|
![]() |
#121 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() a ti sinko moj, malo kulture više ti nebi škodilo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() evo što se cufrea tiče odgodjeno predstavljanje za 24h ne razumijem u dinamu šta se tako kockaju,24h u njegovim godinama je strašno puno...da ne oboli od osteoporoze čekajući ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() @ mod sry na ot-u ali me potego za jezik .. bas.. zadnji put sam ga gledao kad je u Romi igrao.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#129 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa ja sam igrao nogomet tamo u Tekstilcu i bio sam drvosječa pa me nisu htjeli.....finesu sam otkrio u košarci tek,al laktove nisam štedio hehe Nego,Ibro se već počeo žaliti na Sharbinija.....on,Ananas,Tomasov,Cernat,Tić,Skoko.....pa tolko playeva ni Barca nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Bit će jebeno, čiji će puleni igrati osim Šošinih i Reninih...ustvari sad vidim da su Šarbinci raskinuli sa svojim meadžerom, ma lol ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#133 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Svarno nebi bilo loše da se svima oduzmu dosadašnji bodovi. Hajduku mogu ostat ova dva, teško će ih opet skupiti. Pa da prvenstvo ponovo ima smisla, ovo je već nakon 4 kola dosadno. ![]()
![]() |
#134 |
Super Moderators
|
Nemoj tako, dečki brane titulu Dvoranskog prvenstva ![]()
![]() |
#138 |
Guest
|
Baš sam čuo dobru danas ![]() Zašto Zagreb ima nula bodova? Jer još nije igrao sa Hajdukom :P |
![]() |
![]() |
#139 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=111
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Super Moderators
|
Čujem da vraćaju Buljata u prvu momčad a Ivica Mornar je novi sportski direktor ![]()
![]() |
#142 |
našikan pravim haos
|
Hm,pa on je poznat po 3-5-2 formaciji s defensive minded sredini/osovini Gargano-Hamsik-Blasi....a samo je Hamsiku bilo dozvoljeno naprijed otic koji put,i to obicno kad bi osigurao prethodno 3 gola razlike ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
našikan pravim haos
|
E da,u jednom od razgovora s jednim kolegom koji radi u klubu navijača TorSIDA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Antimićanin
|
Karlovac - Slaven 0 : 1 ![]() ![]() ![]() 13. minuta - Zvone Pamić ![]() edit 01: Slaven - Karlovac 1 : 2 37. minuta - Zvone Pamić ![]() edit 02: Slaven - Karlovac 1 : 3 62. minuta - Goran Parački ![]() i još jedna pobjeda "drugoligaša" ![]() ![]() OOOOOOO, Hajduče dođi... dođi da vidiš, doooooođiiiii da se diviiiiiiš.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i mali reminder na onu usporedbu: Osijek - Hajduk 1:1 Osijek - Karlovac 0:1 Hajduk - Zadar 0:1 Karlovac - Zadar 2:0 Slaven Belupo - Hajduk 2:1 Slaven Belupo - Karlovac 1:3 Zadnje izmijenjeno od: Brko. 22.08.2009. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Super Moderators
|
Inter Zaprešić 0 : 1 Šibenik Slaven Belupo - Karlovac 1:3 Osijek - Međimurje 3:1 Varteks - Zagreb 1:0 Lokomotiva - Cibalia 2:0 C. Sesvete - Istra 2:2
![]() |
#149 |
Antimićanin
|
strašno. ![]() ![]() ![]() a ovi neki klubovi da igraju sada u Drugoj ligi, pitanje je bi li se izvukli i prošli u prvu. Recimo Sesvete, Zagreb, Hajduk ![]() hehe, upravo došao izvana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
to je samo odraz kvalitete lige,slučaj karlovac...sve bi se to trebala zvati druga liga ![]() ![]() P.S. Svaka čast Karlovcu,ne podcjenjujem ekipu,ali...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|