|
![]() |
#1291 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ja uglavnom izbjegavam priklanjanje bilo kojoj grupi u SoC-u, mada više misija obavim za Freedom nego za Duty. Čisto jer znam kako su nastali Dutyjevci. Nešto slično kao naši generali nakon rata ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Kasnije se iz principa samo ušetam tamo ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1295 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
oliti bandidosi, često po 2 u setu. ![]()
![]() |
![]() |
#1298 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1300 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Zar ima još takvih ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1302 |
Antimićanin
|
Imam orginale na DVD-ovima, ali eto, nek se nađe ![]() ![]() nego, ja inače ne trgujem sa STEAM-om, kakva je procedura kad igra sjedne nakon uplate paypalom? jel ju mogu skidati onda koliko puta želim, ili je imam pravo skinuti samo jednom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
daj lupi u spoiler sto ih to zapravo ganja,pogledao pola filma po onim movie klipovima na youtubeu pa nije neki spoil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 | |
Antimićanin
|
Šteta, dobra ideja, fenomenalna lokacija, samo mame im ga se nakalemegdanišem, što nas par ovdje nisu zvali. Em bi bolje odglumili, em bi znali što i kako treba, em bi film bio hit. ![]() ovako, metnu neke teen-sapunjarske plačipičke od glumaca u ozbiljnu temu... čak, kad malo bolje razmislim, ovaj film me na neki način i uvrijedio jer svako takvo sranje koje hype pobere zbog Černobilske katastrofe, doživljam nekako osobno ![]() Otlično.
![]() ![]() ima, u CAM HD-u ![]() Citiraj:
![]() Šteta, dobra ideja, fenomenalna lokacija, samo mame im ga se nakalemegdanišem, što nas par ovdje nisu zvali. Em bi bolje odglumili, em bi znali što i kako treba, em bi film bio hit. ![]() ovako, metnu neke teen-sapunjarske plačipičke od glumaca u ozbiljnu temu... čak, kad malo bolje razmislim, ovaj film me na neki način i uvrijedio jer svako takvo sranje koje hype pobere zbog Černobilske katastrofe, doživljam nekako osobno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
totalno se slažem.vrijeđanje ovakve zajednice stim filmom... meni se glumac Yuri svidio.btw mislim da Yuri ima buraza Vladimir Mashkov i glumi behinde enemy lines ![]() ![]() ![]() stalker 2 mmo ftw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Premium
|
Izgleda mene nece da odigram taj SoC... Skinuo Complete mod,radilo fino nekih pola sata,dosao do mosta i prvih anomalija,i crasha na desktop... jel ima kakav fix za complete mode,ikakvih sugestija.. ako nece vec Complete mod,da skinem Oblivion Lost mod... kakav je on naspram CM ( citam da tu nije samo doslo do izmjena sto se tice grafika vec sveobuhvatno - ponasanje zivotinja,svijeta,drugacije frakcije itd. ) pa ako bi netko bio dovoljno dobar da mi da link gdje skinuti cijeli mod,ako je moguce preko nekog torrenta ( na official pageu ide preko mediafire,neda mi se to ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Premium
|
mislis original ili dark side version ? dark side,kad nema paypal racun,nije mi zao dati 5 eura kad bude,eto jbg nikako da otvorim... ako mislis verzija igre sa patchom ? zadnji sluzbeni koji postoji,jel ima kakav unofficial da probam,mozda ce pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Antimićanin
|
Zadnji patch za skinuti ti je 1.0006 LINK na tom linku ih nađi sve, pa jednog po jednog trpaj gore. Ja kad šaltam modove, ja uvijek napravim clean reinstall igre. Dakle, uninstall prethodnu igru i sve počistim i sa image-a lijepo instaliram opet, spečam i moddam. i tako u nedogled. o dark side verzijama je zabranjeno išta pričati ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Premium
|
tako sam i napravio,mozda samo zeza jer sam neke graphic overhaul modove stavljao prije Complete moda,mozda zbog dolazi do sukoba starih fajlova i novih lijepo cu napraviti clean install pa cemo vidjeti... sto bolje da stavim,sta preporucas,Complete mod ili Lost ? neka je malo teze,svejedno sam pi*ka pa igram cijelo vrijeme na 2 stupnju tezine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo zaželio sam se odigrat ponovno Shadow of Chernobyl (na integruši) pa me interesira ako imate kakav savjet što se tiče update-a ili nečeg sličnog. Uglavnom, zadnji patch koji imam je v. 1.0006. Thx EDIT: Modovi me ne interesiraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Premium
|
stavio sam Oblivion Lost 2.2,nesto kao Complete mod sa malo redizajnom Zone i novim neprijateljima,tek sam dosao do Garbagea uzeo neki raincoat sa gas maskom,zivcira me ciljanje,ne mogu lijepo naciljati pa moram iskljucivati HUD preko + tipke,a onda ne znam da li krvarim,jesam gladan i koliko ima metaka u magazinu... no,sve u svemu super mod... ![]() Druze Brko,hvala na udijeljenim linkovima,sve radi pet sa Oblivion Lost 2.2,ne treba mi Complete evo jedan slika kako to izgleda sa gas maskom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Nelogično skroz
![]() |
#1318 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Antimićanin
|
Poltergeist ![]() ![]() njega mislim da možeš i šerafima izgađat da padne ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|