|
![]() |
#122 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Definitvno Duron, unatoč extremno malo količini L2 keša opet je puno bolji od P3, a i bolje se clocka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Imam jednu Asus TUSL plocu i celera 1000 256k viska pa ako nekome zatreba neka se javi.. EDIT: Ploca vise nije u mojem vlasnistvu ![]()
Fujitsu C710 • i5 3470 • 8GB DDR3 • Crucial 512GB • nVIDIA Quadro K620 • iiyama 24" ProLite • Win 10 Zadnje izmijenjeno od: celduce. 18.01.2010. u 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Taj gore workstation stvarno izvrsno izgleda. Ako nije bed da nam bubba malo demonstrira performanse toga, bas sam gledao na netu i nema bas nekakvih testova i sl., Em još gore 3Gb rama... ![]() Evo mog systema, jucer sam malo samo ubacio sve to skupa u kuciste: nije niti blizu kraju, moram sve sredit ovo je samo ubačeno na glavu. ![]() edit: I ja sam za rename Teme ako može mod ![]() Corsair je tu ostao od proslog setupa, imam Enera300w, ali mu moram vent sredit. Pocupao sam dva zjavca, i gore ide slip stream slim,samo moram to sve skombinirat.
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 20.01.2010. u 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
3.14zda ®
|
Corsair napajanje je nakarada za taj setup. Kao sto rekoh pod mus staviti betu 1014 za TUSL2-C jer Tulci rade "kako spada" s tom zadnjom verzijom. Hladnjak ti je najbolje nabaviti neki AMD 462 stock(jer 370 i 462 u 99% slucajeva pasu po kopcama i gabaritima) koji ima bakra i onda elegantno samo odstekas vent za full pasivu ![]() Ja moram jedan dan samo uhvatit vremena da konacno pofarbam svoju kantu jer mi ide na jetra ivory-usljiva-prljavo-zuta-zadimljena boja pa cu i ja svog Modnog Gurua malo poslikat. Asus GeForce 3 Ti500 ce mi zasada ostati samo u zeljama, kako se cini... ![]() I daj nam mod promijeni naslov threada da imamo jedan za ovakve starinske 370/478 zajebancije, ako more ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
3.14zda ®
|
Sto se mene tice moze biti i Das Beste aus der grossen Hitparade ![]() Ali prikladnije bi bilo Socket 370/478 thread ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel valja ovak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
muimerP
|
Meni paše ![]() Evo da potegnem strku komp iz siga trenutno radi u idle-u 52W na wattmetru. Sata kontroler, zvucna, grafa i lan su gore i jedan WD 40GB. neloše, em ploča po defoltu 1.52v šije, umijesto 1.47v.
![]() |
#134 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom, za vikend cu valjda biti pri masini, trenuto sam svugdje samo ne stacionaran, pa sto vas zanima, djevojke? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
muimerP
|
Hm. Ipak znači uži izbor hladnjaka...morat cu u potragu. Mada sma sklon homemade forama, pa i to kemijam... ![]() @BuBBa - a daj nekakav everest memory benchmark, mozda super pi, eventualno ako budes imao vremena. Cisto sintetički, pošto je to jedino sto mozemo uspoređivat ![]() Zanima me u kojem je rangu kada je u dual kombinaciji, nepitaj zašto... ![]()
![]() |
#137 |
3.14zda ®
|
Ja sam koristio copper silent 2 i pasao je kao mlijeko ![]() ![]() http://www.arctic-cooling.com/catalo...1_43&x=12&y=14 Kupio ga tu na forumu za 30kn svojedobno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
muimerP
|
Hm. Evo nekakvu čudni problemi mi se dešavaju. Uzeo sma si stik od 256 rama, i pokusao sam ih ubaciti u slot zajedno sa 2x128 mb rama. U bios-u prepoznaje 384rama, u win-u pod system također 384, ueverestu cita sva 3 sticka, također i u CPU-z, ali u CPU-z javlja da je gore 512 rama. E sad, malo sam miješao stickove i cini se kao da stick od 256 sa dodatnim od 128 mb odjednom reagira kao 128. A kada je solo onda je 256 i nrormalno radi u win-u, everestu i CPU-z u. Bios je F2 1011 koji normalno podržava 512 rama, ali eto nikako da mi digne sve rame. NIje bitno dali su 133 ili 100 brzine... Any help ![]() ps. svi utori rade
![]() |
#139 |
3.14zda ®
|
nabijemte ![]() Jesam ti lijepo objasnio kako se flasha ploca sa floppijem iz DOS-a? Ako treba napisat cu tutorijal za vas USB-balavandere da ga razer zalijepi. Odbij tu 1011 verziju (inicijalnu) i stavi zadnju, ne znam sto se toliko bojis bokte, neces joj mlade napravit. i815EP radi kao blesav sa 2x256MB PC-133 i to je to. VIA 694T radi i sa 3x512MB PC-133, ali to je vec drugi par opanaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
muimerP
|
Ćuj ga, da mogu izformatirat koju disketu ajd ok, imam dva floppy-a i nijedan nemoze niti jednu od 5 disketa formatirat. F U floppy, ko te izmisli ![]() Možda ide preko USB-a? Lakse mi je nabavit 256 rama(koje cijene odprilike kao zlato) nego izformatirat jednu sugavu disketu- ![]()
![]() |
#141 |
3.14zda ®
|
Pa nemoj igrati nogos disketama i ne drzi ih kraj mobitela, za pocetak. A imas ih u svakoj knjizari za kupiti jebote...ogromnog li troska. Nula bodova sa USB-om. Ne moze u ovoj prici ![]() Ili ces nauciti ili ostati na staroj verziji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@thorax - p4 1.8A je zvijer, velika vecina se klokala u nebesa, ja sam imao dva komada na isprobavanju i isli su oba preko 2.6. U odnosu na onog celera, ne bi se puno premisljao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() Inače ne bi ni bilo dileme... Bacio bi gore neki Celeron D, ali ih ploča ne podržava ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
ja sam flasao bios prije nekih desetak dana na cuple-vm i nabavio sam kutiju novih disketa i tek 4. sam uspio formatirati na 5. flopyu, mislim da je problem u starim flopyima sa prljavom glavom postoji cpucool |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
muimerP
|
A dali rastavljanje floppy-a dolazi u bozir?Mislim, ja neznam gdje da nađem taj 3., imam samo dva ![]() budem baš rpobao sutra. ![]()
![]() |
#148 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Banned
|
Oba procesora rade na 400mhz FSB-a,mogućnost OC-a je vidimo ravna - 0, ja bi prednost u svakodnevnom radu ipak dao 100 eura većem taktu ![]() Nije taj celer baš kripl 300 sa 0kb keša, taktom nadomješta taj nedostatak, i mislim da bi u najmanju ruku bili podjednaki kad bi se mjerile kako smo rekli,starije igre. A još kad sam pročitao PC Chips ploča,popio sam tabletu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
3.14zda ®
|
Imam trenutno i P4 1.8 i Celeron 2.2, oboje Northoodi. Ploca je abit BH7 i845PE cipset. I _BEZ KLOKANJA_(a ovo je nekadasnja pila od ploce za OC) procesor koji puno bolje "radi" pd XP je P4. Ne znam jel fora u kesu ili necemu drugome, ali P4 bolje radi i to nije subjektivan dojam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|