|
|||||||||||
|
|
#1291 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Rijeseno. |
|
|
|
|
|
#1294 |
|
lip ka slika
Datum registracije: Dec 2013
|
Moja potvrda čuči kod njih od prošlog petka,rezultat isti.Jučer na tel. dobio informaciju da rade preglede prošlogodišnjih pošiljki. |
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa to sam si nekako i mislio da će tako ispasti. Prvi mob mi je prošao bez carine, ovaj drugi je zapeo ... i sad čekaj. Nije mi do pdv-a, koliko me to čekanje na ono što sam platio ubija. Citiraj:
načekaš se dok dođe, i sad još čekaj na carini po 10 dana .... Toga ima samo kod nas ![]() mod: koristi multiquote Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.01.2014. u 20:41. |
|
|
|
|
|
|
#1297 |
|
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Carina se valjda malo ubrzala i sada bi trebalo oko 10 dana od dolaska na carinu do slanja dalje ka korisniku paketa. Božić i NG je prošla. Je li kome paket poslan 29.12 preko DE posta proradio tracking?
|
|
|
#1298 | ||
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Meni isto stoji paket (lijekovi iz USA) na carini već 8 dana, pa šta mogu. Kukanje i plakanje mi neće pomoći, kao ni zvanje carine u Branimirovoj. Citiraj:
Zato to toliko traje. A ako misliš ih zvat, tek tada će ti paket baciti u stranu. To isto znam da rade ![]() |
||
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Registered User
|
To svakako, ali jedan lijepi dopis i zalba ovom gospodinu cine cuda Carinska uprava Pomoćnik ministra i ravnatelj Zlatko Grabar A. Humboldta 4a, Zagreb tel: 6211 300, fax: 6155 280 ured-ravnatelja@carina.hr |
|
|
|
|
|
#1300 |
|
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Nije dvoje nego osam carinika radi cijeli postanski promet za cijelu drzavu, jer su manje carinske urede u postanskom prometu zatvorili i sada radi samo ZG Branimirova. Vjerujem da nisu ni oni sretni zbog toga, a kamoli mi. Mozda to i funkcionira kada je regularni dio godine i nema praznika, ali kada se narucuje visestruko vise nego inace to je veliki problem. Ja sam dokumente poslao 23.12. i ocarinili su tek 9.1 pa si racunajte |
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Registered User
|
Predpostavljam da ne radis u drzavnoj, gradsko ili zupanijskoj sluzbi, pa bas i nisi inforimran sta se desi kada pomocnik ministra nazove nize rangirane sefove Kada se to desi onda bude "Druze Zlatko samo reci letit cemo kao meci" ![]() |
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Meni je mob došao na carinjenje 8.1.,pismo stiglo 11., račun poslan 13., i evo danas je mob u statusu send item to domestic location. Tako da price o tome da se carine stvari iz prosle godine ne pije vodu |
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
lip ka slika
|
Citiraj:
![]() Edit: Ima bit da je odštopalo,sad provjerih status i opadoh sa stolice ![]() http://prntscr.com/2k4h90 Zadnje izmijenjeno od: two-faced paras. 17.01.2014. u 17:40. |
|
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Nisam, vec obicni klosar kojemu je ovo 6.uredaj i na svih prethodnih 6 sam platio pdv, tako da što se toga tiče vjerojatno me znaju :-) |
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1308 | |
|
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Taj je fakat puko onda ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jos kad bi on i citao mailove. Mailovi stizu u ured i na njih odgovaraju sluzbenici, a njemu se proslijedjuju samo vazni mailovi kao sto je u svakoj firmi i svugdje. Gdje bi dosao kad bi sam citao svaki mail i odgovarao. Tako da slanje njemu nece uroditi plodom vec bi dobio odgovor da su sluzbe zatrpane posiljkama i da ce se predmet uskoro obraditi. |
|
|
|
|
|
#1310 | |
|
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1312 | ||
|
Registered User
|
Citiraj:
![]() Sorry ali pišeš bajke. Baš kao i ovo: Citiraj:
Jel prekršen neki zakon? Ako se ne varam, carina ima pravo 20 dana zadržati tvoj paket, ako ne i više, ne da mi se sad tražit po zakonima. Dokle god oni poštuju zakone i propise dotle ti te svoje dopise možeš okačit mačku o rep, nikoga na carini ne zanima što bi ti htjeo svoj mobitel što prije. |
||
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Antimićanin
|
o tom i pričam, ako je stoji negdje u zakonu npr. 30 dana, ne vidim di je tu problem ako ga puste 29. dan do završne destinacije. |
|
|
|
|
|
#1314 | ||
|
Registered User
|
Citiraj:
To se kaze moj predmet stoji duze vrijeme na carini toj i toj![]() Citiraj:
Pa kada u roku od 15 dana moraju poslati odgovor netko ce se pitati zasto se 100 ljudi zali na spori rad carinske sluzbe. Osobno se nisam zalio na rad carinske sluzbe vec na neke druge sluzbe i uredno sam od istih dobio odgovor i stvar se ubrzala. Uglavnom imao sam dobrih iskustva.Zato nam i ide tako lose.Bilo bi bolje da se borimo protiv sustava a ne da budemo letargicni. mod: koristi multiquote Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.01.2014. u 20:38. |
||
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Tako se ti boriš protiv multiQuote-a ovdje |
|
|
|
|
|
#1316 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
A to znam zato jer sam radio u državnoj upravi cijelih 9 godina. |
|
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Registered User
|
Pisem sa moba pa mi teze ide multiqoute,imaj razumjevanja ![]() |
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Antimićanin
|
Citiraj:
RAUL je predložio kome se možemo javiti. Pošteno od njega. Svi znamo da se pomoćnik ministra neće zamarat mobitelom iz kine, a i vjerujem da bi odgovor bio dulji od čekanja samog artikla. Stoga, mislim da daljnja mišljenja o tome nisu potrebna Slažeš li se?Pa koristi tapatalk, sunce mu žareno, a ne iz browsera ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Registered User
|
Morati cu ga instalirati Slazem se sa tobom,bitno je ne biti letargican i zapamtiti da su institucije tamo radi nas koji smo porezni obveznici i koji im dajemo placu Idem skinuti tapatalk. |
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
@Drug Brko Odakle si naručivao onaj tablet koji je išao preko mađarske ako nije tajna ![]() može i u inbox ![]() Inače,oderu me uvijek kada mi dolazi švedskom i njemačkom poštom Zadnje izmijenjeno od: svenzy. 19.01.2014. u 14:50. |
|
|
|
![]() |
|
|