|
![]() |
#121 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
meni je ljepse da imam AA umjesto HDR, jer kad se priblizis nekom vojniku il tak nesto puno je ljepse sa AA.Makar iskreno i ne kuzim neku posebnu stvar u HDR, to je neko kao bolje osvjetljenje il kaj, al AA mi se cini puno bolja stvar. Inace na mom kompu. radi na 1024x768 na 2xAA i svi oni distanci na Full Water na Medium, Mislim da kad bi na vise stavio da bi pocelo stekuckat pa nisam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Čuj jedino grafičke tipa x1800/x1900 i 7800/7900 bi jedine trebale radit solidno s HDR-om
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | |
Sruk
|
Citiraj:
Meni otprilike isto brzo radi sa 2AA ili sa HDR al mi je slika ljepsa na AA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#125 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() There is a bug in the game where a skill can become locked and no longer be advanced for the rest of the game. This bug was found on the PC version. Any information related to the Xbox version is appreciated. Please note that I am a professional software engineer and amateur MW modder (soon OB too). I am very thorough on tracking things down. Please note it is impossible to clearly state the bug without spoiler information, but I tried in the next section to do so. The no spoilers bug description: There are a certain few quests that provide a certain kind of reward. This certain kind of reward causes a skill to never be able to learn or advance moving forward from that point. The skill is 'stuck' if you will. I have spent a couple of hours making sure there was no way around it except for not completing the quest. Unfortunately, I have no workaround. My digging into the quests in the construction set reveals a bug that needs developer attention. The only work-around in the construction set is to alter the reward to not be the certain special kind. Not a big deal to actually perform this mod, but a bummer in removing something interesting. Spoiler description additions - skip if you understood the above: There are quests (including Ftrs Guild rats, rescuing a girl, and a few more) that give as a reward levels up in a skill. The rescue a girl quest gives a boost of 5 levels in Mercantile. Afterwards, the Mercantile skill is forever stuck. I found no condition that I could get the Mercantile skill to be unstuck after receiving my reward. It has nothing to do with leveling up, sleeping, stat values or anything else under player control. There is a call within a number of scripts (ModPCSkill) that itself is not a script. That would indicate internal game code that modders don't have access to. Izvor: ElderScrolls |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
OPTIMUS
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ako netko nije vidio ove tweak-ove: http://www.elderscrolls.com/forums/i...&t=299166&st=0 Meni je dosta ubrzalo igru. Stavio sam ovaj .ini : Oblivion HDR: Higher settings for HDR, this looks better, but lower FPS
![]() |
#128 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#129 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja igram na 1024x768 na 17" CRT-u... Stavio sam nove drivere XTreme-G 84.25 i vidljivo je ubrzanje (nekoliko fps-a ali svakako veseli) te texture size stavio na normal, no shadows,no windows reflectiones, no hdr (samo bloom), no aa,iscrtavanje trave prilicno blizu, ali s ukljucenom vodom (nepodnosim kad je voda nerealna) na high i ostalim detaljima (water reflection i sl.)... Uglavnom imam igriv framerate sa tek povremenim usporavanjima (u "zahtjevnim" scenama) ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ajd, budem i ja počeo igrat da vidim kak to zgleda... Morrowind nisam ni igrao.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#132 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
heretice jedan... cccc moram nabaviti taj oblivion a bolestan sam pas mater.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#134 |
music freak
|
..ma to je strasno,izadje nova igra i svi oni koji su kupili grafe prije par mjeseci moraju gasiti 50% detalja u igri da bi dobili normalnu igrivost,pa ako 6800 nije ok grafa onda zbilja ova politika nema smisla vise,uzet x box ili playu i gotovo
![]() |
#135 |
Sruk
|
ma 6800 je dobra graficka za tu igricu, jebiga, nemres sve do kraja odšerafit, al opet je super i brzina i slika. A kaj se onih Bugova tice kaj je neko napiso gore negdje: Da si opet otkljucas te skilove posluzis se sa konzolom, dignes si taj blokani skil za 1 i onda bi se trebalo odblokat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
PUNO HVALA Facelessone!!!
Evo ja sam je maloprije dobio, sad da vidim kak to ide... ![]() Puno hvala Facelessone, na igri.: cheers2
![]() |
#137 | |
H2TB
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
dobro, istini za volju, stvarno je visoka rezolucija (1280*1024) na kojoj se fpsi vrte na oko 25.... jebiga, ako smanjim rezu, slika mi zbog monitora postane nekako mutna, pa me to smeta više od svega.... inače na 1024 klizi sve super.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
|
Vrtim ga na 1024x768, 4xAA i zadovoljan sam. Treba mi još RAMa u svakom slučaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja je jucer konacno poceo malo igrat Igra mi je super sa grafikom cu se jos malo igrat,jer igram na nekim default postavkama Inace ne volim RPG-ove iz prvog liva ali mi je ova zakon i odmah sam se priviknuo za razliku od Morowinda na kojega se nisam mogao nikako priviknut A malo je pomoglo sta igram COD 2 svaki dan,jer kakav antitalent sam prije bio za igre iz prvog lica uzas Inace sam neki battle mage-ili tako neto sa iskemijao sa postavkama |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Nasao sam, bedak nisam vidio da ima jos slider za dolje... ![]() @E.T. jel jako vidljiva razlika izmedu normal i high textures?
Zadnje izmijenjeno od: Panzer. 29.03.2006. u 16:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Instalirao i išao malo pogledat to čudo, 2.5 sata ![]() Prvi put sam zaigrao nešto takvog žanra (osim starih igara na Amigi)...meni to brat-bratu liči na žanr avantura, jedino kaj ima više šore... Prvi dojam je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ide OK na 1280 i sve na ultra high osim AA jer mi neda da ga uključim kad je uključen HDR
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ja cu na kraju reci samo bemti Bethesdu i njihovo optimiziranje...kad sam napokon bio siguran da cu moci igrati "normalno" usetao sam u Imperial city po noci i frameovi su mi pali na 14-20...KATASTROFA! Sve sam detalje "odrezao", doslovce je magla oko mene koliko je mali view distance a trava se iscrtava na pol metra od mene-sad moram odluciti hocu li igrati tako ili odustajem! I tu ne mislim radi grafike... nije u problem u njoj vec sta zbog pada frameova borba sa vise od jednog protivnika postaje frustrirajuca... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
6600 je jako slaba. meni je igra sama po prvom pokretanju namjestila ultra high detail, a ja sam digo rezu na 1280 i uključio shadows of grass
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kaj mene usporava? Rami, proc ili grafa? Ide full ok sve nafrljeno, dok se ne upali trava... ![]() @E.T. Je, vidljiva je razlika i to dosta... Na kojem ste levelu? Ja sam na drugom... ![]()
![]() |
![]() |
#148 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
music freak
|
....stigla stigla.....veceras probajem !!!!
![]() |
#150 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
meni radi na 1024*768/bloom/high u 30-40fps, jedino nekad zna na sekundu zašteknut kad treba učitat nekej........eh da mi grafa ima 256 mb
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|