|
![]() |
#1381 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Svaka cast decki...sto vise servera to bolje...Vidim da je rastuci interes na PcE-u za CoD2- sjecam se kad nas je bilo svega par... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Još malo pa budete popularni ko Žderonje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1383 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() veceras bitka znaci, za pass lovite mitzeka ili mene, imate i icq brojeve, pa....
![]() |
![]() |
#1384 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Hell yeah ![]() Ja sam se probao spojiti jucer, al nije islo... Nego di su sad gazde da pomognu puku u nevolji i slože nam server ![]()
![]() |
#1385 |
Moderator
|
koje gazde, sta se josh servera slaze? ![]() jucher je bilo malo poteshkoca koje je rak otklananjao, pa nije bilo moguce prikljuciti se na server. kaze mitzek: danas ce sve biti ok. ![]()
![]() |
#1387 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta nije na Žderonje serveru DSL Jučer smo malo igrali i sa 3 igrača je super, čim se prikljući 4 ili nedaj bože 5 odmah ping raste i gubi se veza
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Moderator
|
Je li tko za "isprobavanje" Zderonje servera sada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1391 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Server je na mom ADSL-u koji ima dosta ograničenja. Jedno od prvih je taj dinamička IP adresa. Zbog toga i postoji ovo pinganje. Najgore je od svega bandwith. Ima to ograničenje. Po mojim proračunima bi do 8 igrača moglo igrati bez večih problema. Komp ne predstavlja veliko ograničenje i on bi tgrebao biti dovoljan za toliko igrača. nakon toga bi se stvarno moglo dogoditi da sve ode k vragu. Da malo i tehnikalije otkrijem. Najveći problem je u tome što tu vezu moram i ja koristiti. A igra ne dopušta da bude na routeru ili iza routera ili firewalla. Zato je trebalo puno kemikalije da se to napravi. Ipak i ja moram to koristiti jer nemam više ADSL.a od ovoga. Ali sam zato iskemijao malo čudo koje je podosta protivno logici slaganja mreže, a da ipak ne bude sve otvoreno. Mora biti sigurno i za surfanje. I uspio sam u tome. Razlog jučerašnjeg većeg pinga je download. Kada ste se priključivali, još sam neke stvari skidao za taj server. Najveći udar na ping predstavlja All Seeing Eye. Kada ga refresham (zbog pronalaska svog servera, nitko na ovoj mreži više ne može igrati. Nije važno koji je bandwith u pitanju jer ovaj povuče baš sve. Nemojte se previše nadati. Ping je na ADSL-u fantastičan. Ako ste i imali do 250, nije katastrofa. Mislim, četvrtina sekunde... Baš niste toliki profići. A Žderonjama niti sekunda ne predstavlja problem. Mi to polefko. Počeo sam slagati server iz entuzijazma. Nije važno da li će biti previše koristan. Samo da radi. I proradio je onako kako sam i htio. Dakle, pobijedio sam. Neka netko proba složiti internet dedicated server iza ili na routeru za domaću zadaću. Meni je uspjelo, a jedan sam od rijetkih. Baš sam o tome čitao na netu.
![]() |
#1392 |
Moderator
|
ja sam gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
od LemilicE
|
@RAK Nije bio problem u pingu nego se gubila veza na trenutke
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Moderator
|
slazem se rak, ionako smo profichi pa nam to nece smetati. a ionako volimo tu i tamo..kahm...stati i prigristi, prileci u hlad i slicno... ![]() ![]() (np@zderonje)
![]() |
#1397 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
što nema nikoga ![]() ![]()
![]() |
#1402 |
od LemilicE
|
Bome, na par mjesta sam i prvi, sa obzirom da sam prije 3 dana prvi put zaigrao "Dečko ima potencijala!"
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Nemaš ti potencijala nego dobar komp, pa bolje vidiš :clap: Ne bilo je ok, mene malo živcira što mi puca veza, a i tu i tamo je znao svima ping skočit na 100-150... pa ti pogodi sa kar9... Inače sve 5... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
od LemilicE
|
Ja mislim da je to više dogovor među timovima, nego službeno pravilo. Svi bi u akciju klat Švabe, a nitko ne bi ostao čuvat bazu
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Moderator
|
i ja sam isto relativno novi u ctf-u, mrkonja je tu vec oldtimer ![]() koliko sam skuzio treba uzeti zastavu protivnika, i vratiti je u svoju bazu ali SAMO ako je vlastita zastava na mjestu, a ne kod protivnika. trebalo bi se dogovoriti u timovima, koja je cija duznost.
![]() |
#1407 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
točno tako, mora se uzeti protivnička zastava i dopeljati ju na mjesto svoje. ali vlastita zastava mora biti na mjestu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
uu..toga sam se naigrao u Quake-u 3 -rad preko student-servisa u jednom mirovinskom fondu, druga smjena od 15-22h sedam dana tjedno, šefovi odlaze u 17h, admine boli neka stvar, 10 računala i cijela ekipa komp frikovi ![]() ![]() ![]() nego, bude večeras što?: CoolRamb
![]() |
#1410 |
od LemilicE
|
Koj smjeh sad staviti refresh na nob server u svemogućem oku ![]() Prije par sati su se dvije desantne jedinice borile za prevlast na svim europskim i afričkim bojištima, a sada se bojišta hlade i očekuju novu navalu mladih vojaka željnih krvi i dobre klope. Više nije LOL, nego UOS (Usro se Od Smijeha)
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|