|
![]() |
#1351 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
Baš ponovno gledam, promaklo mi je prvi puta: "The 458 is faster than you, can you confirm you understood that message" i Clarkson se sa 599 GTO miče 458-ici, rugajući se poruci iz boksa Massi na jednoj od utrka, Njemačka ako se ne varam da propusti Alonsa. ![]() Fenomenomenalno je napravljen ovaj Italian Job. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 17.11.2010. u 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
|
Hehe ![]() Tako mogu i ja reći talijani kao pobornici krepavanja kompletne elektronike unutar 2 tjedna od izlaska auta iz tvornice ![]() U Kr tuning neću ulaziti (horor ![]() ![]() OK, i Veyron može proči, ali i to su Švabe pravile ![]()
![]() |
#1357 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Okanite se stereotipa. Nit sam ja pobornik njemacke skole dizajna (set sail for fail), nit talijanske skole elektronike (U = 0), ali ogromna vecina elektronike u talijanskim autima je njemacke proizvodnje, a i svabe sve vise zaposljavaju talijane da im dizajniraju aute. Sve su to pile, pitanje je samo sto ti trazis od pile i kako se osjecas u njoj. Vidi Koenigseggnensegeggnegsegg. Radili svedjani, izgleda ko talijan, napravljen ko da je svabo slagao. ![]() Da ne pricamo o Pagani Zondi, dizajn talijani, engine švabe. Deri ![]() ![]() Jedva cekam novu sezonu TG-a. Fifth Gear je dosadniji od moje bake postao.
![]() |
#1358 | |
|
Citiraj:
Također daleko najbolji Clarksonov review ikad. "Inside, no one can hear you scream" ![]() "For the first time in my life, hand on heart, I dont want a cigarette, I just want more of this!" ![]() ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 17.11.2010. u 13:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
A bas se pitam zasto njemackim proizvodjacima ide bolje nego ikad, dok su svi ostali na rubu opstanka. Sigurno nije radi djetinjastog/futuristickog dizajna i lose kvalitete izrade. Ja isto tako ne volim talijane. Ferrari ne bi kupio nikad, niti me privlaci, niti me ikad privlacio. Pogledao sam ovaj Italian Job i nije me previse odusevio nijedan talijanski auto. Osim mozda Lamborghinija, ali vjerojatno iz istog razloga kao i kod hammer_of_thor, jer su vlasnici njemci.
![]() |
![]() |
#1360 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1361 | |
|
Citiraj:
![]() Sad si upoznao. ![]() ![]() Osobno bi prije uzeo FIata nego Alfu, makar bi svakog talijana najradije prekrižio ![]() Fiat bi mi bar vozio nakon mjesec dana, Alfa nebi ni upalila ![]() Soul, passion i te gluposti ne pale kod mene dok se auto ne kotrlja kak Bog zapovijeda ![]() Ova >>8C<< je jedina Alfa koja se meni izgledom sviđa, makar je auto teži fail.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 20.11.2010. u 22:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() Tu ide ona... naša, kad se pokvari alfa odma se pljuje po talijanima da neznaju radit aute, a kad se pokvari folcika onda se kaže događa se i najboljima ![]()
![]() |
![]() |
#1365 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1367 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledao Top Gear US i čini se ok. Naravno puno bolji od Australaca, nije ko orginal ali gledljivo i ima perspektive. Dosta finti iz orginalnog top geara ali to je i cilj ipak su franšiza. Govore dosta detalja što nisam ni znao, npr što znači LP na lambu i slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Pogledao i ja, definitvno bolji od australaca, sviđa mi se ekipa. Jedino im je stig nekaki zdepast dok sjedi u autu ![]() Jedino nisam skužio, jel krugove voze sa uključenom elektronikom il ne :S Lambe su zakon, samo ona fora za tupperware, zanima hoće bit kakav komentar kad korvetu budu testirali, a sigurno hoće kad je ponos i dika amerike...
![]() |
![]() |
#1369 |
|
Top Gear US, bili bi dobri da nema originala, ovako se vidi da pokušavaju kopirati Britance i zato su mi smješni ti pokušaji. Jedina dobra stvar kod US verzije je da oni voze na pravoj strani ceste...
![]() |
#1370 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
takodjer, gledo TG-US, nije to to, vidi s da imaju budget kak spada, voditelji su cool (Ferrara je faca) i raznovrsni, znaju vozit, dobre pile... itd. Zapravo, jos od malih nogu sam fan americkih legacy musclecarova (viper, challenger, charger i ekipa) pa me veseli sto ce ih mozda bit vise nego u UK verziji... Ali fali im nesto originalno sto TopGear ima, Stig u US verziji nije onako mistican i nema onih poznatih izrecica prije nego odvozi krug, nijedan od ovih voditelja nije do koljena Jeremyu naravno, mozda otkrijemo koju cool osobinu svakog od njih nakon 4-5 epizoda pa ajde necu ih kritizirat previse. Jedino mi se staza svidja, prilicno je dobra. Ako nista, super emisija za ubit vrijeme do UK verzije, Fifth Gear i ovo taman skrate tih tjedan dana izmedju TG-UK epizoda ![]()
![]() |
#1371 | |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() - pa svatko tko voli njemačke aute ne voli alfu i to meni super jer onda seljaci ne kupuju alfe ![]() Posjedujem alfu i vrijedi ono vlasnici alfe idu u raj jer su proživjeli pakao na zemlji, ali ono nisam nikad ni sekundu požalio sto sam ju kupio jer jednostavno obožavam alfe - steta sto ju Fiat preuzeo, što vise ne proizvode boxer motore i sto nemam para da si kupim 147GTA ![]() I ja jedva čekam novu sezonu TOP GEAR-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kog će ti vraga 147GTA kad imaš ovo(još sa onim V6 3.2): http://www.yosax.com/car_pictures/20...9-1750-tbi.jpg ![]() Doduše Rvati su žešće seljačine i uz cajke, crkvu i bogatog taticu(NHF).Ovo je standard automobila u lijepoj našoj: http://www.carandclassic.co.uk/uploa...en/1669882.jpg Ne troši niš, ulje se mjenja svakih 25 godina ili 500000km, po potrebi treba dodati naprijed "bad look" i iza obavezno neki šank(da nema previše drag-a kada vozi iznad 50km/h). note: Nemam niš protiv VW-a i ostalih švaba, ali uz reputaciju kakvu Njemački auti imaju kod nas(gore opisano), jednostavno mi se plače... Došao je Top Gear: Apocalypse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Znaci mi koji volimo i imamo VW-a smo seljaci? Ima tih seljo primjera za Alfe koliko hoces. To sto ljudi vole imati selo na autu ne znaci da je to radi toga sto posjeduje njemacko auto. Rekao sam vec da se zna sta je German Style: original dijelovi, ako je moguce sa drugog njemackog proizvodjaca, spusten auto i stavljena dobra felga. KR tuning-a ima svugdje, tako da se ostavite toga da je to samo rezervirano za njemacke proizvodjace. Ali jeb*ga, neki ljudi ocito vole samo dizajn, ali ne i prakticnost. German Style – This style focuses on vehicles like VW, Audi, Porsche and BMW, among others. Generally, German style tuning is more refined and elegant than other types of tuning, putting all the performance enhancements under a sleek housing that speaks of European influences. You will find large wheels (though not massive wheels), as well as numerous engine and exhaust upgrades here. Cars have cleanest lines and the most respectful of the original design of the vehicle, with droped chassis, large wheels touching the fenders.
![]() |
#1374 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nitko nije rekel da si seljak, otvori hraweb ili kojigod forum i gledaj "projekte". Krene se sa felgom, završava se sa plastik fantastik JDM overfenderima, ralicama/šankovima. Velim, ne favoriziram ni jednu marku. Ali zgražam se kad čujem od vlasnika Das Auta da je Alfa, Fiat, Renault, itd smetje samo zato kaj njegova lokomotiva vozi već 25 godina. VauVau je ove godine(prošle) fino krenuo sa modelima i samim izgledom, ali na kraju isto kak i Audi završilo je kopi-pejst dizajnom uzduž i poprek cijelog asortimana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Na Alfu se ne ide stylingom, Alfe su dizajnirane tako da se tu više nema što napraviti, a i koliko sam primijetio (ne volim talijanske aute) od najslabije do najjače razine opreme (ne pričam o vulgaris vs GTA) se izvana razlikuju jako malo (čelične/alu felge). Štogod se ide raditi s branicima/spojlerima... 99% šansi je da će se nešto uništiti. http://img716.imageshack.us/i/getimagevariatione.jpg/ http://www.carpartstuning.nl/images/...xus%20pic3.jpg http://img217.imageshack.us/img217/646/dscf1372w.jpg Osim ekstrema, nema drugog načina da se promijeni izgled Alfe, već je tvornički sva sređena u granicama dobrog ukusa, dalje se ne može. Ista stvar sa Seatom. Ako netko nađe primjer dobro sređene Alfe, neka stavi, ja nisam našao Kod njemačkih auta je drugačije, velike su vizualne razlike između različitih razina opreme (branici, žmigavci, lajsne...) i tu su već šanse manje da se nešto uništi ako se ide na izgled opremljenijih modela. Razlika između talijanskih i njemačkih auta je u tome što talijani imaju dizajn za trenutno doba (ako gledamo od 80-ih do danas, ono prije je priča za sebe), a švabe imaju i za budućnost (ili su barem imali do 21. st.). Najbolji primjeri su Golf I, Golf II, Ford Mondeo mk2, BMW E30, BMW E36, BMW E39, Mercedes C (W202)... Uz minimalne promjene se mogu dobiti jako dobri rezultati, ali mnogi ne staju na tom minimalnom. Dobro: http://www.tuning.gen.tr/imagdatas/511_a.jpg http://www.buscatuning.com/blog/foto...olf1_how_1.jpg http://farm2.static.flickr.com/1093/...5e8e8368b7.jpg http://img147.imageshack.us/i/golfgtirabbittv5.jpg/ http://www.modbargains.com/images/Pr...ini-e30csl.jpg http://static.pagenstecher.de/upload..._Elegance3.jpg a loših ima na svakom uglu i od njih se ovakvi ne primjete uopće, nažalost.
![]() |
#1376 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
New Film from wagenwerks on Vimeo. to je taj radInače, ošli smo svi s teme previše, a nema potrebe da ostanemo bez top gear teme kao i one o autima općenito. TG mode on ![]()
![]() |
![]() |
#1377 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Shvatite ofo kao dobronamjerno upozoravajuce deranje. NEJDITE U OFF TOPIC I U PREPUCAVANJA TALIJANI-JAPANCI-SVABE. Imali smo toga u ovoj temi prije jedno 2 3 sezona TG-a, i umalo nije pao lock teme, sve se prebacilo u generalnu temu o automobilima- i ona je dobila lock. Ovo je TG topic, a ne rasprava koja su auta najbolja ![]()
![]() |
#1378 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
evo pogledao US verziju Top Geara, i iskreno nit smrdi niti miriši, previse se trude da su zabavni i jako se puno umjetno trude bit trojka iz UK-a. Onaj okršaj helikoptera i vipera je toliko smijesan i glup da jos ne mogu doci k sebi. Mogli su po meni puno bolje US verziju napravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Sviđa mi se kod amera što daju malo više pažnje oznakama auta, jer u ovom the TopGearu nisam nikad čuo što nači LP iako su vozili dosta modela, SRT isto tako. Recimo mene takve sitnice vesele kad ih usputno saznam te nemoram ih guglat ![]() Što se tiče stiga, ko da je iz etiopije pobjego koliko stisnuto izgleda kad sjedi u autu a kaciga ko da mu je 10 brojeva veća
![]() |
#1380 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
slozit cu se s knocker-om... sve osim lambo segmenta je previse isforsano... forsiraju humor kojeg jednostavno, jos uvjek, nema... jedini mi je bio adam ferra bio uvjerljiv, ostala dvojica bezvez... i tg uk je bio takav do 8. sezone, od 8. je posto ovo sto je danas... cirkus na 4 tocka hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|