|
![]() |
#1321 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
ok znaci ja nerazumijem , to smo utvrdili hvala sad mi je jasnije sapunko fala na odgovoru , e sad daj mi reci zasto ja moram download i ukljucit afterburner i spustit memoriju na 1000mhz ? shadere isto tako sa 19xx na 16xx da mi se nebi rusilo u igrama dali je to zbog stare konfe ? dali ce radit na novoj normalno aka : da nemoram startat afterburner da bi mi radila grafa normalno ? ili vi mislite da je normalno imat afterburner ukljucen da bi grafa radila ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
Kad kupiš novu konfu provjeriš na njoj da li radi I koju to točno Zotac 560 imaš,ima obične i Ti verzije |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 | |
Registered User
|
Citiraj:
imam Zotac 560Ti verziju , citao sam malo po forumima dosta ljudi ima problem sa tom karticom nadam se da je do biosa i konfe stare vidjet cu drugi tj .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Ta ti grafička nije za oc-anje vrati sve na default i budi sretan da nemaš probleme s pregrijavanjem. Uostalom niti nemaš potrebe za oc-anjem pošto vrti sve na high/ultra ta grafa bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 | |
Registered User
|
Citiraj:
e sad u ponedeljak idem po novu konfu pa cu dat da mi ju testiraju tamo ako nece sljakat kako spada nadoplatit cu i uzet twin frozor onu od gainwarda ako se nevaram i amen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Premium
|
E burki nisam rekao da je problem u oc-anju nego u tvojem neznanju. Zotac GTX 560 Ti radi na defaultu 823/1002 mhz (efektivno 4000 mhz). A ti pričaš da si ju dizao na 2000 mhz i kad ju spustiš ipak na 1000 mhz onda ti radi ![]() Sad daj se malo poslušaj i pogledaj svoje postove pa ćeš skužit zakaj ti se ruši i da ti ustvari normalno radi, i ponovno još jedanput stavi sve na default i ne kemijaj jer će ti otić 1600 kn u vjetar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 | |
Registered User
|
Citiraj:
ja ju spustim sa 2000 na 1000 i onda radi ok ? . ZNACI : ako imam najnovije drivere i ocu igrat igre rusi se , i moram ukljucit afterburner koji je settan na 1000mhz i onda sljaka . jasno sad ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 | |||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nitko te neće skužiti što si napisao niti što te mota po glavi. Slobodno clockaj do mile volje pa će tebi na servisu reći: " ADIO garancija "
__________________ |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
malo sam lurkao ove 448 verzije i kod nas je dostupna jedino msi twinfrozr3/oc verzija za 2200kn koja poteže do 950-1ghz core bez većih problema. na 1ghz lomi i clockanu 570ku koja je u početnim modelima skuplja 500kn, a tamo nema 3rd party kulera i ekipe koja pogoduje dobrom oc-u. čini se kao vrlo dobra prilika za single rješenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
I meni je ta 448 verzija malcicezapela za oko al nekako mi nije kak bi vi zgb rekli ni sim ni tam ![]()
![]() |
#1333 | |
Registered User
|
Citiraj:
neke od postova sam napisao rano ujutro pa mozda malo izgledaju "spaljeno" e sad to nije razlog za neku masnu raspravu jel ? pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
možda sam to ja usporio sa godinama tko zna ![]() jer meni je default na 560ti gigina oc 900gpu 1002 jezgra,ja nemam pojma o kakvih 2000 ti prićaš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Premium
|
Ma pusti ga čovjek se posvađao sam sa sobom, grafa mu ne radi na defaultu al kad on vrati na 1000 mhz (a to je default) onda mu radi. Uostalom ako ne radi na defaultu probaš sve moguće drivere i ak se još uvijek ruši furaš na reklamaciju vrlo jednostavno,a ne tu "trolling in the deep" već 2 strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Cloack mode activated ![]() Ja isto nekuzim jel misli na gpu clock ili memory, ja sam ima slucaj s jednom novom 4670 kojoj se na def 750 gpu clocku rusija driver, a kad bi spustija na 730, radila je normalno. Mozda ima defektnu karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
@Cvrle U kakvom kućištu ti je grafa ta? De okači neku sliku? Po ovome tvome, ja bi najprije rekao da se grafa kuha unutra, pogotovo ako je profil od venta loše složen.
![]() |
#1339 | |
Registered User
|
Citiraj:
za gore navedene postove stvarno nekuzim sta vam nije jasno rekao sam lijepo da mi grafa neradi po defaultu nego kada afterburner ukljucim i spustim memoriju na 1000mhz onda radi stabilno , ugl sutra se ide po novu konfu tako da necu se previse zamarat sa trolanjem. pozdrav. Zadnje izmijenjeno od: Cvrle. 22.04.2012. u 11:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 | |
Registered User
|
Citiraj:
pozdrav pisite sto hocete vise me nema ovdje sto se ove teme tice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Moram priznat da je i mnene zbunio. Prvo kaze da je core 822MHz, pa onda kaze da je mroao spustati shadere s 190xx na 16xx (sto znaci da je spustao core clock s 950+ na 8xx) i onda jus sve zacini s tim da memorija radi na 4400MHz. Sad, ili core nije 822 vec 950, pa se tu radi o AMP! kartici (950/1100 default) ili je core 822, a memorija nije 1100 nego 1000, pa je rijec o obicnoj 560TI. Nema ni jedne ZOtac 560ti na njihovom webu da radi na 822/1100. KAko god bilo, ako je on namjestio u AB mem. clock na 1000, onda ga je stavio na 500MHz, odnosno duplo manje od deklariranog. Ne vjerujem da nitko nije skuzio da AB dupla mem. klokove :F Od tog potjece sav nsporazum. Dakle njemu ne radi na 2GHz u AB odnosno 4GHz efektivno sto je tvornicki takt (ili cak ispod ako je AMP verzija) Znaci da je grafa vjerojatno neispravna i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
sad imam geforce9800 gt i intel dual core E8400 3.00GHz BF3 radi ali nije to to ... sa sniperom kad naciljam pogotovo na metrou akosam blizu one vatre u tunelu onda jako pocne stekati i kod nekih mapa bas onako zesce torkira, ima ko neki savjet o nekom procesoru i grafi koji da kupim ? sad ne big htio pretjerivati sa nekim svemirskim grafickama , razmisljao sam o gtx560 TI OC i o i5 ? vidio sam ima puno razlicitih tig gtx560 pa neznam koja je bolaj i koju d radje uzmem ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
... i smanjit sumpor u vinu kako bi mogao smislenu rečenicu otpikat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|