|
![]() |
#1381 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Ako baš hoćeš mijenjati, Corsair CX400/VX450/VX550, Seasonic S12 II 430, Enermax Pro82+ 425w i PC P&C Silencer 420 bi bili moji osobni favoriti. Navedi buđet, pa bude preciznije ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1382 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1383 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
bit će chief dobar makar ako možeš skočiti do links.hr pa uzeti jedno napajanje od onih koje ti je Hei$$e napisao bi bilo bolje
#1384 |
Guest
|
Jel' tebe zanima preporuka napajanja "u rangu" ili recenzija modela "iz šešira"? ![]() Ne vidim vezu... edit: big guy je bio brži ![]() |
![]() |
#1385 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1386 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Zasto u naslovu kad vec stoji upitna recenica "Koje napajanje kupiti ?" ne stoji i odgovor "Corsair HX xxx"?Tko god nesto pita odgovor je isti.I ja jedini čoban,odem i kupim OCZ Gamextream 700 jer naravno nisam čitao.Sta sad da radim?! Kakvo je to napajanje.Gdje god sam citao review "odlicno,fantasticno,gold award",a jedino na ovom forumu stoji "OCZ zaobidji" ![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
a gledaj, trenutno je stanje na tržištu kod nas takvo da je Corsair najbolja investicija, zajedno sa ovima dolje... Imaš i Fotron PNF 350/400 za one plićeg džepa a opet ne prejake konfiguracije. Seasonice SII (neki Corsairi = Seasonic) Hiper Enermax 82+ ... našlo bi se još nekih tu. Ljudi ovdje imaju iskustva sa time i to je to. Nema samoprozvanih znalaca koji preporučuju ModeCom 600w ili tako nešto... Što se reviewa tiče, moraš dobro znat kome vjerovat a kome ne, živimo u kapitalizmu i tvorci tih stranica isto moraju živjeti od nečeg... Nisi ti sad nešto posebno fulao sa OCZ-om, samo eto mogao si možda proći jeftinije, bolje, tiše, s više garancije, itd... |
![]() |
![]() |
#1388 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#1389 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1390 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
u tvom slučaju radi se o Fortron Epsilon 700W napajanju nitko ne kaže da su loši no nešto su bučniji od npr Corsair / Seasonic/ Enermax/ PC P&C konkurencije Također kod nas se jedno vrijeme mogo kupit i Epsilon koji je bio koliko se sjećam nešto jeftiniji od OCZ-a pa je shodno tome bilo isplativije uzet Epsilon Ta su napajanja bila vrlo šarena od modela do modela što se tiče iskoristivosti na nekim su siteovima imali iznimno visok stupanj iskoristivosti dok su ponegdje loše prolazili na tom polju, također ima je jaaako varirala kvaliteta regulacije napona pa su napajanja prelazila dozvoljenu granicu kad je u pitanju ripple (iako ni sam ne kužim zašto) http://www.jonnyguru.com/modules.php...Story3&reid=24 no to nikako nije loše napajanje samo nije najbolje što mogu dobit za svoj novac
![]() |
#1392 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Baš i ne vidim neku potrebu da ga prodaješ. Ima dovoljno snage da drži tvoju konfu, a čisto sumnjam da je toliko bučan da nadjača grafu. Zadrži ga.
#1394 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Koje god. Sve ovisi o tvojim potrebama za konektorima (sada i u budućnosti) i eventualno novcima. Bilo koje od tih napajanja da odabereš, fulati ne možeš.
#1396 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1397 |
Premium
|
Ako je Wolv sa 425w Enerom tero 4870X2 i Q6850 onda bi i Cors ovo mogao gurati (GTX295 zapravo troši manje od 4870X2). No i ja bi ipak išao na sigurno. Jesi našao koji review za tog novog Stridera? |
![]() |
![]() |
#1398 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Čitao sam review(e), naravno. Google čini čuda. |
|
![]() |
![]() |
#1399 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
da, ali vjeruj mi ne želiš to radit stalno a razliku u razini buke koju generira tako opterećeno 450W napajanje i neko 650W napajanje da ne spominjem ono može to pogonit ali to nije 24/7 rješenje, posebice ne ako se ima novaca za neko snažnije napajanje na ovo njegovo bi jedan HX520 ili HX620/ TX650 odlično pasao
#1400 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1403 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kupio sam novo napajanje Corsair 750W TX, koje ima 140mm ventilator, no moje kuciste (Coolermaster CM 690) ima dole "rupu" za ventilator od napajanja velicine 120mm. Zanima me da li bi moglo biti nekakvih problem sto se tice hladnjenja napajanja kada dodje do veceg opterecenja, jer cu u komp staviti i 4870x2. ![]() |
![]() |
![]() |
#1404 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
nećeš imati nikakvih problema!
![]() |
#1405 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1407 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Premda je ova rupa dole ipak malo veca od 120mm (s jedne strane ventilator je cijeli preko rupe dok s druge strane samo manji dio nije) i nevjerojatno mi se cini da dodje do gore navedenog posto i sa 4870x2 ovo napajanje ce imati dosta lufta, odnosno nece se bas toliko grijati, no ipak ne bih zelio riskirati. Mislim da ako prerezem kuciste da ce napajanje biti puno prasine, ovako ove sace ako nista nepustaju unutra toliko prasine. |
|
![]() |
![]() |
#1409 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
miša mu, nema hipera 630. preporuka za zamjenu, tu negdje sa lovom budući da je hiper bio 550 kn ![]() edit : po onome što sam do sada našao uklapju se LC Power Ozeanos Metatron 650W i OCZ stealthXtream 650W. |
![]() |
![]() |
#1410 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Da obavijestim hardwerske gurue da sam narucio tx650w iz linksa.620hx je ispao iz igre jer mi stvarno ne trebaju modularni kablovi.Ako sam bato ![]() ![]() Jako sam razmisljao o tx750w,jako moram priznati,ali me razocaralo da su na skoro svim testiranjima i na svakom reviewu rekli da ima povisene napone na 12 railu.Istina u dozvoljenim granicama tolerancije,ali jako blizu nedozvoljenih.Inace to je mana svih napajanja made by CWT.Seasonic proizvodnja nema tih problema.Druga stvar sto kablovi nisu dobro sleavani,tj nisu izolirani do kraja. Recimo kad predje 400w opterecenosti,razina buke je dosta veca od ostalih modela.(iako to i nije neki razlog,ali kad se pljuje,onda da ga popljujemo do kraja ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.02.2009. u 17:44. Razlog: Sliku u thumb! |
![]() |
![]() |
|
|