|
|||||||||||
|
|
#122 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Pa ko to nije vidio Vristali smo od smjeha: roller : |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#124 | |
|
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Nakon ovog Amdejcevog haikua promptno sjetih se jedne pjesme sa Bug Mp3 radionice (pih, 90 i neka je jos bila) Mjesec je divan, obasjava snijeg, ljubav pobjeduje mrak. : hello2 : * Ako se netko sjeca te pjesme i ima je na cdeu ili bar ime grupe, neka se javi sad ili zauvijek suti * ... Inace, noc je bila ko stvorena za san, ni daska sparine ![]()
|
|
|
#125 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bogme je čuku vremena bilo gadno-olujni vjetar, grmilo i sjevalo...kiše je palo par kapi... Bar je ohladilo malo ako ništa drugo. ![]() |
|
|
|
|
#127 |
|
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
evo kod nas u zagrebu se desilo sad maloprije pravo nevrijeme,jao sto me opralo uhhhh! al sam uzivao nakon onih vrucina i sparina ![]()
|
|
#128 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Susjedu diglo crijepove. Meni tegle prevrnulo. Pijavica nastala. Strasno.... ![]() |
|
|
|
|
#129 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
da da nocas je bilo strasno...bili smo vani ja i cura..do cca 11..ona doma a ja vani dalje pit ![]() zove mene ona negdje oko pola 1 da se gubim doma jer je nebo nad samoborom žuto ![]() ovak i onak sam krenuo doma...hehe u roku 10min je pocelo stravicno puhati..pokupio sam stvari s balkona da nebi trazio majce i boxserice po kvartu ![]() jep bilo je gadno..cak sam i komp ugasio..iskopcao ga iz struje ![]() |
|
|
|
|
#130 |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
jucer po noci je bilo bas zakon jer sam napokon mogel neke sprobati kaj sam vec dugo stel ... i nakon 10000 neuspjeha ipak na rakju jen uspjeh pocelo je ovak http://img218.imageshack.us/img218/1870/img0274on6.jpg ne ne .. ovo nije slikano po DANU .. vech po NOCI oko 1 ili 2 .. .. prirodna rasvjeta http://img226.imageshack.us/img226/2008/img0642af4.jpg o na kraju sam ipak flovil vraga .. http://img140.imageshack.us/img140/9020/img0544yv3.jpg nakon toga sam mogel mirnog srca iti spat jer mi je srce bilo na mestu ![]()
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#131 |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kakve se to pizdarije dešavaju kod vas na kontinentu... ![]() Bolje se svi spustite na more... +30ak i ugodno more sa mrzlom Žujom... HEHEHEHE I tako mi cijeli život...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
#132 |
|
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo prije kojih sat vremena u Velikoj Mlaki (okolica Zagreba) je padala tuča veličine oraha, i to dobrih 15 minuta. Strah nas je bilo samo da ne ošteti aute, ali nije ništa bilo. Uglavnom, jeza, pogotovo na tavanu. Evo sad se sjedi vani i pije viski uz led iz nebesa. ![]() |
|
|
|
|
#133 | |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas je bilo gadno-razbijalo je prozore, nosilo rolete, satelitske tanjure... I malo tuče kao šlag na kraju Pas mater... |
|
|
|
|
#137 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
|