Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.07.2012., 07:59   #1291
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Ma, oni su picice. Njih isprašim čim obavim Fox-a, jer mi idu na živce kad se gomilaju ispod mosta k'o da su Dani Piva, pa se kobasice dijele na bonove.
Usput im mrknem koferče pa ga navlačim za sobom po cijeloj mapi kao naoružani trgovački putnik.

Onima u vel'koj kasarni se nije za zamjerit, izbuše te a ne stigneš ni repetirat.
Picice su u SoC-u, dok u Clear Sky-u kad ideš iz onog tunela na brdu, ako nisi brz i domišljat i stealth, napacaju te sa onim PKT-om ko ličani šunku.

Ja uglavnom izbjegavam priklanjanje bilo kojoj grupi u SoC-u, mada više misija obavim za Freedom nego za Duty. Čisto jer znam kako su nastali Dutyjevci. Nešto slično kao naši generali nakon rata
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2012., 12:42   #1292
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Ma, oni su picice. Njih isprašim čim obavim Fox-a, jer mi idu na živce kad se gomilaju ispod mosta k'o da su Dani Piva, pa se kobasice dijele na bonove.
Usput im mrknem koferče pa ga navlačim za sobom po cijeloj mapi kao naoružani trgovački putnik.

Onima u vel'koj kasarni se nije za zamjerit, izbuše te a ne stigneš ni repetirat.
Nisam mislio na ove ispod mosta, nego dolje u bazi. Ubijem ih iz gušta jer svaki put kada sam započeo ispočetka igru, sam sa onim kikirikijem od pištolja i sačmarice krenuo u pohod na njih, a osvajanje te baze, kasarne ili što god već je, na početku malo potraje
Kasnije se iz principa samo ušetam tamo

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
što nije to samo u Complete modu? što se i u Vanilla igri vratiš natrag u Cordon? ja se sjećam da te teleportira tamo u onaj tunel koji spaja Cordon i Dark Valley, iza onog mini sela di se uglavnom banditi. Doduše, Vanilla igru nisam vidio jako jako dugo
Da, zaboravio sam to napomenuti
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2012., 13:02   #1293
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
nisam izdržo
stavil sam Oblivion Lost 2.2 for 1.005 mod pa idem polako
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2012., 11:13   #1294
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Dobro je, Lost Alpha više nije Q3 2012, nego September 2012 tako da daklem još samo 2 mjeseca, i to će proći
a ako i to zajebu, idem ih lično našamarati
Staro 19.07.2012., 11:26   #1295
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Nisam mislio na ove ispod mosta, nego dolje u bazi. Ubijem ih iz gušta jer svaki put kada sam započeo ispočetka igru, sam sa onim kikirikijem od pištolja i sačmarice krenuo u pohod na njih, a osvajanje te baze, kasarne ili što god već je, na početku malo potraje
Kasnije se iz principa samo ušetam tamo
Oni ispod mosta ti se došeću cesticom pokraj kampa di je Sidorovich, od one dolje baze ispod tog kampa. Kad ih se riješiš, teško da ćeš više vidjeti bilo kakvu armiju ispod mosta duže vrijeme. Onda pod mostom haraju "crnokošuljaši "
oliti bandidosi, često po 2 u setu.
Staro 19.07.2012., 11:39   #1296
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

i divlje svinje
Staro 19.07.2012., 13:45   #1297
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
i bloodsucker ljevo kod štale
Staro 19.07.2012., 23:14   #1298
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Nevezano za igru,ali vezano za samu tematiku.
Horror smjesten u Pripyat.
Nadam se da ce biti Chimera ili barem pseudodog.

Pogledao ovu žbrljotinu od filma lokacije su super, na momente sam mislio da je to Call of Pripyat bolnica, onaj komplex zgrada, baš ono, identično. Ali da je to moglo bit puno bolje, je film je tipična kopija Hostela i sličnih filmova... ali eto, vrijedi pogledati čisto zbog našeg malog pokreta ovdje
Staro 19.07.2012., 23:26   #1299
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ako postoji još netko bez orginala-ovo je fina prilika

http://store.steampowered.com/sub/15374/

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2012., 00:22   #1300
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Zar ima još takvih bilo više puta na akcio po toj cijeni a vrijedi svake lipe/centa igraj je odlićna za 5+
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2012., 00:44   #1301
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Zar ima još takvih
Pa najvjerovatnije da ima, šteta bi bilo ne imat orginale po ovim cijenama

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2012., 06:20   #1302
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Imam orginale na DVD-ovima, ali eto, nek se nađe 60 kn je fakat smijeh, to je jedan malo jači gablec + pivkan
nego, ja inače ne trgujem sa STEAM-om, kakva je procedura kad igra sjedne nakon uplate paypalom? jel ju mogu skidati onda koliko puta želim, ili je imam pravo skinuti samo jednom?
Staro 20.07.2012., 13:11   #1303
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Imam orginale na DVD-ovima, ali eto, nek se nađe 60 kn je fakat smijeh, to je jedan malo jači gablec + pivkan
nego, ja inače ne trgujem sa STEAM-om, kakva je procedura kad igra sjedne nakon uplate paypalom? jel ju mogu skidati onda koliko puta želim, ili je imam pravo skinuti samo jednom?
Skidaš koliko god puta želiš

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2012., 13:50   #1304
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Pogledao ovu žbrljotinu od filma lokacije su super, na momente sam mislio da je to Call of Pripyat bolnica, onaj komplex zgrada, baš ono, identično. Ali da je to moglo bit puno bolje, je film je tipična kopija Hostela i sličnih filmova... ali eto, vrijedi pogledati čisto zbog našeg malog pokreta ovdje
sto vec ima u HD-u ?
daj lupi u spoiler sto ih to zapravo ganja,pogledao pola filma po onim movie klipovima na youtubeu pa nije neki spoil
blava je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2012., 23:15   #1305
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

došli su tamo kao turisti na nekakav extreme tour na crno naravno, a inače su na proputovanju po Jevropi, pa kao kad su već u Kijevu, što nebi išli tamo. Zejebavali su se po Pripyatu i kad su krenuli doma, kombi nije mogo da upali jer je neko došo sa viličasto-okastim ključem 13 i izvadio si rezervne dijelove i ajd pogodi što dalje a pada noć i jedan po jedan iščezuju... ako si gledao Blair Witch project, onda ti je sve jasno.

Šteta, dobra ideja, fenomenalna lokacija, samo mame im ga se nakalemegdanišem, što nas par ovdje nisu zvali. Em bi bolje odglumili, em bi znali što i kako treba, em bi film bio hit.
ovako, metnu neke teen-sapunjarske plačipičke od glumaca u ozbiljnu temu... čak, kad malo bolje razmislim, ovaj film me na neki način i uvrijedio jer svako takvo sranje koje hype pobere zbog Černobilske katastrofe, doživljam nekako osobno
-->
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Skidaš koliko god puta želiš
Otlično. neka budu tamo kod njih, sad mi ne trebaju, ali ako mi neko provali u stan i mazne STALKER DVD-ove i komp, da mi ono najvrednije ostane na STEAM serveru

Citiraj:
sto vec ima u HD-u ?
ima, u CAM HD-u

Citiraj:
daj lupi u spoiler sto ih to zapravo ganja,pogledao pola filma po onim movie klipovima na youtubeu pa nije neki spoil
ma nemam ti kaj lupat u spojler, al ajde

došli su tamo kao turisti na nekakav extreme tour na crno naravno, a inače su na proputovanju po Jevropi, pa kao kad su već u Kijevu, što nebi išli tamo. Zejebavali su se po Pripyatu i kad su krenuli doma, kombi nije mogo da upali jer je neko došo sa viličasto-okastim ključem 13 i izvadio si rezervne dijelove i ajd pogodi što dalje a pada noć i jedan po jedan iščezuju... ako si gledao Blair Witch project, onda ti je sve jasno.

Šteta, dobra ideja, fenomenalna lokacija, samo mame im ga se nakalemegdanišem, što nas par ovdje nisu zvali. Em bi bolje odglumili, em bi znali što i kako treba, em bi film bio hit.
ovako, metnu neke teen-sapunjarske plačipičke od glumaca u ozbiljnu temu... čak, kad malo bolje razmislim, ovaj film me na neki način i uvrijedio jer svako takvo sranje koje hype pobere zbog Černobilske katastrofe, doživljam nekako osobno
Staro 22.07.2012., 13:27   #1306
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
totalno se slažem.vrijeđanje ovakve zajednice stim filmom... meni se glumac Yuri svidio.btw mislim da Yuri ima buraza Vladimir Mashkov i glumi behinde enemy lines da je osto on solo i preživljavanje itd. to bi bilo već bolje a ne ovi klinci. ženske su za xxx filmove(da i onda iz norveške ) a tipovi sviraju sa đustinom biberom u bendu

stalker 2 mmo ftw
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2012., 13:52   #1307
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor kasper_sky Pregled postova
totalno se slažem.vrijeđanje ovakve zajednice stim filmom... meni se glumac Yuri svidio.btw mislim da Yuri ima buraza Vladimir Mashkov i glumi behinde enemy lines
Nisu niš u rodu samo su slični. kao ja i Daniel Beni

Citiraj:
da je osto on solo i preživljavanje itd. to bi bilo već bolje a ne ovi klinci. ženske su za xxx filmove(da i onda iz norveške ) a tipovi sviraju sa đustinom biberom u bendu
ma čak ni to, nego isklišejizirano smeće koje krasi svaki teen-muvi-horror od Vriska na ovamo. Jadno, čak su probali napraviti ekipu da izgledaju kao Controleri, no naravno, ono što sam vidio, samo sam se nasmijao

Citiraj:
stalker 2 mmo ftw
ne dolazi u obzir. Bit STALKER-a nije MMO, nego SP u kombinaciji FPS sa malim elementima RPG-a, a ne nikakvo WOW-anje ovog serijala... nadam se da će GSC ipak naći neku lovu i ljude ili barem prodati nekome prava na STALKER serijal, pa makar i EA-u
Staro 23.07.2012., 14:26   #1308
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Izgleda mene nece da odigram taj SoC...
Skinuo Complete mod,radilo fino nekih pola sata,dosao do mosta i prvih anomalija,i crasha na desktop...
jel ima kakav fix za complete mode,ikakvih sugestija..

ako nece vec Complete mod,da skinem Oblivion Lost mod...
kakav je on naspram CM ( citam da tu nije samo doslo do izmjena sto se tice grafika vec sveobuhvatno - ponasanje zivotinja,svijeta,drugacije frakcije itd. )
pa ako bi netko bio dovoljno dobar da mi da link gdje skinuti cijeli mod,ako je moguce preko nekog torrenta ( na official pageu ide preko mediafire,neda mi se to )

Staro 23.07.2012., 14:43   #1309
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

koja verzija igre?
Staro 23.07.2012., 16:26   #1310
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

mislis original ili dark side version ?
dark side,kad nema paypal racun,nije mi zao dati 5 eura kad bude,eto jbg nikako da otvorim...

ako mislis verzija igre sa patchom ?
zadnji sluzbeni koji postoji,jel ima kakav unofficial da probam,mozda ce pomoci
Staro 23.07.2012., 17:11   #1311
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Zadnji patch za skinuti ti je 1.0006 LINK
na tom linku ih nađi sve, pa jednog po jednog trpaj gore. Ja kad šaltam modove, ja uvijek napravim clean reinstall igre. Dakle, uninstall prethodnu igru i sve počistim i sa image-a lijepo instaliram opet, spečam i moddam. i tako u nedogled.

o dark side verzijama je zabranjeno išta pričati ovdje
Staro 23.07.2012., 18:11   #1312
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

tako sam i napravio,mozda samo zeza jer sam neke graphic overhaul modove stavljao prije Complete moda,mozda zbog dolazi do sukoba starih fajlova i novih
lijepo cu napraviti clean install pa cemo vidjeti...
sto bolje da stavim,sta preporucas,Complete mod ili Lost ?
neka je malo teze,svejedno sam pi*ka pa igram cijelo vrijeme na 2 stupnju tezine
Staro 23.07.2012., 18:34   #1313
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

stavi Oblivion Lost 2.2
Staro 25.07.2012., 16:59   #1314
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo zaželio sam se odigrat ponovno Shadow of Chernobyl (na integruši) pa me interesira ako imate kakav savjet što se tiče update-a ili nečeg sličnog.

Uglavnom, zadnji patch koji imam je v. 1.0006.

Thx

EDIT: Modovi me ne interesiraju.
Staro 25.07.2012., 17:11   #1315
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
stavi Oblivion Lost 2.2
stavio sam Oblivion Lost 2.2,nesto kao Complete mod sa malo redizajnom Zone i novim neprijateljima,tek sam dosao do Garbagea

uzeo neki raincoat sa gas maskom,zivcira me ciljanje,ne mogu lijepo naciljati pa moram iskljucivati HUD preko + tipke,a onda ne znam da li krvarim,jesam gladan i koliko ima metaka u magazinu...

no,sve u svemu super mod...

Druze Brko,hvala na udijeljenim linkovima,sve radi pet sa Oblivion Lost 2.2,ne treba mi Complete

evo jedan slika kako to izgleda sa gas maskom

Staro 25.07.2012., 17:45   #1316
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Citiraj:
s
evo jedan slika kako to izgleda sa gas maskom

to nisam još vidjel
Staro 25.07.2012., 19:28   #1317
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006

Nelogično skroz
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2012., 20:19   #1318
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

evo zapeo sam poslije blowouta ovdje gore,spawnalo se farma svinja i nekih
stakora mutiranih kao iz Pripyata i neko munjevito cudoviste ili sta je vec,prvi put se susrecem s time,ne smijem se spustiti dolje radi 2 bloodsuckera i toga jer ne znam s cime to ubiti

Staro 26.07.2012., 20:55   #1319
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Samo pucaj po tome, kad tad će past
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2012., 22:38   #1320
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Poltergeist mislim da nema miroljubivijeg protivnika u igri, koliko taj malo štete napravi. samo se treba dobro i brzo izmicati

njega mislim da možeš i šerafima izgađat da padne
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno