|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel ima neki ROM koji radi "lijepo" sa Lotus Travelerom. Naime, to koristim za mailove pošto mi firma podržava BES za Blackberry ili IBM Lotus Traveler za WM ili iPhone. Pokušao sam nekoliko ROMova, ali sa svima kojima sam probao, nakon instalacije Travelera mob se počne smrzavati. Naime, problem predstavlja Security Policy koji zahtjeva da mob ima šifru (auto zaključavanje). Uspio sam ga naterati da radi sa originalnim ROMom te sam sučelje za šifru stavio na classic. Dosta je lagav i spor, ali me služi. Ponaša se nešto kao HTC Touch HD. Eto, ako se netko pogirao, makar sumnjam, neka javi ![]()
![]() |
#122 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
alo ljudovi. dajte mi recite kako mogu backupirat tvornicki ROM? Hocu napravit backup prije daljnjeg petljanja po mobitelu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#126 |
|
evo trazim, ali nigdje nema uputa kako backupirat rom. valjda cu nesto iskopat. ej ljudi. gdje nabavljate aplikacije? kolko vidim windows marketplace je siromasan aplikacijama. trebala bi mi neka aplikacija za blacklistu, neki dobar video player itd. napisite sto vi koristite. Zadnje izmijenjeno od: Router. 12.09.2010. u 04:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam konačno danas promjenio i RADIO sa 2.05xxxxxxx na 2.07xxxxxx te sam odmah primjetio bolji signal na određenim mjestima u kući di je inače bio loš. Nadalje instalirao sam Energy 23138 ROM sa kojim sam zasad oduševljen. Skuhao ga je NRGZ28 sa XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591784 http://www.youtube.com/watch?v=jorEm0Vt4yI Dugo sam imao Artemis ROM, pa kasnije malo Firestorm i sada sam se konačno odlučio na Energy. ROMom sam oduševljen, prelijep i sleek izgled, hrpa instaliranih programa, brz i sa tonom mogučih modifikacija. Sviđa mi se Android style lockscreen. Inače, ovih dana mi treba stići ona extended baterija za HD2, 2300mAh sa kickstandom, pa neće više biti krepane baterije usred radnog dana ![]() Samo promjenim bateriju i pići dalje. Imam i 2 obične baterije koje sam naručio sa e-baya za par $ sa punjačem ali naravno - one traju po par sati, fake crap, njih ću baciti. Zadržati ću originalnu i ovu extended koja je isto original ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 20.09.2010. u 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
|
ja sam isto imao namjeru flashat radio i rom, ali izgleda da cu zamjenit hd2 za desire pa necu jos nista dirat. na odredenim lokacijama sam skuzio da mi jedva hvata ili ne uhvati 3g signal za razliku od nokie koja je uvijek imala full (e71). |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
|
Dali Vama s vremenom, cca 3-6mj padnu perfomanse. Meni brutalno padnu, koji god ROM da koristio...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
|
Citiraj:
Otvori temu na XDA, netko će ti sigurno pomoći. Inače jedini razlog zašto bi mooooožda uzeo Desire je taj da je malo manje, 3,7" mi se čini taman. Imam veliku šaku pa mi i HD2 pristaje, ali 3,7 mi se čini baš pravo. Ali što se tiće Androida, na to nebi prelazio ni pod razno još bar godinu dana. Premlad je to OS, ima ogromnog potencijala, ali sve to izgleda kao jedna velika beta. Citiraj:
![]() Ja navratim na XDA pa dobijem želju svaki dan flashati po 3 ROM-a ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
|
Citiraj:
i ja imam veliku sapu i ekrancina od hd2 mi je zaista super, ali fali mi android. koliko sam ga imao isprobat djeluje mi bolje od wm koji mi ne lezi nikako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
|
Mislim da je ta početna animacija samo neki Tele2 boot screen, a pošto večina kuhara na XDA stavlja vlastite boot screenove na svoje ROMove sigurno znaju nešto o tome i kako ga izvuči.
![]() |
#136 |
Premium
|
Pa ono, kad si jednom složim sve, neda mi se opet. Naime, koristim isti i poslovno i privatno i neda mi se svakih 3-6mj ga osvježavat ![]() Restart mu pomaže na nekih dan-dva ![]()
![]() |
#137 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja koristim Energy rom na HD-u posto je isti kuhar. Sa settings exportom backupiram sve kaj se da a programe (cab), odredjene reg. te .mscr scriptu za kopiranje odredjenih mp3-ica i manila fileova stavim u XDA_UC file na SD kartici i on sam nakon prvog podizanja instalira u pozadini sve kaj je u XDA_UC folderu tak da to ne traje dugo. Nakon toga importiras PIM podatke, napravis soft reset i vozis s novim romom. Sve skupa nakon sat vremena imas uredjaj kao i prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
|
Ja koristim originalan ROM iz razloga što koristim IBM Lotus Traveler, koji mi je za firmu i mailove, i probao sam dosta drugih romova i svi odi u bananu, postanu prespori, ne funkcionalni kada instaliram ibm lotus traveler. Sam IBM lotus mi se i čini da nije toliki problem, primjetim da mobitel poludi na loše kada aktiviram password, koji mora biti aktiviran, jer inače neće krenuti sinkronizacija sa serverom. Password je Company Policy i nažalost ne može biti maknut... ![]()
![]() |
#139 |
|
Evo ja već treči dan na HTC HD2 sa extended baterijom od 2300 mAh bez punjenja, i još je na 41% ![]() Napunio sam u četvrtak navečer. Korištenje umjereno Koštala je 35 funti, ali sam prezadovoljan. Kickstand je super kvalitete, makar ga i ne koristim ![]() Mobitel je deblji sada ali se isplati. A i neću ju stalno imati u mobitelu, večinom će biti originalna tanka baterija a ova po potrebi, a biti će i potrebe ![]() 5 dana umjerenog korištenja bi trebala bez problem izdržati. Možda se 5 dana čini nemogučim za ovako jak mobitel sa ogromnim ekranom ali tako mi se čini sudeći po tome da baterija još traje a nije se još ni formirala - dakle nije još prošla bar 5 ciklusa 100% prazne pa da se puni preko noći, nego tek jedan ciklus ![]()
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@hammer_of_thor Jel moze link od kud si narucil bateriju ? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
|
Naravno ![]() http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=400132339476 Makar ima više prodavača na e-bayu koji prodaju tu bateriju, tako da je svejedno, samo da ima puno pozitivnog feedbacka. Poštarina je bila 3 funte. Došlo je za 7 radnih dana. Zapakirano u originalnu HTC ambalažu sa računom. Evo danas četvrti dan i baterija je na 22% Mobitel je stalno upaljen i umjereno korišten - pokoji razgovor, pokoja poruka, slušanje glazbe u autu, svaki dan po 10 alarma itd... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#142 |
Premium
|
Fora...
![]() |
#143 |
|
Dakle extended baterija je izdržala 4 i pol dana umjerenog korištenja (jutros me dočekao ugašen mobitel). Punio sam ju oko 8 sati, ostavio sam ju pošto je tek drugi ciklus. Zasad odlično, sasvim će dobro poslužiti na dužim etapama bez punjača ![]()
![]() |
#144 |
|
evo ja sam na svoj slozio dualboot sa androidom i moram rec da android radi brze i bolje nego winmo ![]() ali, imam problem. naime, stavio sam kuhani rom, energy 21916 sa radiom 2.07.50, i imam problema sa wirelessom. na winmo mi je opcija za wireless zasivljena/ne mogu ukljucit dok na androidu radi ali vidi mi tek pola mreza za razliku od prije. ne vidi mi moj ruter doma (za popizdit). probao sam stavit drugi radio rom (2.12.50) i ista stvar. ima netko ideju sta da probam napravit? da probam sa nekim drugim kuhanim romom? EDIT: stavio sam drugi kuhani rom (artemis) i wireless sada radi normalno na winmo os-u dok na androidu i dalje ne radi kako treba. probat cu drugu verziju androida Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 07.10.2010. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
stavi najnoviji radio 2.15 hd2 se preporodi, ne gubi vise signal tako lako, a i da ga izgubi odmah ga nađe..
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
od LemilicE
|
nije istina.. možeš stavljat koj očeš radio...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
|
onda jos bolje. probat cu stavit taj 2.15 veceras EDIT: uspio sam na kraju slozit. nisam mjenjao radio rom nego sam na ruteru podesio mrezu da je na kanalu <13 i upalio sam b/g (prije je bilo samo "g"). i vidi cuda, sad radi ![]() neznam koji je pimpek hd-u, ali je vjerojatno neka stvar do drivera od wlan kartice pa zbog toga ili ne vidi vise od 11-og kanala ili ne moze vidjet "only g" mrezu (iako u ovo sumnjam buduci da je n kartica u hd-u). bitno je da sam rijesio problem ![]() EDIT: Stavio sam 2.15 radio. Izgleda da bolje radi, bar po mjerenjima na carnet bandwidth testu. Android je zakon na ovom uredaju. Zaslon je osjetljiviji, precizniji i puno je ugodniji za rad. Uredaj je zivlji. Daleko brze radi od winmo os-a. Tko nije probao svakako preporucujem ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 10.10.2010. u 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
od LemilicE
|
koji si android stavio tocno, daj link, pa da slozim frendu.. jer da ga ja imam, sve bi isprobao, a ovako..
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
|
Evo link. Procedura: 1. Instalirati hard spl (kod mene je verzija 1.66 2. Instalirati kuhani rom (ja imam ovaj. Od par isprobanih romova ovaj je najbrzi i stvarno dobro radi. Btw, uzeo sam verziju "standard reference") 3. Nakpn toga treba formatirati sd karticu u fat32 fs i iskopirati na nju foldere od android roma 4. Onda pokrenuti ona dva fajla da se android boota (neznam sad napamet kako se zovu). To traje oko 2 minute. 5. Po zelji instalirati program za dualboot meni (preporuka jmz android dualboot) i to je to ![]() Cijeli postupak traje 20ak minuta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|