![]() |
Kakvo je vrijeme?
Lokacija Bistra:
11 stupnjeva ispod nule uz jak sjeverni vjetar. Ak' još stisne bi mi se nafta vu traktoru mogla zmrznuti pak bum išel z javnim prevozom na posel. :( |
Umag, cca -6, jaka bura....
|
Pušća,jaki sjeverni vjetar,-11 pes mi je zbrisal na ponjavu,a mačke na tavan....žena pod poplun...ja za kompom...i ni mi niš zima..ak me još krene u Codu..:rolleyes:
|
Krapina .. nemam pojma kakvo je .. svi govoriju da je huda zima ... ja vani hodam h svojem lajbeku i nic mi ni zima .. :rolleyes:
|
@Mitzek
Moj mačak je stisnul kičmu k peći. :D Jesi ti osjetil kakav potres? Ja ne. |
Rijeka -7
|
Citiraj:
(Znam da ne piješ) |
Mrazulja u Sibeniku, -5 uz jacanje bure
|
v Zagrebu -9 zzzzzzzzzzzzimaaaa
|
Rijeka 8 AM, temp -5, puse jebena HLADNA bura,sledio sam se na putu do posla(idem pjeske a imam niti 10 min hoda)
|
U Sisku -8. Izašal sam van na 5 minuta i sav sam se smrzo
|
rijeka (10m od mora), -5°c
makar je i po okolnim mjestima, i na vishim dijelovima grada cak i oko -7°c. buretina usrana...:rolleyes: |
Krapina od -10°C do -14°C sad na radiju rekli
|
U Međimurju je isto hladno. Oko -10. Skoro su mi se jaja smrznula (i otpala). :D
|
uf uf, to je prehladno.
tommek, dobar ti je avatar. ;) |
Citiraj:
http://img39.imageshack.us/img39/4747/11837uk.png |
Sorry na OT.
Ili još bolje jedan na star wars temu http://img17.imageshack.us/img17/2397/11811ol.png |
Ovdje vani je -5 trenutno (Rijeka). Ali puse ta bura, sledio sam se do centra i nazad. Bemti buru. :smoke:
|
Malo prije sam stigao doma i već je -9, hvala bogu pa je prestao puhat vjetar.
|
Umag, 0 na mom balkonu sa tendencijom pada, bura malo oslabila ali vidjet cemo pada noc. Rekal je Bakula da bude zatoplilo :clap:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kod mene je pala temperatura na -12.
|
-14.: stoopid
|
U Dubravi -10 brrrrrrrrrrrrrrrr: baad :
|
-15.
Odoh ja u krpe na toplo. Dižem se u 06:30 i neznam da li će biti još hladnije. Kak će moj traktor zapalit? Stavil sam Castrolov aditiv pa ćemo vidjet. |
Citiraj:
|
-15 isto..pesek i mačke mi čuvaju leđa iza mene na podu(imam podno grijanje,buahaha, svi su zalegli celom širinom trebuha i rokću)valjda misle da ih nebum sprašil na tavan ak glume prostirke..:rolleyes: :D :D
|
Citiraj:
idem i ja vu krpe ali prije Prime 95 zavrtim pa nek me komp grije:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:31. |