|
![]() |
#1382 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Sve na max. 4K, DLSS quality, mislim da je RT na medium ili tako nesto. FPS counter top right: https://i.ibb.co/spm4FGpH/image.png https://i.ibb.co/Nd8ct1qg/image.png https://i.ibb.co/GvwtSbRY/image.png Fino izgleda ali ce trebati spustit neke postavke. I dalje je tradicija da je gaming nemoguc bez DLSSa i da nikog nije briga za optimizaciju. Gameplay oldschool. Nije se mnogo toga promjenilo i ako ima nekih poboljsanja. Samo odigrao taj intro dok nisam izasoa vani, pa cemo vidjet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1383 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Kontam se forsati na laptopu sa RTX 3050, ali mislim da će 16 GB RAM biti problem, iako vrti više/manje sve kaj igram u 1440p. RT nikad ne furam. Ako mi gura CP2077 i RDR2, bude valjda i Oblivion. Bolje da uzmem na PS5, ali nekako mi se igra sa m&k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Premium
|
Koliko sam vidio rekli su da su sve poštelali, a lvl up sistem je sličniji Skyrimu (meni osobno se ne sviđa al kaj je tu je). Vidim ga na THR, 120 GB ... a meni sva pohrana do čepa puna. Ipak ću ga piknuti na PS5, nadam se da ću s tim izbjeći i većinu bugova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1391 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Da da, dobro se sjećam, zbog toga sam odustao od igre. Nakon odličnog Morrowinda kojeg sam odigrao (plus 2 expansiona!), sjećam se ogromnog razočaranja u Oblivionu kad sam postao kralj arene kao level 3 ili tako nešto ![]() Level scaling je po meni jedna od najgorih stvari koje rpg može imat a oblivion je to među prvima uveo, fuj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Praise the Nine, Oblivion Remastered doesn't make you grind your minor skills to level efficiently, and increasing Endurance boosts your hit points retroactively Al znam da sam i ja neki mod relativno brzo ubacio za to u originalu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Registered User
|
Evo par informacija oko izmjena, mozda nekom pomogne. Ja sam doslovno tek zapoceo igru pa nije relevantno da iznosim neko misljenje: https://www.youtube.com/watch?v=rOySakaGuZs
![]() |
#1395 |
DIY DILETANT
|
Pojavili su se modovi za sva ta level scaling sranja. Očito dobri stari Gamebryo engine radi u pozadini sa UE grafikom naljepljenom gore. Ovo im je očito bio neki uspješan "proof of concept" test za TES VI. Uglavnom, best of both worlds ![]() Igra se prodaje ko luda, nebih se začudio da FO3 i MW dobiju isti tretman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Išao bacit samo oko na LGR lets play, srušila mu se igra u roku od par min...doduše mislim da on ima nV 50xx, pa je možda i do drivera. Inače original mi je ostao u sjećanju kao igra koju sam probao, mislim da sam taman izašao na otvoreno i odustao. Ubijao me u mozak taj nenormalno pojačani bloom gdje sve izgleda premazano vazelinom....današnji bloom mi je chromatic aberation. Ne kužim općenito kad skoro svi devovi krenu u tako nešto što je trenutno in i siluju sa time. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 24.04.2025. u 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Nekih 6 sati igranja nema crasheva s 9070xt. Ali optimizacija je užas. Vani u otvorenom svijetu toliko frame dropova je frustrirajuce. Unutra zgrada/špilja sve izgleda super i ide glatko. Normalno da sam stealth archer Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Buying Bitcoin
|
Ekipa ja nikad nisam igrao nijednu od ovih Elder Scrolls igara, pa ne znam jel ima smisla počinjati sa ovim remake-om ? Hoću reć, jel dovoljno samostalan ili treba odigrati prijašnje nastavke da bi se shvatilo o čemu se tu radi ? Također, jel ima smisla uopće ovo pokušavat igrati sa konfom iz moj komp? (1080ti). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
DIY DILETANT
|
Piše da je minimum 1070ti. Pa probaj, ali QHD je otegotni faktor. Morrowind je vrhunac, nakon toga sve nizbrdo, ko i sa Falloutom. Pogledaj par lets play prije odluke, previše je hajpa oko prosječne igrice IMHO. Zadnje izmijenjeno od: kopija. 24.04.2025. u 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Premium
|
Svi su zaboravili prvi teaser za Oblivion, pa prvi trailer, a kad je izašao, bio je čudo neviđeno. Jedino po čemu je poznat su čudni dijalozi, prvi DLC i quest marker na kompasu u takvom RPG-u. Meni osobno najdržai iz serijala, iako je Morrowind kralj, ali užasno je ostario. Oblivion mogu igrat i vannilu, nije bed. Ako mi laptop vrt A plague tale: Inocence na ultra u 1440p, koji izgleda fenomenalno, bude valjda i ovo na mid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Meni je Oblivion odličan zbog toga što zahvaljujući njemu mogu uživati u ovakvim stvarima: https://youtu.be/9GI10jM3p9Y https://youtu.be/dFw1OsdCuiE?t=25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Buying Bitcoin
|
Probao igru, izašao iz sewers i završio tamo u nekom selu, prespavao. Igra mi se vuče ko krepana mačka, čak i na low. Još mi je ovo izbacilo pri pokretanju: ![]() Steam refund i uninstall dok ne kupim noviji komp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Registered User
|
Unreal 5 je to mate. Najvece djubre danasnjeg gaminga. Nikad mu necu oprostiti mjesec dana rada u njemu da mi je projekat toliko bugovao, da smo odlucili da 3-4 dana pred predavanje projekta, sve prebacim u UE4. UE5, the future is now old man.
![]() |
#1407 |
Premium
|
Praise the modding community <3 malo moda i eto pravih boja, sad to izgleda kako triba https://www.reddit.com/r/ElderScroll...or_pallete_in/ Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 25.04.2025. u 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|