|
![]() |
#1291 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
I još malo poboljšaš Armorer pa si sam popravljaš i poboljšavaš oružje i oklop ![]()
![]() |
#1292 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Instalirao sam Oblivion prije 5 dana, odigrao do sad kakva 4 sata. Bolesno dobro izgleda, sve je super. Ali previše mi je to za*ebano, nisam ništa krao ![]() Btw, igra fino klizi i baš lijepo izgleda^^ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Krasan Momak
Datum registracije: Oct 2006
|
Inache, ako je itko magionicar, a i ako nije, predlazem mu da pogleda ovaj link; http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Spell_Making U detalje mi se neda objesljavati, ali prekticnije je i lakse dignut si restoration. ( npr. stavivsi knjigu na C, sa namjestenim slabim restoration spellom koji se kasta ne sebi, i otici gledati tv, vratit se nakon po ure i vidjeti nove livele u restorationu... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
http://www.elderscrolls.com/art/si_screenshots_01.htm Nova expanzija - 26.3. izlazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
jedva čekam, prebolesna igrica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
Joj što volem reinstalirat winblouze, a sejvovi mi se zbrišu... i jope iznova Obliviju... ![]() Jel si tko šiknuo Oscuro Oblivion Overhaul patch? Super je mod, samo prokleto sporo napredujem. 6 dana u igri, a još uvijek 1. level... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma štos je u tome da se malo probrowsa poi cijelom paketu, uključen je i level modifier od boloa(?), pa se može malo ubrzat... po defaultu Oscurovom usporen je između 3 i 4x level advancing u odnosu na oriđiđi Oblivion... mod mi je fantastičan jer nema levelinga. za***avao sam se u prvom ili drugom fortu random nabasanom s dva shadow wolfa 3 sata. to mi se sviđa kad moram lomit glavu ne bih li riješio nešto, a ne samo ušetat i išetat bez puno muke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Krasan Momak
Datum registracije: Oct 2006
|
pazi koji bolesni mač u zadnjem skrinšotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
e malo zasotao s oblivionom vec ga nisam igrao ohoho dal mi moze neko reci dok se instalira expansion el igra krece ispocetka il kaj jer sam bacio windoze i otisli stari sejvi dalbum sad trebal isponova igrat sve il kaj ? ne kuzim s patchem se dobiju novi questovi i oruzja ?
![]() |
#1303 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja nabrao 20-ak novih modova i ajmo ispočetka sa mage-om. Ne znam jel prije bio spomenut ovaj mod, a ako nije svakako je vrijedan spomena: - Akatosh Mount http://planetelderscrolls.gamespy.co...Detail&id=2774 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Universal TooL
|
Ni manje, ni više nego inače, čak mi se čini da manje šteka što si višlje u zraku. Ali recimo taj mod ide dobro uz 'Open cities' (tako da možeš sletit u sred grada), ali onda šteka više nego inače. U svakom slučaju dobar mod za isprobat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
A shto je sa Shivering Isles expanzijom?? Nju nitko ne spominje a chisto sumnjam da je neki od nas nisu vech nabavili. Ajd, ja je nabavih i, u medjuvremenu, vech i zavrshih. Ali s dojmovima chu prichekati dok se josh netko ne javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Universal TooL
|
Ja čekam da naprave od svih modova koje koristim i verzije za Shivering Isles pa onda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ja upravo igram. A ok je kao ekspanzija,taman mi je uletila kad sam sve guildove u oblivionu prešao i nisam imao više ideje što bi mogao radit,tako da je ok kao dodatni questovi.Smatram da su mogli malo više lokacija nabacat,imam dojam da su velike površine na mapi neiskorištene,a tu su mogli stavit neke tvrđave i sl. da možeš malo ubit vrijeme.S druge strane te lokacije su puno pretamne,puno je lakše bilo istrživati tvrđave i pećine u cyrodiilu nego ovdje.Ajd da nečem služe potion of exploration on onog sinderiona iz skingrada ![]() postoji li neki alat kojim možeš mijenjati major skillove.Neznam na kakvim sam drogama bio da sam išao stavit mercantile tamo a imam >personality od skilla tako da je banana,a ni neda mi se trgovinom dizat level.A imam možda još malo da se mogu dić,možda još jedan level da bi bio lvl 43,a hoću još... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Da nije nas bile za grabu bi spal ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red_Dragon. 26.05.2007. u 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Eh, sad se spomenuo Morrowind pa jednostavno moram rechi jednu sitnicu. Malchice me je razocharao ova SI expanzija jer...sjecham se prve expanzije za Morrowind...(Tribunal). Ne mogu se oteti dojmu da je Tribunal donio daleko vishe questova no ...Shivering Isles. U najavi za SI su spominjali kakvih 20-30 sati igranja, a ja i uz 10-ak obavljenih side-questova, dodjoh do kraja za nepunih...10 sati. Eto...malchice razocharan duzhinom igranja. Sve ostalo je oukej. Golden saints su vracheni u igru ![]() Dawnfang/Duskfang izgleda - cool ![]() Ali...hmm..smeta me kod njega shto...svaki put kada se promijeni iz Dawnfanga u Duskfang (i obrnuto, naravno), njegov condition mi se sa 125 vrati na pochetnih 100. WTF?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne znam, meni je taj Shivering isles, ali ono, totalna debilana. Jel se to netko pokušao praviti duhovitim, ili kaj? Ma nema to sve skupa veze s Morrowindom. Morrowind je igra, Oblivion je igrica. Yebale ih konzole.
![]() |
#1312 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Al ti zato bude recharged svaki puta kada se promijeni ![]() @dragoon-taj amber oklop i kaciga čak ok izgledaju,dok je madness naprosto za bljucnut po ekranu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ima koji mod koji popravi i izboljša grafiku i teksture u igri... neki dobar... jako dobar... Igra ima dobru grafiku ali mogla bi biti i bolja... živcira me trava u daljnini... Imam sve na max ali još uvijek nije to to |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Premium
|
Ja sad igram Oblivion bez ekspanzija i ako instaliram taj mod ili patch za teksture da li bum mogel poslije igrati KotN i SI normalno ili bum moral reinstalirati Oblivion??? I ak instaliram neke manje modove npr. nova oružja, towere ili nešto slično da li bu se to preneslo u ekspanzije??? Oblivion sad igram već treći put... prva dva puta sam ga igral na starom/slabijem kompu i mislil sam ajd komp mi je slabi pa grafika nije baš ali sad kad ga igram na max mogu reći da me i malo po grafiki razočarao... ne velim da je slaba ali očekivao sam bolje ili je to zato jer sam ga sad igram nakon Crysisa i nekih novih igri... Je i još nešto... kamo nestane onaj konj kojeg dobiješ od dark brotherhooda kad neko vrijeme ne hodaš s njim??? To prvi put nisam znal... sad još ne izvršavam ni jedan quest za DB ali da bum za kasnije znal... Prvo mislim pozatvoriti ćim više oblivion gatova pa onda idem na sporedne questove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@Delta S4 nisu popravili detalje na 8800gt s novim driverima ? ili ati još uvijek ima bolje detalje ? @xGAME ovisi od moda do moga - npr tower koji je u Tamrielu neće biti u novom svijetu koji ima SI - oružja koja dobiješ ćeš najvjerojatnije moći nositi u taj svijet, a ako će se tamo pojavljivati to ovisi o modu ima modova za oblivion i za SI posebno
![]() |
#1319 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 | |
Premium