|
![]() |
#1381 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Eto stvarno ne znam, ali meni 4 od 5 fotki ispadne žuto. I to ne malo, nego dosta. Znam da moje oči to ne vide tako. Ispadaju takve kad je slabo svjetlo, kad je jako sunce, na random skoro. ![]() ![]() ![]() ![]() Nemojte gledat detalje na fotkama jer su samo exportane iz Photosa, nisu originali. Jedino taj white balance i detalji mi smetaju. Sve ostalo u korištenju kamere - brzina fokusa, brzo okidanje fotki, sve je super. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 13.03.2017. u 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Low light(losa rasvjeta, zarulje i sl.) fulavaju svi sa vremena na vrijeme, bar ovi kaj sam imal. To nije nista cudno ni kad fotic fula.. Ako i je problem vjerojatno se moze popravit updejtom.. U nedjelju sam uspio potrosit punih 10% baterije u 8 sati sa sat i pol koristenja. Jedino sto ubija bateriju na 7 + je hotspot. Jutros nisam mogao kopirat mkv bez transkodiranja kaj me malo vise smetalo kao i jos par takvih debilana na koje svako malo naletim. Neke stvari sta su na androidu super jednostavne ovdje nemaju puno smisla. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.03.2017. u 21:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1383 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
#1384 | |
Premium
|
Citiraj:
Na kompu u Photos appu (Mac), nađem neutralnu sivu i po tome ravnam. Moguce je da okrenem na malo prehladno, ali svejedno je bolje nego žuto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Premium
|
Ne zeli prebaciti ni na jedan od ova dva nacina? http://ioshacker.com/how-to/transfer...without-itunes |
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Registered User
|
Planiram ponovo preći na iOS, i miknuo sam jedan 6s+, trenutno imam OnePlus 3. Ovaj 6s+ je 16GB, ali mislim da mi to neće biti problem, nikada ni na prijašnjim modelima nisam imao problema sa tim. Dali su korisnici koji imaju 6s+ zadovoljni sa baterijom i sada, na najnovijem sustavu? Nadam se da mi veličina neće biti problem, iako bi najradije volio da su OIS i bateriju sa plusa strpali u obični model. Dali ovaj model konkretno ima nekih boljki na koje bi trebao obratiti pozornost, jer uzimam polovan telefon, dali je bilo nekih tvorničkih grešaka nekih modela ili sl.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
''novi'' ajfon http://www.apple.com/shop/buy-iphone...ition-iphone-7
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1394 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
bas mi je dobra ova crvena boja ![]() jos da je crna prednjica mmm ![]() https://www.youtube.com/watch?v=VDsjYTMyh94 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa je, prvi dio je isto crveni. Meni je boja fenomenalna, samo da je prednja strana crna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
drito ![]() negdje citam, "Google razvija quantum racunalo, Microsoft razvija virtualnu stvarnost, a Apple, pa Apple izbaci crveni telefon" ![]() stvarno su postali najmanje inovativna kompanija zadnjih godina. doslovno nista svjeze nisu pokazali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Kako nisu, pa izbacili su 3,5mm jack, uvode amoled ekrane, uvode bezicno punjenje, da inovativne boje ne spominjem? Kaj bi neko htio vise za soma dolara? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čekaj još malo da izađe iPhone (8 ili već koji god broj bude bio) - će da čuva decu, kuva kafu i usisava stan sve u isto vrijeme ![]()
![]() |
#1402 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1403 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#1405 |
Premium
|
Kak vam ide 10.3? Meni se cini da su na 7+ animacije mic brze a ostalo je isto, baterija takoder. Nisam jos dosao doma sa posla sa manje od 40% baterije, obicno dodem sa debelo preko 50, hebenica.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja neznam kaj su napravili al 7-ica leti. (nije da nije letila i prije al sad je sve butter smooth) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
pa ubrzali su animacije, čitajte internet jeba vas ![]() http://www.theverge.com/2017/3/28/15...-faster-tweaks iOS 10.3 feels ‘snappier’ because many animations were slightly tweaked & shortened
![]() |
#1410 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Dobar trik, to na androidu vec godinama mos sam nariktat. Budem bas na zeninom pogledao kako se ponasa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|