|
![]() |
#1291 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Rijeseno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1294 |
lip ka slika
Datum registracije: Dec 2013
|
Moja potvrda čuči kod njih od prošlog petka,rezultat isti.Jučer na tel. dobio informaciju da rade preglede prošlogodišnjih pošiljki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa to sam si nekako i mislio da će tako ispasti. Prvi mob mi je prošao bez carine, ovaj drugi je zapeo ... i sad čekaj. Nije mi do pdv-a, koliko me to čekanje na ono što sam platio ubija. Citiraj:
načekaš se dok dođe, i sad još čekaj na carini po 10 dana .... Toga ima samo kod nas ![]() mod: koristi multiquote Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.01.2014. u 20:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Carina se valjda malo ubrzala i sada bi trebalo oko 10 dana od dolaska na carinu do slanja dalje ka korisniku paketa. Božić i NG je prošla. Je li kome paket poslan 29.12 preko DE posta proradio tracking?
![]() |
#1298 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Meni isto stoji paket (lijekovi iz USA) na carini već 8 dana, pa šta mogu. Kukanje i plakanje mi neće pomoći, kao ni zvanje carine u Branimirovoj. Citiraj:
Zato to toliko traje. A ako misliš ih zvat, tek tada će ti paket baciti u stranu. To isto znam da rade ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Registered User
|
To svakako, ali jedan lijepi dopis i zalba ovom gospodinu cine cuda ![]() Carinska uprava Pomoćnik ministra i ravnatelj Zlatko Grabar A. Humboldta 4a, Zagreb tel: 6211 300, fax: 6155 280 ured-ravnatelja@carina.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Nije dvoje nego osam carinika radi cijeli postanski promet za cijelu drzavu, jer su manje carinske urede u postanskom prometu zatvorili i sada radi samo ZG Branimirova. Vjerujem da nisu ni oni sretni zbog toga, a kamoli mi. Mozda to i funkcionira kada je regularni dio godine i nema praznika, ali kada se narucuje visestruko vise nego inace to je veliki problem. Ja sam dokumente poslao 23.12. i ocarinili su tek 9.1 pa si racunajte |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Registered User
|
Predpostavljam da ne radis u drzavnoj, gradsko ili zupanijskoj sluzbi, pa bas i nisi inforimran sta se desi kada pomocnik ministra nazove nize rangirane sefove ![]() Kada se to desi onda bude "Druze Zlatko samo reci letit cemo kao meci" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Meni je mob došao na carinjenje 8.1.,pismo stiglo 11., račun poslan 13., i evo danas je mob u statusu send item to domestic location. Tako da price o tome da se carine stvari iz prosle godine ne pije vodu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 | |
lip ka slika
|
Citiraj:
![]() Edit: Ima bit da je odštopalo,sad provjerih status i opadoh sa stolice ![]() http://prntscr.com/2k4h90 Zadnje izmijenjeno od: two-faced paras. 17.01.2014. u 17:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Nisam, vec obicni klosar kojemu je ovo 6.uredaj i na svih prethodnih 6 sam platio pdv, tako da što se toga tiče vjerojatno me znaju :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Taj je fakat puko onda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jos kad bi on i citao mailove. Mailovi stizu u ured i na njih odgovaraju sluzbenici, a njemu se proslijedjuju samo vazni mailovi kao sto je u svakoj firmi i svugdje. Gdje bi dosao kad bi sam citao svaki mail i odgovarao. Tako da slanje njemu nece uroditi plodom vec bi dobio odgovor da su sluzbe zatrpane posiljkama i da ce se predmet uskoro obraditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 | ||
Registered User
|
Citiraj:
![]() Sorry ali pišeš bajke. Baš kao i ovo: Citiraj:
Jel prekršen neki zakon? Ako se ne varam, carina ima pravo 20 dana zadržati tvoj paket, ako ne i više, ne da mi se sad tražit po zakonima. Dokle god oni poštuju zakone i propise dotle ti te svoje dopise možeš okačit mačku o rep, nikoga na carini ne zanima što bi ti htjeo svoj mobitel što prije. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Antimićanin
|
o tom i pričam, ako je stoji negdje u zakonu npr. 30 dana, ne vidim di je tu problem ako ga puste 29. dan do završne destinacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | ||
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Zato nam i ide tako lose.Bilo bi bolje da se borimo protiv sustava a ne da budemo letargicni. mod: koristi multiquote Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.01.2014. u 20:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Tako se ti boriš protiv multiQuote-a ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
A to znam zato jer sam radio u državnoj upravi cijelih 9 godina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Registered User
|
Pisem sa moba pa mi teze ide multiqoute,imaj razumjevanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Stoga, mislim da daljnja mišljenja o tome nisu potrebna ![]() Pa koristi tapatalk, sunce mu žareno, a ne iz browsera ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Registered User
|
Morati cu ga instalirati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
@Drug Brko Odakle si naručivao onaj tablet koji je išao preko mađarske ako nije tajna ![]() može i u inbox ![]() Inače,oderu me uvijek kada mi dolazi švedskom i njemačkom poštom Zadnje izmijenjeno od: svenzy. 19.01.2014. u 14:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|