|
![]() |
#1411 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1412 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1414 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1415 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1416 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1419 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Sto se tice kablova to mi stvarno ne predstavlj nikakav problem, cak mi je i lakse posloziti kablove unutar kucista zato sto nisu sleevana od pocetka. ![]() Sve u svemu ja sam zadovoljan, no vidjet cu tek sutra koliko je napajanje dobro kad unutra stavim 4870x2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1420 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
pametno moje..... mala anegdota.....dođe mi lik i oce najbolji omjer kvalitete cijene za napajanje. Ja gad mu predložih LC Power 550W Silent.....kao,nemate tu kaj za 280kn gledat,super je...... zove lik za 25min i trazi onog ko mu je prodao napajanje....javim mu se....kaže on: znate da mi vaše supertiho napajanje i ktome kvalitetno skoro zapalilo stan 2 sec po uključivanju? ja: UPS..... ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1421 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1422 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() tak da frendu savjetujem,bjež od LCa...... |
|
![]() |
![]() |
#1423 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
moja preporuka svakome tko misli kupiti nesto oko 500W neka uzme CORSAIR VX550 i nece mu biti zao... naime, uspio sam potjerati q6600 na preko 3.8 ghz, dvije x2 grafe, 4 venta, vodenu pumpu, hdd i 6 punih usbova i neznam ak ima jos kaj, ali ugl, sve je to uspio izgurati... |
![]() |
![]() |
#1424 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1425 |
Guest
Datum registracije: Jan 2009
|
Da se nadovezem na temu, imao sam hiper type R 580W, nelose napajanje, odlicna zavrsna obrada, izrada modularnih kablova nesto najbolje sto sam vidio do sada, stvarno bez pol muke se svijaju i montiraju, mana mu je snaga za jedno napajanje od 580 w ima samo 360w, da ne duljim presao sam na Corsair HX 62OW I preporodio se, napjanje je odlicno, snage ima dosta, za razliku od Hipera tise je i mozda malo stabilnije makar je hiper superstabilno napajanje samo sa malom izaznom snagom..Toliko od mene preporuka za oba napajanja bez premca.. |
![]() |
![]() |
#1427 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ekipa, za takve utiske imate ovu temu pa napišite koju riječ i svoje iskustvo http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=115736
#1428 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo opet ja sa svojim dosadnim pitanjima... znate li mozda koje napajanje cca 400-450w (ili barem da pruza pravih 300w).. do nekih 500-600kn ali da je PASIVNO... i neka marka... a ne msi ili nes slicno... budget moze i premasit malo.. samo ako znate za nesto, ja sam pretrazio nabavu, i pol ducana ali nista korisno...
#1429 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1430 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Antec da, sa 80mm venta koji je radio u 3 moda, low, medium, high, tj. palio se vent po potrebi (rijetko). I napajanje je bilo maaaaalo duže. Spominje se neki pasivni Fortron, di toga ima?!
#1431 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Premašuje za 250kn http://www.diskont24.com/product.php...cat=396&page=1 |
![]() |
![]() |
#1432 | |
Premium
|
Citiraj:
A za pasivnog Fortrona, http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=7710017 EDIT: Borisko nisam to vidio, nije loš ni Xilence kad nema boljeg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1433 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
a xilence je dobra ponuda.. budem os razmislio...
![]() |
#1437 | |
Premium
|
Citiraj:
Prvo i najvažnije, radi ga Andyson. Koga zanima tko su ti, neka pogleda malo po Jonnyguru stranicima šta oni misle o njima. Napajanje je apsolutno nečujno jer ima 140mm fan koji se jedva vrti šta god se optereti i voltaže su savršeno stabilne, a pritom i super izgleda sa led pizdarijama. Mene veseli šta ne cvili i cvrči, a Seasonic i CWT bazirana napajanja vole to raditi. Pošto imam jako osjetljive studijske monitore na firewire zvučnoj, oni su mi najbolji pokazatelj koliko nešto smetnji stvara. Mijenjao sam razne komponente tokom vremena te sam čuo svašta na visokotoncima dok sam imao Seasonica S12, Corsaira VX550 te OCZ-a Modstream 520W. Sa ovim nema nikakvih smetnji. Tako da... Nije uvijek sve tako isključivo da ne valja.
![]() |
#1438 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Taj LC ozgleda pravo močno. Samo cijena me malo "brine" - modularac od 750W za manje od 1 kn po watu? Nekako prejeftino mi se čini... sumnjivo da ne kažem. Sumnjivo u smislu kvalitete. Mada daj Bože da je dobro, našem tržištu treba kvalitetno a jeftino modularno napajanje. I nekak mi se kabel čini... kratak? Ili mi se čini?
#1440 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kablovi nisu prekratki, a dva 12v raila svaki po 26A je više nego dovoljno za sve moguće.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|