|
![]() |
#121 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
evo da se pohvalim, dekodirao sam ga, sredio si internet (greska je bila u passwordu za spajanje na mrezu, pa se ispricavm zbog gluposti) no i dalje me muce karte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
wlan
nije,sve sam maknuo i stavio wlan spajanje-never i opet mi istu stvar radi! i jos jedna stvar,dali vas pita gdje spremiti stvar kad je preko bluetootha prebacite?meni automatski prebacuje na memoriju telefona i ne pita me da ga spremim na memorijsku.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#123 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() BT fajlovi se spremaju na telefon po defaultu. Mislim da bi to mogao promjeniti tako da u Porukama odeš na options - settings - other - memory in use - odabereš karticu. Ali u ovom slučaju ti neće šljakati mass storage spajanje na komp. Spajanje preko PC Suitea će raditi.
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo da kažem nešto o trajanju baterija, meni je trajala pet dana i u tih pet dana je GPS radio oko 6h (od PŽ do PU), slušao sam glazbu oko 10 h (od PU do RI i nazad, od PU do Novigrada i nazad, od PU do Buzeta i nazad, od PU do Labina i nazad) i razgovora možda 1h. Ja prezadovoljan sa svojom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() pozdrav, imam jedan problem, again! ![]() kad god palim mob ne želi se upaliti ,samo mi je crni display i piše nokia! i onda kad izvadim memorijsku van on se upali ?! dali netko možda ima riješenje ili se susreo sa sličnom situacijom. hvala unaprijed Zadnje izmijenjeno od: Router. 22.03.2010. u 12:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li netko probao namjestiti SIP VoIP na ovom mobitelu i preko kojeg providera? Ako je, kako mu radi, kakva je kvaliteta zvuka, koliko kasni itd.?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
49%winner
|
Neznam kolike su razlike u SIPu u odnosu na E71, pa mogu samo reći da na E71 stvar radi kao urica. 12voip provider, delay je nekih pola sec do max 1 sec (ovisi od poziva do poziva valjda). Kvaliteta zvuka je normalna, u rangu regularnih poziva. Kako 12voip ima free pozive za RH tako redovito koristim VoIP za zvanje na fiksne (internet je ipak jeftiniji). Kad podesiš SIP i Internet telephone, možeš* instalirati i SIP VoIP settings aplikaciju gdje podesiš koji codec želiš koristiti i uključiš mogućnost spajanja preko 3G-a (WCDMA). * Prouči dokumentaciju na tom linku, neznam trebaš li to za E52 ipak je ona noviji symb.
![]() |
![]() |
#132 |
Registered User
|
Baterija
Poštovani, imam jedno pitanje za sve Vas , baterija mi se prazni dosta brzo, za 2-3 dana otprilike i ako ga ne koristim baš pretjerano. mobitel mi je star mjesec, dva pa mi nije baš jasno jer u početku je trajala bar 7-9 dana.. jel moguće da mi nešto crpi bateriju.. ako netko ima rješenje bio bih mu zahvalan. hvala unaprijed. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
ako si negdje izmedu instalirao garmin, progooglaj sto napraviti, treba iskljuciti odredeni servis koji se pokrece s garminom, a ne gasi se izlaskom...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Premium
|
Postavke --> Sustav --> Lonch background service (zadnja opcija) staviti "Isključeno" i onda će se taj proces sam gasiti nakon zatvaranja Garmin-a. -->
Ako je noviji Garmin Mobile XT instaliran, onda pod Alati --> Postavke --> Sustav --> Lonch background service (zadnja opcija) staviti "Isključeno" i onda će se taj proces sam gasiti nakon zatvaranja Garmin-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
da, i meni je bio u postavkama na iskljuceno, sto ne znaci da ga nema, instaliraj neki taskmanager i pogledaj da li pod procesima imas tsrautostart.exe... misim da je ovak nekako funkcioniralo da ga iskljucis za stvarno: Citiraj:
http://www.symbian-freak.com/forum/v...28453&start=20
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
isto tako wifi ako ti radi cuca bateriju jaako |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Nokia E52 problem
Prvesntveno da vas pozdravim sve ovdje pošto sam novi... Ovako imam od jučer jedan problem s Nokiom E52, a problem je taj da mi se jednostavno odjednom samo rezolucija promjenila na mobitelu i sve ikone, slova i brojevi su veći i "izlaze" iz ekrana oni koji su na rubovima pa me interesira da li se možda netko susreo s takvim problemom?! Ja sam ga izgasio, vadio bateriju, vratio tvorničke postavke ali ništa nije pomoglo, te sam otišao u T-mobile da vidim da li netko od njih zna to riješit i rekli su da su se prvi put susreli s time tako da sam došao ovdje da vidim da li možda netko zna kako bi se to moglo riješit. Unaprijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
To mi zvuči kao da nešto nije u redu sa Font magnifierom (home-ured-font magnifier). Ili probaj napraviti backup podataka na računalo ili karticu, hard reset(slušalica+3+*) i nakon toga napravi update firmware-a. Ako to ne upali, pravac Mobis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Banned
|
Evo imam je i ja, par dana staru, ali crnu, nisam mogao nabaviti sivu, tj htio sam ga odmah i sad ![]() Kupio sam ga u srijedu navecer, i do sad ga jos nisam punio, evo sad javlja da je baterija pri kraju ![]() Imam par pitanja 1) Namjestio sam da me prije spajanja sa internetom uvijek pita hocu li se spojiti preko WiFija ili 3G-a. E sad, sve to funkcionira super osim kad idem na e-buddy i nokia maps. Jel netko imao problema s tim i kako to rijesiti? 2) Ima li kakvih zanimljivih free programa za njega? Eto to je sve od mene za sada, super mobitel, moja preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
EMP moderator
|
Ne može te to baš tako pitati nego može pitati za svaku konekciju posebno. Npr. imaš 3G s provjerom i WLAN bez provjere - kad si u dometu WLAN-a, ide automatski na njega, a kad nisi, ide na 3G s tim da te prije spajanja traži potvrdu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Planiram uzeti ovaj mobač. Sve što sam čuo i vidio o njemu me je fasciniralo. Ali zanima me jedna stvar. Na GSM Areni su popljuvali njegovu kameru. šta je sa njom? jel ima onaj veliki lagg, kao neke XM nokije, tipa 5310. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Kamera je solidna na mobitelu,moze posluzit svrsi i pri normalnoj rasvjeti daje slike solidne kvalitete,cak bi rekao da je i previse za mobitel iz E serije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
|
@ Drug Brko: ja bih rekao na pola puta od 5310 do odlične fotografije. (cura ima 5310 pa znam kakve su slike) |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Imam jedan mali problem... Ne znam kako podesiti da se prekine neaktivna veza. Problem se javlja kod maila, podesim Gmail da se sinkronizira svakih 1 h I sve bi bilo ok da se on sinkronizira i poslje toga da prekine konekciju, ali ne on ostaje spojen (neaktivno) E sad dal se to da negdje podesiti...?... Nadam se da sam bio jasan. Hvala :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
49%winner
|
Citiraj:
POP3 http://mail.google.com/support/bin/a...n&answer=13287 IMAP http://mail.google.com/support/bin/a...n&answer=78799 S druge strane, koristiš li možda Psiloc Connect aplikaciju, točnije, njen access point? Ako ti je gmail podešen u POP3 protokolu, onda moguće da te ta app zeza. Nerijetko mi se dogodi da mi se veza ostvarena preko Psiloc access pointa ne isključi nego ostane inaktivna pa moram ručno gasiti.
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
49%winner
|
Usput jedna korekcija. Imaš pravo, u tvom slučaju nije bitno je li IMAP ili POP3. 30min je tzv. IDLE period i predstavlja najduže vrijeme unutar kojeg IMAP funkcionira na način na koji je predviđeno. Ako je interval dulji od 30min onda se IMAP "ponaša" kao POP3. (ovako je barem za gmail)
![]() |
![]() |
#150 |
EMP moderator
|
U odnosu na Nokiu 5800, slike na E52 su loše, a uzmi u obzir da i 5800 ima lošu kameru za tu kategoriju mobitela. Bolje su mi bile na recimo N73... Na E52 najviše nedostaje auto focus, to mi je jednostavno neophodna stvar kod fotoaparata. Ovako nema nikakvih zaštekavanja...
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|