|
![]() |
#13501 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-problem je u tome kaj bi se iznutra trebali pobrat do 18.30....danima imaju rezervirano za nekakvu klinčadiju (maturalac, takvo nešto)...ja sam se sve nadao da budu dripci to odgodili ali štanga...
![]() |
#13502 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Rezerviraj onda dva "regularna" stola. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13503 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I kaj sad? Pas mater i mulariji...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13506 |
Super Moderators
|
Matori i ja smo tamo u 16.00-do 18.30 se budemo naŽderali ziher ![]() A možda i kiša prestane pa da možemo i vani sjesti...
![]() |
#13509 |
Super Moderators
|
Tor Jeltz Lacy Hamm vga killer Vuco masni MAHER SUCupavi Wolverine (možda i šefa dovučem) Daddy (mozda i zenu dovucem) Sad idem bacit oko na jelovnik ![]() http://pivnica-medvedgrad.hr/images/...medvedgrad.jpg
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.06.2008. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13510 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ja se sada igram idejom da jedem nekaj,gladan sam,ali onda nece ici klopa u medi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13511 |
Super Moderators
|
Ja i matori odosmo sad...gladniiiiiii.. ![]()
![]() |
#13514 |
Prečupavi mod
|
Neradnici jedni ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13515 |
Guest
|
Dobar provod. Tek sad zavrsio sa poslom tako da ipak odo na kraju na koncert cinkuša na Cest is d' best ![]() Nemojte se prevec napit ![]() |
![]() |
![]() |
#13516 |
Prečupavi mod
|
Vuco - pica ![]() Mad duke, vele mi da sam te skoro zgazio zadnji put s autom, od toliko ljudi koje sam skoro zgazil, tesko mi se sjetit poimence, pa sori ovom prilikom ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13517 |
Super Moderators
|
Pih, nisam nikad bio na kraćim Žderama...klopu moraš povećalom tražit a na kraju nas isterala horda baba... Vuco-pica je razbio čkupi pa je završil na šivanju.... 16.06 je pet kuki od osnivanja Žderonja pa bi mogli 20-tog zarompat kak bog zapoveda u to ime (ak ne igramo taj dan ![]() Tek sam se sad setil zakaj se Sisa izmotavao da nemre doći...pa finale Farme je jebemu-mora gledat sa ženicom ![]() Hijao....
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.06.2008. u 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13518 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() I za utjehu. Mokar sam do kosti. 3 sata sam sa pesom i markirantima bjezao po poligonu u vojnim kabanicama koje su pune rupa. jedno 7-8 puta sam zavrsio facom u blatu. Blatan sam, smrdim i zmazan. Pas je zaspal cim sam sa ga malo oprao i nezna kak se zove ko ni ja... Mrtav sam ko konj. idem si popit jedno laško... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13519 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() liječnici u fušu ![]()
![]() |
![]() |
#13520 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13521 |
Super Moderators
|
![]() |
#13522 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
isss jelc..to kaj ti imas apetit omanjeg slona to ne zaci da nije bilo hrane...ja ubio čevape i dvije litre pive..da nisam morao otici dosao bi ja na ohoho litara ali hebi ga.. sljedece zderonje baka...definitiva.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13523 |
Premium
|
ja nisam gladan doma isao,ona medvjeda sapa,ali velika sa ramstekom,a ne ono malo cudo s cevapima,poslije jos jedni cevapi pivicu ili 2 sam popio (nisam bas zedan bio ) i meni dobro,malo je kratko bilo :P sljedece zderonje bi mogli na neko rostiljanje u prirodu sada kada je vrijeme ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13524 |
Super Moderators
|
Ah, pa to sam i jeo...samo sam tužno gledao u tanjur kad sam poŽderao onaj frojncl meseka ![]() Ajd-ona pivčuga nije bila loša... Danas ženica experimentira-radi nekakvu zagrebačku pletenicu. Lungić filan šunkom, sirom i kiselim krastavcima. Pohan. Ne znam kog boga pile sa tim nazivima, kaj nisu mogli napusat pohani filani lungić i bog ![]() Još si gruntam da li bi domaći pomfač ili pire..
![]() |
#13525 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Baka napravila pa poslala pohane knedle. Unutra standard - sir, špek i šunka. Superiška je bilo ![]() To joj se svidjelo dok je gledala večeru za 5 ![]()
![]() |
#13526 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13528 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13529 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uuuuu, eo zenica mi nosi palachinke s nutellom, aaauuuuuu.....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13530 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja se mičem sa ovog threada, kad budu žderonje (okupljanje) neka me netko PM-a. Ne mogu podnijeti gledati te slike, dobit' ću sise kao i vi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|