|
![]() |
#1381 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
T-90 imaju jednu manu po mom misljenju. Umalo sam ih kupio prije pola godine i to za 330€ sto je u Europi odlicna cijena. Slusao sam ih i definitivno nikad prije ni poslije nisam cuo neke da vise pasu mom uhu i jedino sto me sprijecilo u kupovini je nekakva moja fix ideja da bi, kad vec dajem toliko novca za slusalice trebale imati odvojivi kabel. Znam da dodatni konektor moze znaciti losiji zvuk, mislim da je spoj dobro napravljen da bi s mojim nacinom upotrebe trajao 100 godina, 3 metra je sasvim dovoljna duljina kabela no tu sam previse razmisljao i pomislio sam sta ce zena reci kad vidi jos jedne slusalice. Kad sam nakon par dana dosao u ducan bile su 400€ i danas ih se ne moze naci ispod toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@skitnica: jbg, treba si ih uzet za tu lovu ![]() mislim da su kod beyera idealan odnos ulozenog i dobivenog dt990. nego, cisto iz znatizelje, sta pretezno slusas od glazbe? tom waits je ideja vodilja ili...? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1383 | |
Debeli gad
|
Citiraj:
A sta slusam? Zajebano pitanje. Ovisi o raspolozenju, razmisljanjima, atmosferi... Od Wagnera do Hendrixa, od Coltranea do Massive Attacka. Trenutno album koji jedan forumas iz ove teme ima na avataru: Miles Davis - Bitches Brew (sam doma, mogu se opustit 2 sata). U autu uglavnom rock od 60tih do 80tih... A Waits je jedan od rijetkih koji uvijek pase. Tesko pitanje. Ne slusam sranja je mozda najbolji odgovor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel se susreo netko možda sa Shure SRH440 sluškama? Gledam malo sluške i za 100 dolara ove izgledaju kao neki best buy. Samo opet, nema kopija valjda, vidim da ih ima i iz Hong Konga za uzet, čak i Izrael. Mišljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
a ne znam...odjednom poplava tih brandova koji nikad prije nisu radili slušalice (Shure, Denon, Ultrasone,Allen&heat,dr Dre...)...vjerojatno netko radi za njih a ovi stave logo... al zašto ne odeš probati negdje - bar si u ZG a tamo ima svega!! ili se drži kao i ja - provjerenih brandova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Fresh Juice
|
Oprosti, ali sad si ga baš bubnuo. Provjereni brandovi, prva četiri koja si nabrojao postoje godinama. Shure, Denon, Allen&heat postoje tamo od 1950-ih, i ranije cak, a Ultrasone je počeo 1991. I sve su u audio svijetu stalno. Neki ne proizvode slušalice otpočetka(Shure 2009 recimo) no Ultrasone radi samo slušalice od 1991 od kad i postoji. Od nabrojanih brandova jedino Dre nije provjereni brand već je marketinški brand. Nisam pronašao trgovinu u ZGu da i probam. Al ajd, za poklon je pa mogu proć ![]() Zadnje izmijenjeno od: Juice. 04.09.2014. u 09:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Debeli gad
|
Pa ja isto nisam sklon onima koji su "novi u poslu" za neke vece novce. Denon i Allen&Heath jesu relativno stari brandovi ali jedan je rasturao sa kazetofonima i pojacalima a drugi sa miksetama. U proizvodnji slusalica su poprilicno novi usporedimo li ih sa Beyerom, Sennheiserom, Gradom... S druge strane, PSB M4U2 su prve PSB slusalice i odmah su potukle mnoge starosjedioce. Slusao ih dosta dugo i uvjerio se u navedeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
imam dosta tih hi fi časopisa iz 80 i 90tih i ni u jedno nema test denon, shure, A&H test slušalica!!! očito ih onda nisu radili... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Fresh Juice
|
Ozbiljno pitanje, stvarno misliš dati toliko novaca za in ear slušalice? Pretpostavljam da nisi audiofil, jer da jesi, ne bi tražio preporuke, tako da jel su ti stvanro potrebne in ear sluške za 200 eura? Ima ih mnogo jeftinijih a vrhunskih. Te, samo kod nas dostupne, ili može i web? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1392 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Nisam audofil ali mi nije problem dat tolike pare za in ear slušalice da! Ali da čujem na koje jeftinije si mislio, a da su vrhunske? Može i web može i kod nas. Svejedno mi je! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Budući da sam i sam trebao neke in-ear slušalice, dosta vremena sam potrošio na pretraživanje informacija i iskustva korisnika. Moj "uži" izbor je pao na: Slušalice Beyerdynamic MMX 102iE (kod nas ima MMX 101iE ali 102iE imaju smanjen cable noise, čekam da se pojave kod nas pa ih kupujem... ili Beyerdynamic DX 160ie (nemaju inline mic) Grado iGi (nemaju inline mic) ili jeftine a dobre varijante... SoundMagic E10 Xiaomi Piston Eto, možda pomogne... lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Evo neki modeli u rasponu od 400 do 1500 kn: Beyerdynamic DTX 101 iE Beyerdynamic MMX 101iE Musical Fidelity EB-33 Philips Fidelio S1 Incipio F99 Klipsch Image X7i ACS T15 RHA MA750 Dunu DN-1000 Kozee Infinity X1 Sony MDR-EX600 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
AKG K-375 Frend ima ove i zadovoljan je s njima, samo što ih je on kupio na nekakvom popustu. Sennheiser MOMENTUM IN-ear Mene zanima kakve su ove, znam da dizajn dodaje cijenu, ali sta mislite vrijede li? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Fresh Juice
|
Momentum in-ear ti nisu dostupne još. Predatavljene su, stavljena je preporučena cijena ali ih nema nigdje za uzet tako da se ne zna još vrijede li. Ali svakako su zanimljive slušalice. Također ih čekam da vidim kakve će biti jer volim Momentum seriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Fresh Juice
|
Javi na što će pasti odluka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
nisam znao da su to napravili! morat cu ih dodat u kolekciju Momentuma uz Over-Ear model ![]() Zadnje izmijenjeno od: Shockre. 12.09.2014. u 13:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Fresh Juice
|
Daj mi reci kako su ti udobne on-ear Momentumice? Jel nakon sat-dva koristenja nastaje pritisak na uhu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Krivo sam napisao, imam Over-Ear model. Pretpostavljam da ti ne pomaze, al svejedno, jako su udobne, ne osjetim bas nis ni nakon 4 sata na glavi u komadu. Jedino kaj imaju male te skoljke pa bi nekima bile on-ear ili poluon-ear, ja imam mini usi pa stanu nutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
Fresh Juice
|
A to ne pomaže, s over ear sam se susreo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
bok!! Prije nekog vremena sam ovdje pital za sluske, u medjuvremenu kupio i prodao par komada jer mi nije nis bas pasalo, uglavnom dal itko zna neki headset sa mikrofonom al da sluske idu preko uha, a ne da ga zatvore u onu skoljku? znaci stil kao H800, koje su odlicne al su mi vec dvoje umrle. logitech ima super support, poslali oni nove i sve, al sad mi je vec dost natezanja, šumova i raznoraznih gluposti... Uglavnom moze zica il bez nje, moze za 200kn moze za vise, pregledal sam milijon slikica po web shopovima i nis nisam nasel, sad dali sam slucajno previdio, moguce, zato i pitam tu ![]()
![]() |
#1405 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja sam isto tražio prije godinu ipo dana i na kraju san skuzia da nema dobrog headseta baš. za te novce, pa san uzea stolni mikrofon za 20 kn i senheiser hd201 za 200 kn i super sam zadovoljan slušama. Slušalice su over ear i closed su, tj ne čuje se vanka ništa iz njih a bome ni iz vana u uho. Preporuke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
črna jetra
|
da al opet vidis da imaju skoljku za uho, dobro izgleda plitka al ja bi da je to sve ravno. nevolim bas svaki put dobit infarkt kad mi netko uleti u sobu, a i vruce je u tome ![]()
![]() |
#1408 |
Fresh Juice
|
@mujica - kontradiktoran si sam sebi. U prvom postu tražiš over ear sluške, dok u drugom ne želiš takve. Kakve želiš na kraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
črna jetra
|
tak je, preko uha, moze otvorene ili zatvorene, samo da ne "dihtaju" i ne kuhaju uši ![]() uglavnom nasal sam lenovo p720, ako netko zna za nekaj slicno a bolje moze i to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|