacujem neki divx u komp . a sto se tice Arsenala - od njih stvarno nije sramota ispasti , kad vidim od koga su ispadali Hajduk i Rijeka , onda nema se o cemu pricati. nek decki daju 100% i ja zadovoljan , a nakon sto su talijani svj. prvaci stvarno je sve moguce pa .... Nada umire posljednja |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ajmo plavi!!! Moja prognoza 3:2 za Dinamo.
![]() |
#98 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
BDW jel ide ko na tekmu?? Ja idem ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
*
|
dosao sad sa stadijona, pa idem opet za kojih sat-dva |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Premium
|
Idemo : goood : Ja sam totalni anti angloman,vjerujem da ih Dinamo moze dobit!!!!!Igraju dobro,stanje na tribinama ce biti PAKLENO,pickice ce se prestrasit,jos ako Dinamo krene ubojito prema golu...vjerujem da Arsenal psiholoski nece moci parirati Dinamu nikako,a kako kazu,sve je u PSIHI!
![]() |
#102 |
Hejter
|
zasad bas nije blistavo , a i Grk sudac . neznam bas . |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Sranje, joj kak sam bio živčan, dobro da nije bilo obiteljskog nasilja..., završilo je samo na verbalnom šamaranju ukućana. Ma koji je moj Turini. Onak braniti prošlu sezonu a sad totalna rupa! I Cvitanović, pa sve gajbe ulaze s njegove strane, pa dete konj Drpić je za njega gazda! : giljotin : axeman : ![]()
![]() |
#105 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Dinamo je zaslužio samo jedan gol u mreži, ostala dva su se mogla spriječiti. Ali to je danak koji se mora platiti kad nema iskustva igranja protiv velikih momčadi. Overall dinamo je igrao dobro, možda sa previše respekta i straha. Nisu oni igrali svoju igru, bilo je dosta bez veznog napucavanja. Eduardo je dobio tokom utakmice jednu ili dvije upotrebljive lopte. Ipak mislim da je dinamo trebao bolje reagirati u šansama za gol. Pogotovo kad su izgradili onu šansu za Modrića, ali ovaj ne može puknuti loptu do gola. Bilo je još par situacija koje su bile izgledne i dinamo je to trebao iskoristiti. Što se tiće obrane, to je najslabiji dio dinama. Nekak taj Turina nije siguran, i ima par igrača u obrani koji nisu baš sigurni. Ipak želio bih naglasiti i uputiti sve pohvale Jensu Nowotniy-u, čovjek je zbilja odigrao super. Vidi se njegovo veliko iskustvo i mirnoća.
![]() |
#106 |
Super Moderators
|
Ja se još nisam ohladio.. ![]()
![]() |
#107 |
Hejter
|
ma nemam im kaj zamjeriti . nije kraj svijeta , pa nije to Shelbourne bio . |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam malo razočaran, ne toliko igrom koliko Kužeom, nije sramota braniti se protiv Arsenala, ali cijelo je**eno vrijeme prije tekme je izjavljivao i pričao o tome kak se mi neznamo braniti i da igramo ofenzivno. nismo igrali niti O od ofenzivnog u k**ac. Hebeš taktiku sa 4 u liniji i petim korektorom-Nowotny, već ti pola od 10 igraća na terenu igra samo obranu, nije niti čudno kaj smo mi prelazili u njihovu polovicu terena sam sa 2-3 igrača, predefanzivno smo igrali da nebi napravili greške-pa nismo smrdljivi digići da igramo obranu 80min. bez greške. ALI UZ SVE TO VJERUJEM U DOBAR REZULTAT U LONDONU. AJMO PLAVI!!!! POHVALE SVIM NAVIJAČIMA KOJI SU IŠLI NA TEKMU, POKAZALI SMO KAK SE NAVIJA!
![]() |
#110 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
evo,za 2 dana novo kolo: 1. ŠIBENIK – SLAVEN BELUPO 2. PULA – DINAMO 3. MEĐIMURJE – OSIJEK 4. CIBALIA – VARTEKS 5. KAMEN INGRAD – HAJDUK 6. ZAGREB – RIJEKA Po mojoj procjeni 1. ŠIBENIK – SLAVEN BELUPO X 2. PULA – DINAMO 1X 3. MEĐIMURJE – OSIJEK 2 4. CIBALIA – VARTEKS x 5. KAMEN INGRAD – HAJDUK 2 6. ZAGREB – RIJEKA X2 Najviše me muči Pula - Dinamo,Pula je prošle sezone bila jako nezgodna doma.Ali i Cibalija ne isto muči:confused: :confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
1. ŠIBENIK – SLAVEN BELUPO 2 2. PULA – DINAMO 2 3. MEĐIMURJE – OSIJEK X 4. CIBALIA – VARTEKS 2 5. KAMEN INGRAD – HAJDUK 2 6. ZAGREB – RIJEKA 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Super Moderators
|
Koliko vidim-pala su dva mala iznenađenja: Međimurje - Osijek 2:0 Zagreb - Rijeka 1:0 Ostalo: Pula - Dinamo 0:2 Cibalia - Varteks 1:2 Kamen-Ajduk 2:3
![]() |
#115 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
[QUOTE=Jelc]Koliko vidim-pala su dva mala iznenađenja: Zagreb - Rijeka 1:0 Gdje je tu iznenađenje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Super Moderators
|
Ups, zaboravio sam: Šibenik - Slaven Belupo 2:1
![]() |
#117 |
Premium
|
Ja sam ovo kolo na prevaru završio u Puli na gostujućoj tribini: hitthewa : hitthewa hebem ti pamet ![]() Nadao sam se pobijedi Pule,ili bar nerješenom rezultatu,ali Dinamo dobio sa 2:0.Za Pulu mogu reć da je pokazala solidnu igru,ali jednostavno nisu imali sreće.Imali su par prilika koje nisu ostvarili... Navijanje BBB-a - PUŠIONA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali ovako,kad svoj hvali svoje,slabo...ne priznaje se to ![]() Ali da,Armada je najbolja ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Premium
|
Citiraj:
Šta je najgore ja do Labina nisam skužio da oni idu na tekmu,a ja bez para,bez cigara.Platili mi upad i htio sam ić na onu centralnu ali me nisu pustili. ![]() ![]() ![]() ![]() edit:A jesi kad vidi da tovari ili purgeri hvale druge??? Samo svoje dižu u nebesa. Ali ako nešto znači rodom sam iz zd.po baki,pa ispada da ne hvalim svoje(ubiti hvalim,ali dobro). Prije sam krivo skužio post pa zato edit Zadnje izmijenjeno od: s.u.l.e.l.u.s. 13.08.2006. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|