|
![]() |
#122 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nema niceg goreg od odmazde prevarene i nezadovoljne zene ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Dobra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fascinantna mi je kvaliteta dotičnih,takvu štangu sa željeznim nabojem gore nisam dugo vidio,ovo su rakete od sigurno 300,400kn komad,da mi je samo znati odakle su ispaljene,kažem jednu sam našao zabijenu u polici,koja mi je spaljena,a druga mi je bila kraj auta..staklo prsnuto kao sačmaricom da ga je netko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Svim forumasima sve najbolje u novoj godini ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
sretna Nova! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sretnu 2010. želim svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
sretna nova svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#135 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
svima sve najbolje u 2010... ![]() ![]() ![]() Eh da,evo što nam za sad nova donosi...za 3 mjeseca struja ide gore za 10%,a toplinska energija 25%...divno! Ja se samo čudim kako se još nije počelo ubijat...baš smo "tolerantan" narod *:smiley: aaaaaaaaaaaaaaaaaa * ![]()
![]() |
#136 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Sretna Nova 2010!!!!!! Ja se razvalio sinoć ![]() Od sad želim samo penzićke nove godine sa djevojkom, nekakva romantična večera i film i.... ![]()
![]() |
#138 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sretna nova bando forumashka, da budete dobri i ne dobijate kartone ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
sretna Nova 2010-a svim ljudima dobre volje ![]() nego, jucer onak', ugodno ispijanje svega do tocke kada pelin dize zgaravicu. i naravno prigodne igre za uzrast od 20 do 30 godina, malo vece kilaze i masnih tjelesa (man gegen man u blazem obliku ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/890140_2.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/890141_1.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/890205_4.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/890139_3.JPG ima jos slika, samo poneke nisu bas za ovako javno. ici ce na profile fejsbuka koliko sam skuzio, a tvister se mora okretati u vesmasini pola dana nakon podmazivanja ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Sretna Nova i sve najbolje , ja sam evo tek sada dosao sebi nakon 3 puta puna kada hladne vode, nije zdrav ovaj jeger ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Da ne otvaram novu temu, imam par pitanja vezano uz docek nove godine. Pretpostavljam da netko zna i vec ima iskustva s docekom nove godine u Lici / Gorskom kotaru. Meni treba kuca za 10tak ljudi na 2 nocenja. Molim vas tko imak kakvu korisnu informaciju da je podjeli... Isto tako ako mod moze promjeniti naziv teme u docek nove 2012 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žalibože puta tam kad ni tražilicu ne znaš koristit ![]() http://forum.pcekspert.com/gtsearch....180j2417572j15
![]() |
#148 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja prosle godine bio u Sarajevu za docek s curom i legicom ![]() Sreo sam tamo neke ljude iz svog kraja koje inace nevidjam tako cesto ni u svom kraju ![]() Cevapi, meni odlicni bili kod želje, imas ih par komada na baščaršiji il kak se kaze. Jednom sam pojeo 20 komada i to je bilo nezaboravno iskustvo. Fora je i navece na vidikovcu onom, zmajevac, ali pustaju muziku sumljive kvalitete ![]() Mi smo znali tamo neke lokalce, tako da nam je bilo odlicno i vidili smo puno zanimljivosti. Bili jedan dan i na onom skijalistu, pa pivnica, pa onaj hotel sto se vrti, neznam ni sam. Novu samo docekali sa nekim studentima, poslje zavrsili na onom vidikovcu, u vec posteno pijanom stanju (srecom) i onda za kraj u kuci nekog lokalca. Ove godine pojma nemam di cu, cura ce mi novu cekat u australiji, a ja cu tu negdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ako se uzelite domaće klope, imas na samoj Ferhadiji, nedaleko od vjecne vatre Sebilj, mada nekako sumnjam da ides na zdravu klopu u Sa ![]() Karađorđe te čeka u istočnom, ali ćeš ga platit cca 50KM, jer je taxi do tamo i nazad 35-40KM ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 03.12.2012. u 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Za novu odo u Ludwigsburg. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|