Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.11.2010., 02:43   #1381
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Nisam jedan od onih koji na temelju jedne odgledane epizode otpišu cijelu seriju, ali ovi voditelji su koma da bolje ne mogu biti. Ko da su ubacili trojicu studenata iz niskobudžetne američke wannabe komedije u kojoj je glavna radnja sportaš koji ganja suknje i pri tome mu nema ravnog. Po uvodnoj najavi, čovek bi očekival da budu Ford Mustang Shelby Cobra GT500KR usporedili s Viperom SRT-10, a umjesto toga oni su izveli samo njima logično natjerivanje helikoptera i auta. Nema smisla kak god da se okrene i generalno glup način za premijerno emitiranje inače odlične auto-moto emisije. U biti, emisija je točno ono kaj se i očekuje o Amerikanaca - pretjerano u svakom pogledu, prepuno kiča i ispranih fora, a cijelu stvar vodi totalno neuvjerljiv i nimalo humorističan egocentričan trio. Možda budu sljedeće epizode bolje, pa budu auti ti koji izvlače cijelu stvar, ali ova prva epizoda je uvreda za orginalni Top Gear. Da nisu imali tri Lamborghini čuda, Buzz Aldrin bi valjda po stoti put do kraja emisije prepričaval dogodovštine iz Mjesečeve Sjene. Jedan veliki klišej od prve epizode.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2010., 09:51   #1382
duffy
Brum brum...

duffy's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Pogledao sam Italian Job - uff koliko je nahvalio Ferrari 458 Italia dođe mi da odem odigrati lutriju i kupim si par komada

A top gear US - nije mi jasno zasto bas toliko kopiraju UK . kontam da je ista licenca ili sta god ali zasto npr ne ubace neku sexy žensku kao voditeljicu ili ne smisle svoje neke fore koje se ne mogu u UK - pa imaju pustinje, oceane, šume, tornade, snijeg SVE u americi - nebo je granica za napraviti dobru seriju

Jedva čekam Top Gear Africa
duffy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2010., 09:56   #1383
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
bojim se da im neću dati šansu dalje od trailera kojeg sam pogledao kad je izletio van.

dovoljno američkog top gira
syss je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2010., 12:13   #1384
Keyser Söze
Rent-a-maniac
Moj komp

Keyser Söze's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
previše se trude. ne možeš od govna napravit pitu.
Staro 23.11.2010., 13:20   #1385
Bokygs
Premium
Moj komp

Bokygs's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Ma nema do original top geara...to su samo neuspjeli pokušaji kopiranja uspješnosti i koncepcije pravog TG-a sa Jezzom,Hamsterom i Slowom...
Bokygs je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2010., 15:32   #1386
McG
-------

Razlog zbog kojeg je orginalni/britanski Top Gear tolko dobar, smiješan i zanimljiv su odlični voditelji i njihov specifičan britanski humor. Em su već duži niz godina u auto-moto svijetu, em sva trojica privatno voze i posjeduju brutalne aute koje i testiraju. Zato je smiješno kad Clarkson mrtav-hladan s ultra ozbiljnom facom popljuje ovaj ili onaj auto ili kad izjavi da je svojeg Gallarda prodal, jer su ga vozači Peugeota non-stop izazivali na ulične utrke. Isprobali su mnoštvo tih automobila i sami ih voze iz dana u dan i zato su im komentari i dosjetke odlični. Njima stignu tri Lamborghini modela i uopće nisu impresionirani, kaj jasno svima daju do znanja, dok ovima u Americi stignu ista tri modela i tipovi su ko mala djeca i glavno da im je svaka druga ouu fuck yeah.

Testiranje komunističkih automobila je kud i kamo zanimljivije i zabavnije, nego američko testiranje tri Lamborghini zvijeri natjerivanjem po ravnoj liniji. Di je tak ostatak britanskog repertoara. Cijela premijerna epizoda je mogla biti desest puta bolja, taman da uopće nema voditelja, već da cijelu stvar komentira Kristen Bell u ulozi naratora. Otkud su ovu trojicu voditelja stavili na popis i na koju foru su ih odabrali - znaju samo producenti.

Ako već idu za tim da ljudima prirede šou i zabavu, onda se ne ide na takve voditelje, već se gledaju Bam Margera, Ryan Dunn, Rob Dyrdek, Travis Pastrana i njima slični. Em se svaki od njih bavi ekstremnim sportovima, em svaki ima milijunski vozni park, em svaki od njih (baš ko i britanski trio) iz dana u dan u privatnom životu vozi aute koji se testiraju, em je svaki od njih od smiješan do bola. Za ono testiranje tri Lamborghini modela, su komotno mogli angažirati Margeru i Dunna, a ta dvojica su doktorirala Lamborghini anatomiju i nebrojeno puta su pokazali iznimnu moć pregovaranja s predstavnicima zakona i reda.

Gumball 3000 je Bamu poslužil za odlično upoznavanje svih voznih karakteristika koje Lamborghini nudi u svojim jurilicama - njegov Gallardo je na kraju ostal s totalno spaljenom spojkom, motor se pregrijaval, a auto na kraju više nije išel u rikverc, treću, četvrtu i petu. Taman ljudi kakvi se traže kad se snima neki Top Gear specijal. Sve u svemu Amerika nudi bezbroj talentiranih i smiješnih vozača koji znaju zabaviti gledatelje na isti način na koji britanski trio već godinama zabavlje gledatalje diljem svijeta. Samo kaj su Amerikanci odabrali trojicu koji su sve samo ne smiješni, zanimljivi i zabavni.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 23.11.2010. u 15:53.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2010., 16:08   #1387
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Razlog zbog kojeg je orginalni/britanski Top Gear tolko dobar, smiješan i zanimljiv su odlični voditelji i njihov specifičan britanski humor. Em su već duži niz godina u auto-moto svijetu, em sva trojica privatno voze i posjeduju brutalne aute koje i testiraju. Zato je smiješno kad Clarkson mrtav-hladan s ultra ozbiljnom facom popljuje ovaj ili onaj auto ili kad izjavi da je svojeg Gallarda prodal, jer su ga vozači Peugeota non-stop izazivali na ulične utrke. Isprobali su mnoštvo tih automobila i sami ih voze iz dana u dan i zato su im komentari i dosjetke odlični. Njima stignu tri Lamborghini modela i uopće nisu impresionirani, kaj jasno svima daju do znanja, dok ovima u Americi stignu ista tri modela i tipovi su ko mala djeca i glavno da im je svaka druga ouu fuck yeah.

Testiranje komunističkih automobila je kud i kamo zanimljivije i zabavnije, nego američko testiranje tri Lamborghini zvijeri natjerivanjem po ravnoj liniji. Di je tak ostatak britanskog repertoara. Cijela premijerna epizoda je mogla biti desest puta bolja, taman da uopće nema voditelja, već da cijelu stvar komentira Kristen Bell u ulozi naratora. Otkud su ovu trojicu voditelja stavili na popis i na koju foru su ih odabrali - znaju samo producenti.

Ako već idu za tim da ljudima prirede šou i zabavu, onda se ne ide na takve voditelje, već se gledaju Bam Margera, Ryan Dunn, Rob Dyrdek, Travis Pastrana i njima slični. Em se svaki od njih bavi ekstremnim sportovima, em svaki ima milijunski vozni park, em svaki od njih (baš ko i britanski trio) iz dana u dan u privatnom životu vozi aute koji se testiraju, em je svaki od njih od smiješan do bola. Za ono testiranje tri Lamborghini modela, su komotno mogli angažirati Margeru i Dunna, a ta dvojica su doktorirala Lamborghini anatomiju i nebrojeno puta su pokazali iznimnu moć pregovaranja s predstavnicima zakona i reda.

Gumball 3000 je Bamu poslužil za odlično upoznavanje svih voznih karakteristika koje Lamborghini nudi u svojim jurilicama - njegov Gallardo je na kraju ostal s totalno spaljenom spojkom, motor se pregrijaval, a auto na kraju više nije išel u rikverc, treću, četvrtu i petu. Taman ljudi kakvi se traže kad se snima neki Top Gear specijal. Sve u svemu Amerika nudi bezbroj talentiranih i smiješnih vozača koji znaju zabaviti gledatelje na isti način na koji britanski trio već godinama zabavlje gledatalje diljem svijeta. Samo kaj su Amerikanci odabrali trojicu koji su sve samo ne smiješni, zanimljivi i zabavni.

Slažem se.
Makar da su i našli kud i kamo sposobnije i zabavnije voditelje, nije to to. Niti može biti.

Britansi trojac je jedan i jedini, neponovljiv.
Pogledao sinoć TG US prvu epizodu, i nimalo me nije impresionirala, čak štoviše jedva sam čekao da završi.

Meni ništa ne može nadomjestiti originalni TG
Staro 23.11.2010., 16:45   #1388
knocker
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2009
citat: "Pogledao sinoć TG US prvu epizodu, i nimalo me nije impresionirala, čak štoviše jedva sam čekao da završi."

e tako sam se i ja osjecao...ono kad gledam UK verziju pa covjece to je kao da ides na premijeru u kino, ono sokic, namjestis se i gledas u komadu bez treptaja, cak i vratis po par puta neke scene jer ne mozes vjerovat da su to rekli ili napravili... bolje da su poceli emitirat UK verziju u americi, bolje bi prosli
knocker je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2010., 22:36   #1389
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
US verzija pogledana i ništa posebno. Spinoff ko spinoff

Bojim se da će ih činjenica da će uvijek biti uspoređivani s UK triom brzo pokopati...
Franf je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2010., 22:40   #1390
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
morat ću posegnut za starom - za koga je, dobro je
syss je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2010., 22:48   #1391
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Sviđa mi se kod amera što daju malo više pažnje oznakama auta, jer u ovom the TopGearu nisam nikad čuo što nači LP iako su vozili dosta modela, SRT isto tako. Recimo mene takve sitnice vesele kad ih usputno saznam te nemoram ih guglat
Ja se sjećam da su u jednoj epizoda spomenuli puni naziv DSG-a ali samo zbog njima smješno dugog naziva Doppelschaftgetriebe ili tako nekako pa je James prcao švabe kako imaju tako duge riječi

Citiraj:
e tako sam se i ja osjecao...ono kad gledam UK verziju pa covjece to je kao da ides na premijeru u kino, ono sokic, namjestis se i gledas u komadu bez treptaja, cak i vratis po par puta neke scene jer ne mozes vjerovat da su to rekli ili napravili... bolje da su poceli emitirat UK verziju u americi, bolje bi prosli
Emitira se UK verzija u USA, mislim da je na BBC USA kanalu, al ameri moraju bit posebni. Vjerovatno jer prosječni amer ne razumije britanski engleski, a kamoli da bi razumio njihove fore
Staro 24.11.2010., 21:36   #1392
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2010., 21:33   #1393
duffy
Brum brum...

duffy's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
lol

Citiraj:
Frankly, one needs to be prepared for an up-coming Apocalypse
Ne kontam zasto nisu i Clarsona ubacili on bi bio super za takvo nesto (mislim na uništavanje automobila)
duffy je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2010., 21:37   #1394
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
On je tu trebao uletit sa onim crnim magnumom. On je kao stvoren za tak nesto
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2010., 07:55   #1395
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Šta Clarksona uopće nema u Apocalypseu!?

Šteta...
Staro 26.11.2010., 10:34   #1396
OgyAMD
Zagorac
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Clarkson je legenda ne zbog recenzija nego zbog klasičnog britanskog podrugljivog humora,
svaka epizoda mu je legendarna
OgyAMD je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2010., 18:45   #1397
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Neznam ak je netko čuo za Top Gear Full Throttle
Upravo se sluša odlična kompilacija za vožnju

Citiraj:
Disc 1

1.Brandon Flowers - Crossfire
2.Muse - Supermassive Black Hole
3.The Who - Magic Bus
4.U2 - Elevation
5.Manic Street Preachers - A Design For Life
6.Florence And The Machine - Dog Days Are Over
7.Kasabian - Fire
8.Arcade Fire - Ready To Start
9.Paul Weller - Wake The Nation
10.Biffy Clyro - Mountain
11.Pendulum - Watercolour
12.Thin Lizzy - Whisky In A Jar (Full Length Vsn)
13.Stereophonics - The Bartender And The Thief
14.Lynyrd Skynyrd - Gimme Back My Bullets
15.Ocean Colour Scene - The Day We Caught The Train
16.Kaiser Chiefs - Oh My God
17.Razorlight - Before I Fall To Pieces
18.White Lies - To Lose My Life
19.Del Amitri - Driving With The Brakes On
20.The Cardigans - Erase/Rewind

Disc 2

1.The Kinks - All Of The Day And All Of The Night
2.Jamiriquai - Blue Skies
3.The Jam - That's Entertainment
4.The Script - We Cry
5.Scouting For Girls - This Ain't A Love Song
6.Owl City - Fireflies
7.The Killers - Read My Mind
8.The Police - Don't Stand So Close To Me
9.Cream - Badge
10.Tom Jones & Stereophonics - Mama Told Me Not To Come
11.Free - Little Bit Of Lovin'
12.Ian Brown - Dolphins Were Monkeys
13.Onerepublic - All The Right Moves
14.Keane - Bedshaped
15.Klaxons - It's Not Over Yet
16.Gossip - Standing In The Way Of Control
17.Noisettes - Don't Upset The Rhythm
18.Ash - Lose Control
19.Pulp - Common People
20.Amy Macdonald - Don't Tell Me That It's Over
Staro 28.11.2010., 16:17   #1398
Bokygs
Premium
Moj komp

Bokygs's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Pogledao jučer Apocalypse i bez obzira sto nema Clarksona prilično je dobro i zanimljivo
Bokygs je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2010., 15:00   #1399
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Izgleda da se opet snima(o) TG special u Americi, "Top Gear UK Filming In North Carolina"
a ovo su auti: Mercedes-Benz SLS AMG, Ferrari 458 Italia i Porsche 911 GT3

http://i52.tinypic.com/19qmpk.jpg
http://i51.tinypic.com/11uhkyp.jpg
http://i54.tinypic.com/w6uw5h.jpg
http://i52.tinypic.com/1zj3ty.jpg

i jedna slika iz božićnog specijala

http://cache.gawker.com/assets/image.../12/tgxmas.jpg

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 06.12.2010. u 15:07.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2010., 16:11   #1400
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
kad se ocekuju te epizode?
SrKi je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2010., 16:43   #1401
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
21.12- nova epizoda
26.12-specijal
tech je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2010., 00:28   #1402
vex69
Premium

vex69's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Bokygs Pregled postova
Pogledao jučer Apocalypse i bez obzira sto nema Clarksona prilično je dobro i zanimljivo
Da,ok je ali ipak mislim da su potrebna sva trojica za spektakl. Najbolje je kad se Hamster i Clarkson urote protiv Jamesa,i od slova na autu kojima mu je ispisano ime naprave nešto extra. Šteta što su im sezone tako kratke.
vex69 je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2010., 11:25   #1403
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
http://www.youtube.com/watch?v=02JnALjpqOM
Top Gear - 04x02
Komentar?! :-)

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2010., 11:38   #1404
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Top Gear - 04x02

Ahahhahhaaa, prejako
Staro 10.12.2010., 17:41   #1405
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Top Gear - 04x02
Ako nije fejk, jer nevjerujem u hipnoze onda je urnebesno, ma mislim iovako je urnebesno, ali dali je ili nije fejk?

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2010., 18:14   #1406
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
ma to uopce nije niti bitno. ako se pocnes sa tim pitanjem zamarati, onda citav Top Gear los.
SrKi je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2010., 20:41   #1407
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
ma to uopce nije niti bitno. ako se pocnes sa tim pitanjem zamarati, onda citav Top Gear los.
Ne ne, nisam mislio na njih nego na HIPNOZU kao takvu, a TG mi je odličan, zabavan je i ponekad informativan, a za sve ostalo tu je mast...... ne, ne, tu je Fifth Gear

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2010., 01:39   #1408
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ovaj Apocalypse je odlican.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2010., 15:07   #1409
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Meni se Apocalypse uopce nije svidio iz nekog razloga..Jedini dobar dio je bila voznja F40 i kraj kad May i Hammon ganjaju Astona i Porschea..
Staro 13.12.2010., 18:19   #1410
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Izgleda da se opet snima(o) TG special u Americi, "Top Gear UK Filming In North Carolina"
a ovo su auti: Mercedes-Benz SLS AMG, Ferrari 458 Italia i Porsche 911 GT3

http://i52.tinypic.com/19qmpk.jpg
http://i51.tinypic.com/11uhkyp.jpg
http://i54.tinypic.com/w6uw5h.jpg
http://i52.tinypic.com/1zj3ty.jpg

Čim sam pročitao aute, odmah sam znao da Clarkson vozi AMGa, Hammond Porschea i May Ferraria

Slika je potvrdila
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno