|
![]() |
#121 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Jel nekome radi pod Win8? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo da se priključim klubu onih koji su prešli igru. Budući da sam pratija vijesti/trailere i ostale marketing isprdke vezane za ovu igru, nisam puno iznenađen. Odigra sam jedno single player - story mode. + Sama izvedba igre je čisto solidna: - dobra grafika i oštećenja okoline (indoor use only ![]() - kretnje i kamera (za igru iz trećeg lica, doduše kamera nekad iritira u uskim prostorima) - pojedine misije su za dulje pamćenje - duljina gameplaya (s obzirom na današnje standarde) - level pojedinih mapa - rock solid šta se tiče bugova (zbilja su bili jako rijetki - weapon face bug npr.) - optimiziran engine za današnje standarde - atmosfera (ako pričamo o tropskim krajevima Južne Amerike) - Ono što po meni ne valja u igri: - osim imena lika ovaj naslov nema veze s prethodnim nastavcima - mračna atmosfera NY citya je prošlost, sad su tu cock-tales šarene majice, obilno zelenilo i sunčevo blještavilo ![]() - AI je priglup i sama igra bi bila piece of cake šta se tiče težine, da se ne zatvore ona prokleta vrata iza vas, i osim jednog zaklona ispred vas nemate kamo, AI skriptiran usput do boli - totalna linearnost i ograničeno kretanje po mapama (ovo su mogli prominit kad su se već odmakli toliko od originala IMHO) - balans/damage/ponašanje oružja nema veze s realnošću (da su praćku ubacili greškom, radila bi isto ka i sva ostala) recoil ne moram ni spominjat - toga nema - cutscene one klišeizirane "nazovi" priče ne možete naravno prekidati - quicksave (zar to još postoji danas) - cca 30gb prostora (bez obzira ako imate i par TB slobodnog prostora ovo je katastrofa) - lean, prone, jump - te funkcije su nepostojeće za Max Payne 3 varijablu Zaključak: ako nikad niste zaigrali Max Paynea (blasphemy), ili vas jednostavno boli kifla i prva dva nastavka smatrate prosjekom (blasphemy), ili pak želite malo razonode s naglaskom mozga na paši ovu igru morate zaigrati, svi ostali zaljubljenici ovog serijala rađe preskočite - pogotovo ako imate velika očekivanja - ja ih nisam ima - dapače očekiva sam teško smeće a odigra prosječnu igru koja će lovu dizat na imenu. Pozdrav
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|