|
![]() |
#1321 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
http://www.randomphantasmagoria.com/...nexus-s/i9023/ sa 4.1.1 bi se trebao vratiti na 2.3.6.. zaina me ako bi skinuo flashable zip i flashao dali bi nesto potrgao ? zato jer je drugciji Bootloader... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne. Doduse, nisam vracao s 4.1.1 ali sam vracao s icsa i nije bilo problema Samo ces downgradeati bootloader. Skini 2.3.6 full rom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 |
Dino Saur
|
i mislio sam da ce tako biti, hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Dino Saur
|
samo da te jos pitam prije flashanja, znaci udem u cwmr od wipea samo da napravim factory reset ? i onda flasham rom.. ili bi jos nesto trebalo wipeat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam na S-u wipeao sve i data i dalvik i cache partition i nikad problema. Ovdje imas full 2.3.6 http://nexusshacks.com/nexus-s-hacks...0ti9020ai9023/
![]() |
#1326 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Misliš na orginalni rom? Nema potrebe kad flashaš preko Odina. Ako na custom na custom ( u pitanju drugi rom onda Wipe, cache i dalvik )
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Dino Saur
|
@xulos ovaj moj flashable je unrootan stock rom.. to cu full wipeat (kao sto si ti reko) i flashat i nosim u VIP ujutro.. @dottore : preko cwmra flasham.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Fala na info, ali ima li to smisla sad ili bolje čekat službeni update. Valjda bi trebao ubrzo doći? Ja bi najradije službeni, ali bez bloatwarea koji se ne može maknut. Koji će mi vrag Twitter, Google+, Samsung Apps i slične gluposti... Citiraj:
![]() |
![]() |
#1329 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam jedan upit uz vezi Samsung Fit S5670 kupljen za bonove kod TELE2, gore je Citiraj:
Citiraj:
Mene zanima da samo rootam iz jednostavnog razloga da mogu istaliravati aplikacije na SD karticu jer je interna sranje kada imas svega 180mb, a već na 160mb veli da je puna memorija. I za drugo mi praktički ništa netreba da ga nebacim u viječna lovišta. Mob je pod garancijom još dobrih godinu i pol dana, i sad mene zanima kako da ga samo rootam i da tu mogućnost povratim nazad na stock tj. unrootam u slučaju kvara radi reklamacije. Nažalost na prvoj stranici uopće nema spomena oko Samsung Fit S5670 niti sam našao narednih 20 stranica na ovoj temi. Tako da ja neznam jel je to svejedno ili nije što se tiće postupaka. Recite na što moram posebno obratiti pažnju prije rutanja i što treba poslije napraviti da bi se moglo nositi na reklamaciju zbog kvara uređaja ? Imam SD karticu SanDisk class10 od 8gb i podržava čitanje 30mb/s, koju sam ubacio ovako samo za probu i radi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Premium
|
Ako ces samo rootati,skini si superoneclik 2.3.3 i rootaj telefon,a kasnije mozes istiom napraviti unroot. Postoji i jedan zip file s kojim takodjer mozes napraviti root i unroot. Vise o tome OVDJE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 | |
Premium
|
Citiraj:
Gdje da skinem taj superoneclik 2.3.3 ? Ili je možda bolje da upotrijebim te .zip datoteke ? inače imam Android 2.3.5 Zadnje izmijenjeno od: DANCI. 25.09.2012. u 14:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav Ovak, frend ima problem sa i9000 iz VIP-a. Uglavnom mobitel je u svrhu otključavanja na sve mreže "silovan" sa CM 9 nightly inačicom iz petog mjeseca (znači nedovršenom). Sad je to dosta nestabilno pa bi on to sve vratio nazad na stock. Vidio sam da se to prilično lako riješi ODIN-a ali me zabrinjava taj unlock, zna netko više o tome? Mislio sam stavit Froyo iz VIP-a, updateat preko KIES-a na GB i onda šta treba već za taj unlock (root?). Mob je star preko godinu dana i ima garanciju, ali nema računa pa su ga iz VIP-a glatko odbili. Može li se otključat recimo sa IMEI i preko eBaya pa da je softverski neovisno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 27.09.2012. u 15:56. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ovako imam German ICS i on ce prvi dobiti official JB kao sto je i dosad opcenito najvise updatani ICS. Nije mi jasno zasto je slo jos uvijek na 4.0.3, valjda jedini u svijetu jos. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Drug mi ima Galaxy Note i nedavno je uradio update na ICS, ništa root, ništa CWM, sve stock i OTA update. Uradio je factory reset nakon upgrade-a, a problem je nastao nakon nekoliko dana, neće ponekad da se uključi. Onda se magično uključi kada pokuša nakon izvesnog vremena. Pokušavao je samo vađenje baterije. Nosio je dva puta u VIP, tamo se uvek uključi. Hardver, ili softver? Inače, power dugme uvek reaguje kada je tel uključen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bok, zanima me koji je najbezbolniji način za preć sa iPhona na GS3? Naletio sam na ovaj Easy phone sync pa me zanima ako je to netko radio i dali je sve prošlo ok? Znači ja bi prebacio sve, ne samo kontakte, već poruke i slike.. ? edit: evo sad sam prosurfao još malo, znači napravim backup iPhona, prodam ga (recimo), kupim samsung gs3, uključim ovo čudo, syncam sa iTunesima i to je to.. nemogu vjerovat.. ako netko može potvrdit da je simple as that, stavljam iphone u oglase.. ![]()
All I'm gonna do is just go on, and do what I feel.. Jimi Hendrix Zadnje izmijenjeno od: CsH_58. 06.10.2012. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda bi ti bilo pametnije da prvo kupiš novi mob, sve prebaciš, a tek onda prodaš iPhone. Da ne bi bilo kasnije čupanja kose i sl.
![]() |
#1341 |
Premium
|
![]() |
#1343 |
Premium
|
Vidio sam da se sa easy phone sync mogu prebaciti, poruke, kontakti i slike, za drugo mi nije bitno.. samo ne znam koliko je pouzdano, pa zato pitam.. mada mislim da neću tako brzo do sgs3, ali dobro je znati iskustva drugih ako je netko to radio..
![]() |
#1345 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Šteta, meni je taman Galaxy Nexus 4.65" a S3 4,8" tu negdje taman. Veliku šapu imam a rezultat da brže plivam kao Majklo Felps ![]() Oboje su vrhunski aparati. Ali, imam veliki dojam da plastika na Gnex ( skraćeno Galaxy Nexus ) kvalitetnija.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
SGS3 Mini nema veze sa svojim starijim bratom osim sličnog dizajna. Šteta. Osobna prognoza: fail. http://www.engadget.com/2012/10/10/s...xy-s-iii-mini/
![]() |
#1347 | ||
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#1349 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Imam problem, ne mogu slati MMS, a problem je jako neobičan.. Mob: Galaxy S2 android verzija: 4.1.2 baseband: KPA Kernel: Dorimanx - v7.0 - JB Rom: Paranoidandroid 2.21 mreža: t-mobile Naime nikako ne želi poslati MMS preko mobilne mreže. Jedino što se uspije je jako mala slika (logo) veličine 2-3 KB i to ponekad, a čim se šalje nešto veće samo stoji na ''sending'' i kao da dođe do prekida data mreže. Zanimljivo je, da kad mi je spojen na wlan, MMS uredno prolazi (iako MMS ne bi trebao imati nikakve veze s njim), ali jednostavno šalje, čim se prebacim na 3g opet ništa.. to mi se počelo događati prvo na custom romu ICS i sada nastavilo na JB. Provjerio sam sve, apn-ovi za Internet i MMS su uredno postavljeni, SMSC je ok. Probao sam flash-at i drugi baseband ali i dalje isto, SIM kartica je provjerena - stavio sam drugu u svoj mob. koja provjereno radi u mom mobu ne radi. Sa SZK sve provjereno.. Stvarno više nemam ideja, ako je tko imao sličnu situaciju, pliz pomoć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
danas/sutra/prekosutra cu vjerojatno uzet titanuim grey GS3 prek njuskala, treba mi za vip mrezu. zanima me ak je lockan na t-mobile npr, jel ja to mogu rijesit bez problema? i jos me zanima ovo updateanje na andoridima, vidim da ide po operaterima, jel onda svejedno kojeg uzmem il ne? naravno, ocu odmah najnoviji software. i jos jedno, zasad ne mislim rootat nit stavljat custom firmware dok ne skuzim android kak spada (dosad sam samo iOS koristio), ali kasnije ak me pukne, jel to mice garanciju ili je ko jailbreakanje kod iPhonea - vratim normalni software i ko da nis nije bilo? i jos samo, kolko sam skuzio ima hrpa bloatwarea od operatera i samsunga, jel ja to mogu bez problema maknut il moram stavljat drugi rom gore il kak? pun mi ku*ac iPhonea nakon 4 godine, a i peticu su usrali, grebe se nenormalno. a dok lumie dodu i vidim oce sta bit od tog ce proc 2 mjeseca, neda mi se cekat vise.. Zadnje izmijenjeno od: Shockre. 27.10.2012. u 17:43. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|