|
![]() |
#13291 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Koji si ti huligan, samo da je sprejem šarat. E kad ćeš ić na drop pozovi mene da te snimim. Možeš par strana prije vidjet jedan moj video uradak. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13292 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
da se nadovezem na sileta Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13294 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Bio sam se informirati do pošte, 20-30kn slanje, 5kn pakiranje. Ok je to (u mojoj Dioni ni kutija nemaju ![]() Bajk mi treba žešći remont, pa ću iskoristiti ovo vrijeme za to. -pedale: pinless, klimave do boli...vjerojatno trebam nove jer ne mogu nigdje naći pinove (ako tko zna, pucaj, DaBomb Gravity Bomb) -prednja naba: Također klimava, moram zamijeniti ležaje -Zadnju kočnicu treba odzračiti (shimano M525) ako tko ima kit za posudit i zna gdje i koje ulje nabaviti...molim lijepo ![]() -Nabavio i chaindevice, pa bi ga valjalo instalirati -Volan i lulica - zamijeniti za nešto sa manjim rajzom jer mi je u nebesima (sami volan ima 70mm + lulica 10mm + novi headset 10mm.....previše) To bi bilo to, imam se sa čim mučiti dok ne dobijem vilicu. Sreo sam jučer Žaca (onog iz Rog Jome) i rekao je da mi može zakrpati ketriđ, da je tako rješavao neke Lefyje koji su imali iisti problem, ali neka se prvo Pazinjanac malo pomuči. U najgorem slučaju, može mi i nabaviti novi ketriđ (ili ATA ili ETA) tako da je vilica daleko od smeća i radije bi riješio ovu, nego opet tražio neku drugu. Nadam se da sam za desetak dana opet u šumi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13295 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
malo sam podcjenio neprijatelja pa sam se moro vracat doma po sjekiru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13296 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Zamisli na bajku sa sjekirom, ko onaj odvjetnik jucer gol s pistoljem! LoL |
![]() |
![]() |
![]() |
#13297 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Trebam malu pomoc oko tehnikalija zadnjeg prijenosa! Imam XT shadow long cage zadnji mjenjac i 11-36 kazetu. Po papirima moj XT podrzava max 45T, a sa 11-36 kazetom ispada mi 47T. Odnaprijed imam deore holowtechII 44-32-22. Jel koristi neko slicnu kombinaciju? Da li riskiram puknuce zadnjeg cage-a sa 36t zupcanikom? Inace radi mi sve normalno, ali kad gledam po papirima mjenjac nije kompatibilan sa 11-36 kazetom. Podrzava max 34T na kazeti!
![]() |
#13300 |
Registered User
|
Ziiky, pitao sam baš za to servisera, jerbo sam se dvoumio da li uzet 36 kazetu ili 34, reko mi je da ne brinem, ali nakraju sam uspio naći samo 11-34 kazetu :/ Pazi samo da ne uđeš u big-big kombo i miran si! Svaka čast Daniel, sad sam malo mirniji, mrzio sam taj panj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13302 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Nista od mene ovaj tjedan, vikend je isto upitan. Iz solidarnosti sa Micom sam se razbio, a sad iz solidarnosti prema Siletu sam se razbolio. Prehlada + temperatura me pegla zadnjih par dana, istina jucer i danas bez temp. Ide na bolje. Al eto, sinoc je kulminiralo obiljem mesine sa rostilja i cugom povodom junacke bitke na Maksimiru, tako da se danas i od tog oporavljam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13303 | |
Premium
|
Citiraj:
Probao sam pazljivo testirati big-big kombinaciju, fino on to odradi, ali izbjegavati cu ju, zlu ne trebalo, tj. opcenito - nikad ju niti ne koristim. EDIT: Maloprije sam pronasao nekakve Shimano brosure gdje i oni kazu da XT shadow with long cage bez problema podrzava 36t kazete
![]() |
![]() |
#13304 |
Registered User
|
Velim, imam identičnu kombinaciju, XT long cage iza, 22-33-44 pogon, dosad sam imao PG970 11-34 kazetu i rigao sam dušu na nekim dijelovima Sljemena, pa sam se pomamio za ta 2 ekstra zupca, samo naravno nigdje ju nisam mogao nać pa je uletila XT 11-34. Murina, ako utopiš onz bremzu gle fini volančić taman za tebe http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=60037 Čak je i šaren ko tvoj bike. Jedino i lulu moraš mijenjat jer ti prihvat ne paše. @cuks - hvala na solidarnosti, trebo si vidjet što sam jučer ujutro iskašljao ko neka zombie-meduza, nadam se da tebi neće doć do tog. Dinamo!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13305 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Varijante: http://www.guardianplan.hr/index.php/cPath/64_62 http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=291 http://www.campingworld.com/shopping...filiateid=2626 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13306 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Za ubuduće, može preporuka dijelova za bicu (diskovi, pakne, etc.) u Sloveniji, ali što bliže Rijeci, ciljam na Ilirsku Bistricu ili neko mjesto te udaljenosti od Rijeke? Imali li štogod u Ilirskoj? (naravno, da je jeftinije nego kod nas) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13307 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ne znam kakvo je stanje u ilirskoj, ali imas u basovici veliku trgovinu i frajer ti moze sve narucit... zs sto ti trebaju kocnice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13308 |
Premium
|
![]() |
#13309 |
Premium
|
@ Renesis - Ma imam CUBE analog Disc (već po koji put govorim), bica je stara 3 mj, tako da mi za sad nis ne treba ali, kao sto sam napisao, za ubuduće itd.. Znaci u basovici su ok cijene naspram nas? Kako to mislis "za sto mi trebaju kocnice"? Uglavnom, ja ne vozim DH, i osobno to smatram glupošču.. Ja vozim rekreacijski, asfalt-makadam-šumski putevi, ništa extremno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13310 |
Ex-Gastarbajter
|
pa znaju se pogodit, ako svercas preko granice se isplati ![]() sto se tice kocnica, shimano xt, formula rx, magura marta, elixiri. ovisno o stilu voznje i kolicini novaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#13311 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kočnice su Hayes.. Ne namjeravam ja mijenjat djelove, već se interesiram za djelove koji će prije ili kasnije "otić", poput pakni, možda diskova, guma, zračnica, i te stvari.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13312 |
Ex-Gastarbajter
|
diskovi su vise manje ista stvar, magura i hope imaju malo vece pakne kojima dobro dođe veca povrsina diska. sto se tice pakni, tu ima cijela sila. od ovih sa discobrakesa, meni su bile najbolje ceramic pro. organic su za everyday, a sintered su dobre kad se ugriju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13313 |
Premium
|
Upravo sam mislio na te ceramic pro.. Kakav način vožnje ti voliš? Recimo, ja sam neki dan sa ekipom išao do Gornjeg Jelenja, i onda skrenuo gore lijevo, i izašao na malom a poslije i na velikom domu, onda natrag doma spust od kojih 20min sve skupa.. oko 60km.. Gume su mi Schwalbe, 26x2.25 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13314 |
Ex-Gastarbajter
|
pa mislim da su ti to oke izbor... dobra ruta ti je i kad dođeš kod velikog platka ides prema crnom vrhu, pa prema kripnju i onda opet izletis na platarsku cestu. to ti je sve makadam, ali uglavnom nizbrdo, a krajolik lijep ![]() s tim gumama tesko mozes ocekivat preko 60ak kmh ![]() ![]() ako se odlucite na malo duzu turu (par sati), onda cavle-platak-klana-sarsoni-cavle... ja jos uvijek nisam izvozio, iako planiram vec par godina ![]() a i hahlic preko platka je jako lijepa tura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13315 | |
Registered User
|
Citiraj:
netreba ti nikakav poseban kit, odeš do ljekarne i kupiš 2 šprice od 25ml (cca 1.50 kn) komadić silikonskog crijeva 6mm (2-3cm). što se tiče ulja ja koristim trenutno motorex hidraulic fluid 75, 100ml cca 70 kn u Lopuh-Alfa u V.Gorici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13316 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |