|
![]() |
#1352 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
Ej ljudi , šta mislite , dal će mi se ping bar upola smanjiti ako uzmem Vodatel SatADSL 384 (nemam mogućnost običnog ADSL-a za sad a i pitanje je kad bude) ? i jel ima koga tu da se isto spaja prek SatADSL-a i da igra online ? P.S. Kakve pa bi trebalo (i gdje) staviti postavke za proxy u CoD2 ? tnx
![]() |
#1354 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ja sam do prije 3 dana imao SATAsdsl 768k i nisam ništa probavao igrat preko neta. Probao sam samo UT2k4, ali nisam nigdje mogao upisat proxy. Upisao sam ga u neku ini datoteku, ali mi je ping bio oko 250, pa ne znam ako ga je prihvatio Trebao bi postat na CoD2 forumu (official) i pitat
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kolko sam čuo satelitski net i online gaming se ne vole. prevelik ping... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 | |
mmmda
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1359 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
edit: i ak je moguce nek se metne malo vise mapa na NOB ... a ne samo one 3 ---
![]() |
![]() |
#1360 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
da, to bi bilo dobro. josh jedna u tunisu, i koju francusku....ande noObovci... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1361 |
Ex-Gastarbajter
|
ja ne znam, ak budem došao, dolazim u kasnim (ili ranim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 | |
mmmda
|
Citiraj:
seta net_socksEnabled "0" seta net_socksPassword "" seta net_socksPort "1080" seta net_socksServer "" seta net_socksUsername ""
![]() |
![]() |
#1363 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() imamo SERVER!!!! REDOM: run CMD,upišite ping rakovica.dyndns.info -ENTER,pokaže vam se IP adresa i to ubacite u AllSeeingEye i onda još treba Pasword_njega prek PM dobite ili na sms... ![]() debele prijatele sa foruma koji se zovu....? ajd sad proba, ja sam se spojio iz Prve!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
od LemilicE
|
Kaže sent 4, a recived l packages???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Prigorec po defaultu
|
zaboravi to,važna je samo ip adresa..trenutna je :213.202.97.66. password... na PM ak hoćeš?? može i na ICQ passw.ak imate.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
od LemilicE
|
Normalno da hoću ![]() edit: Kako unesem novi server u EYE? edit2: tipka INS i ubacio server. Koj port, 28960? Pokazala mi se HR zastava, ali nema nikakvih drugih informacija (mapa itd.) edit3: Ja ga pingam i nema responsea, a rakovica.dyndns.info mi baca: 213.202.109.99 , a ne onaj koj si ti dao
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Prigorec po defaultu
|
![]() mada vidim,još Rak šerafa,nadam se da bude skoro i to riješio,ja sam probo igrat,bude...uglavnom skužio si sistem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
od LemilicE
|
Jesam, ali se u zadnjih 5min IP promjenio 2-3 puta. Može pass na PM, ili da riješim zagonetku iz prošlog posta ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 | |
Moderator
|
Re: žderonjeeeeeeeeeeeeeeee
Citiraj:
Već si mi mogel poslati Pasword
![]() |
![]() |
#1371 | |
od LemilicE
|
Re: Re: žderonjeeeeeeeeeeeeeeee
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Prigorec po defaultu
|
valjda su Rakovi Turopoljci iskopali topove pa se šoraju u susjedstvu!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
od LemilicE
|
radi
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Prigorec po defaultu
|
![]() trenutni IP 213.202.110.127. puc-puc!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
I ja bi igrao, el može pas na P.M. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Zato strpite se još malo se bu šljakalo. Mislim šljaka i sada ali treba još sitnice dotjerat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Moderator
|
Radi predobro. Odigrali smo par partija i mogu reći da se Rak dobro drži. Beži ko sumanut. ![]() Samo mi nije jasno kak vi Turopoljci imate ping od 20 do 30, a ja 50. Nije fora, ak' igrate na serveru ili 2 metra od njega.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 23.10.2006. u 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo ja sam se sada za probu spojio i oduševljen sam. ping 35-40... samo trebalo bi dignuti broj slotova... jer ipak ima tu već dosta ekipe na pce koja hakla, a i mogli bi koji war između sebe nabaciti.... svaka čast ljudi... ( a i meni, koji sam izprve pogodio pass ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|