|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
btw meni je auto samo prevozbno sredstvo od tocke A do tocke B koje mora biti jaaako rentabilono a GOLF 2 je daleko najisplativiji auto kojeg uopce mozes zamisliti od djelova pa svega drugoga u biti auto koje se ne isplati prodavati (samo da ti sluzi otici na trznicu-market) ISPLATI SE! a MOTORI eee to je vec druga prica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Svi znamo kak si prošo na zanjim žderonjama ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premium
|
btw mogli bi odmah napisati i KOLIKO ste km "NAPRAVILI" ukupno evo ja sam cca 150.000 a sto se tice elektronike fuck auto kojem kada otvoris haubu vidis samo crnu plastiku , za mene je to bas bezveze (radjeno kao za amerikance he he he ) ali realno danas je nemoguce bez iste (btw. 70 % kvarova novih auta cini elektronika) ali meni ipak drago vidjeti SAJLU, SVJECICE etc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam napravio fakat puno s obzirom na godine (20)... PRvo sam vozio Lupo 1.0 nekih 10k km Pa onda zeleni passat karavan,dobio ga na 80k vozio do 135k Pa dobio crnog passata 4motion highline,dobio na 90k vozio do 140k S kombijem sam napravio oko 20k i sad Avensis novi ima 2k Dakle nekih cca 125-130k km ako ne racunamo 2 kotaca s kojima sam prosao sigurno preko 50k (od 11-te godine na 2 kotaca) puno puno Od toga,s autom sam imao samo 1 prometnu,tip se polukruzno okretao na skurinjama kod bille i pogodio me,on kriv,osiguranje rijesilo stetu,nije nesto pretjerano strasno,al dobar dio prednjeg desnog djela unisten S motor imao razna iskustva,nikad se bas razbio razbio iako sam totalni divljak i iako mi je motor uvijek morao bit dodatno nabrijan svime i svacime,jednom sam pao s zadnjeg kotaca,pa jednom s curom => vozio sporo u gradu kod dok-a 3 bilo mokro i preko tracnice odsklizo motor (skoro u more ![]() ![]() Al mi je zato cura DOBRO spickala motor kod hemingway-a u opatiji,bas do jaja razbila i sebe i motor Inace,ta cura mi je bivsa naravno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Premium
|
sto se tice mojih prometnih nista ozbiljnije samo jedna; u biti tip nije gledao retrovizor (zelio skrenuti) a ja bio u u pretjecanju te ga laganini sa cca pocetnih 100 ali uz kocenje nekih 50-tak km/h "pogodio" izmedju prtljaznika i zadnjih vrata (vozio je mercedes 124 )... golfu pukao far, maska i malo hauba se udubila ali naravno ostao u voznom stanju ![]() ![]() a s motora nikada ozbiljnije nisam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
Sve je stvar prioriteta i raspoloživog novca. Osobno, moj auto mora biti siguran (i aktivno i pasivno), ispravan i tek onda ekonomičan/rentabilan. Zdravlje i život nemaju cijenu. Sigurnost počinje u vozačevoj glavi. Normalno vozite, vozačke "bravure" ostavite za pistu, groblja su puna ljudi koji su se previše pouzdali u elektroniku i airbagove da ispravljaju vozačke greške ili koji su poginuli zbog takvih. Da ne govorim o klincima koji misle da znaju voziti i koji se preseravaju kako na cesti, tako i po forumima. Ja ne želim imati nikoga na duši zbog svoje gluposti niti sam umoran od disanja. A vi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
|
SKY TAKO JE ! nema se dodati sto na ovo pa vise je mladih poginulo u prometu nego u Domovinskom ratu ali sigurnost je 99% u vozacevoj glavi !!!! p.s ima poseban dio na groblju "za one koji su imali prednost" p.p.s a i najbolji vozaci su takodjer...na groblju |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Premium
|
Citiraj:
Taj Passat smo uzeli u Italiji,novi,gume su 225 17",highline oprema ima sve ali nema xenon svijetla i one parking senzore (kome to uopce treba?),ostalo ima sve...02" godiste.Toyotica odlicno sluzi,bas sam prekjucer vozio od brata Saab isto 150ks i moram priznat da toyota bolje vuce i puno tise radi,toyota ide 207kmh u 5.-oj brzini i imam jos cijelu 6.-tu,dok Saab ide 195 i jednostavno moras ubacit u 6.-tu... Inace,usporedjujuci s Passatom,tamo gdje sam s Passatom isao 170 max s ovim idem 200,super masina,koga god sam vozio nije mogao vjerovat da je dizel,blazena tisina i stvarno je jak na gasu,nema tipicne karakteristice dizelasa,wv i koliko vidim saab imaju onu rupu kad ga stisnes onda tek povuce,ovaj odmah povlaci kao metak,d-4d sve pohvale,potrosnja oko 8 litara,ali moje voznje ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
|
kod nas-starog je ova 1.8 i ide tek preko 4000 o/min ali je polo "podere" na cesti (1.4 16v 100 ks) a i potrosnja im je tu egdje POLO i AVENSIS he he he a sto se tice chipa zvimi je malo problem ako nije 4-motion jer dobijes prevelik okretni moment + snijeg = SRANJE ...imas nesto o tom u novom auto-blicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Inace obozavam voziti kad cesta ima pun racku krivina...mrzim autocestu jer jedva natjeram na 160...i to se dere auto i onda trosi puno...pa moram smanjit na 120...a oni beskrajni pravci me ubijaju.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
|
autoput i golf nista preko 140 (160 max ali drzim na 140) ali zato recimo licka magistrala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
|
a s polom na autoputu prosjek je bio 12,5 l ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#135 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Megane Coupe ![]() Je li brz?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Astru karavancugu .. u planu bmw 316 / 318 / 320 , ovisno o stanju / cijeni ... e onda cu vec imat auto . |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja već godinama se ne skidam sa rošula ![]() Skupljam za helikopter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Skateboard, 'udesa' koliko hoćeš, odležao u krevetu kad se sve zbroji i oduzme godinu dana, lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja vozim za u trgovinu Twinga od stare, ili Volva 460 kada ga treba provest da ne stoji... ali to je finjak, a pošto ja ipak živim na "selu" vozio sam fiću, peglicu, stojku, ritma, katricu, golfa 1 i 2, i take stvari ![]() od motora sve moguće tomose i probao od staroga husqvarnu.... kilometara nemam puno, ali nemam ni godina, pa će to tek doć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Imao sam 3 godine Daihatsu Charade 1.0 TD. Turbo diesel sa 3 cilindra i 998 kubika. Meni je trošio 5 do 5.5 litara (nikad ispod 5), a susjedu (stvarno je čovjek penzioner) nikad nije prelazio 4 litre, ali se nikad nije niti vozio više od 70 km/h niti je svako jutro išao na posao kroz gužvu (tipa stani kreni). Tak da me nemre nitko uvjeriti da prek 4 neide. Ispada da troši 3 i nekaj sitno. Daj molim te ..... ![]()
![]() |
![]() |
#150 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Motor je tuniran, isto kao i karoserija?
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|