|
![]() |
#1291 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
E da mi život ovisi ja pamtim da si bio u Carolini... Ali dobro. U svakom slučaju fenomenalan pogotak. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Dal se isplati uzet New Orleans nakon Pepsi. Pepsi mi je prirasla srcu jer je brza, okretna i ubojica njemackih i japanskih krstarica pa bi nastavio dalje al me brine to kaj NO ima sam jednu kupolu iza :/ Znam da je neko od vas ima pa me zanimaju iskustva |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 | ||
DBS
|
Citiraj:
Meni je osobno downgrade nakon Pepsi (primarno radi T8 MM). Okretnost je još uvijek dobra, ali mrvicu tromija od nje. Rudder shift isti kao Pepsi ali radius zakretanja veći (isti kao Cleveland). Oklop ti je bolji, ali samo protiv 155/203 mm i niže artiljerije. Recimo u delu sa Clevelandom mu se granate samo odbijaju od tebe. Kad okreneš bok i dalje si Citadela City. Concealment je super: 10,8 km s upgradeom, a pada na 9,5 km IIRC ako imaš CE skill. Domet topova je malo bolji, i AA ti je burtalan (skoro pa nemoguće podlegnut CV napadu) ako imaš Defensive Fire. AA je bolji od Pepsinog isključivo radi velikog broja 20mm Oerlikon topova koji samelju sve što ti priđe na najuži domet protuavionaca. Osim tih 20mm sve ostalo isto kao na Pepsi. Sad idu problemi... ROF je 4,3 (14 sekundi naprema Pepsinih 15), i imaš jednu cijev manje. Viši si tier pa je i HP pool ekipe protiv koje igraš puno veći. Većina T8 CA ima oko 40000, ti si kao i Pepsi na 35 soma i neš sitno, s jednom cijevi manje od Pepsi a identičnim topovima. Stock si na 30 soma, a treba dugo dok se otključa Hull B. Jedna kupola straga smanjuje mogućnosti bježanja i efektivnog uzvraćanja vatre kao što je to slučaj s Pepsi. To mi osobno najviše fali. I najveći problem - T8 znači uletavanje u T10 partije. Od T7 već svi BB-i imaju 16" granate, a od T8+ i domet preko pol mape. U prenesenom značenju to je Citadela koju nisi ni vidio ni čuo od lika preko 20km. Bilo kakav plunging fire na toj udaljenosti je Citadela, pogotovo jer imaš ok oklop pa to "pomaže". Općenito se T8+ partije drastično mijenjaju za CA, tako da ako imaš živaca i volje, Pepsi ti leži itd. - slobodno probaj. No NO je trenutno najmanje konkurentniji T8 CA (nemaš torpeda i imaš najmanje HP-a). Ja nisam s njime uspio dogurati preko 50% WR ali ga ni ne igram u zadnje vrijeme. Kako god, ako se odlučiš obavezno uzmi Incoming Fire Alert i stalno mijenjaj smjer. Nope Orlan zlata vrijedi kad ganjaš 1:1 recimo Mogami ili Atago. Samo nos okreni prema njima i skoro ništa ti ne mogu. Jedini odgovor su im HE granate, ali za to sam ja uzeo Demolition Expert za 17% šanse na NO umjesto AFT skilla za bolji AA kao na Pepsi. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 22.01.2016. u 15:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
DBS
|
Jučer imao priliku isprobati teoriju kako najbolje riješiti T0rpitza kad je blizu i bok mu je okrenut. Čitao sam o tome negdje, ne sjećam se više ili na redditu ili na službenom forumu... Uglavnom, ideja je ne gađat citadelu koja mu je na udaljenostima ispod 10 km skoro pa neprobojna, već kupole odnosno trup ispod kupola. Jučer se jedan sparkirao na 10 km od mene pa sam imao vježbu gađanja. Ostao je na 13 soma i jedna salva prednjih kupola na Carolini mu je točno sletila ispod prednjih kupola. Nije bila citadela ali dovoljno da ode plivati. ![]() EDIT: Zaš ja obično dobijem ovakve jazavce us svom a ne protivničkom timu??? (secondary na 8,7 km lol) Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 23.01.2016. u 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A zar nije uvijek tako? Drugi tim sve profesionalci, a nas tim grupa kretena sta ne zna za pojam citadela i broadside. Kad ih vidim kako pokusavaju potopit BB na 5-10k HPa i tuku samo AP. Naravno, dmg je mizeran, BB reloada i posalje ga u 300pm. Nekad se pitam kako su takve intelektualne amebe dosle do T8 i vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Premium
|
Evo ganjam malo ranked....počinje meč ekipa se dogovara, to je ono taktika barbarosa planiranje i dogovoranje, počne runda i svi naprave vlakic sakriju se iza otoka....izgubimo....katastrašno. Nego, kad ce neki novi brodovidoci u igri...koja bi realno slijedeća nacija mogla biti...Talijani? ![]()
![]() |
#1300 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Uh sta je dobar ovi Minakaze 7km domet torpeda, a na 6km vidljiv dodjem na 6.5 od broda, lansiran i bizi svaka partija min 6 uvaljam maximalno je bilo 14 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je isokaze bio malo draži brod. Iako, radi se na Minekazeu, morma ga upgrejdati ali generalo DDi su mi zakon ![]()
![]() |
#1302 | ||
DBS
|
Citiraj:
![]() Sl. nacija su Kinezi i kopije američkih DD-a kao dva premium broda. Nakon toga Njemački BB i ruske CA u prvoj 1/2 ili 1/4 godine. Zatim slijedi RN, najvjerojatnije sa CA linijom. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Premium
|
Majke ti mile koji likovi danas. Plovi sa Amagijem ravno pod kutem od 90°, ne mjenja ni kurs ni brzinu dok ja non stop vrtim lijevo-desno. Na kraju ga ubijem i odma pocne aimbot optuzbe... pogledas liku statse, nije ni cudo, 1000 rundi sa prosjekom od 25k dmga ![]() Al danas su posebni, 2 shime pobjegle od 3 Yamata. Naravno da smo izgubili, jer je nas tim 90% tier 8-9 a nema BBa koji moze kontra Yamata tankat i pucat. A mi sa NC + Amagi + Tirp se mozemo slobodno naguzit, to je bio nas BB lineup, i sad reci da division MM nije totalno pokvaren. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Premium
|
Aktivirao danas taj dan premiuma pa rokam ranked, ide dobro xp pa reko da se rijesim taškenta .D Ma 3 sata sam se borio da predjem iz 13. u 10. diviziju, jedva. Ma kakvi Kinezi... ![]()
![]() |
#1305 |
Sremium
|
Dakle tu smo ![]() Ali u biti treba pazit...slično kao i s Nurnbergom. "Velika batina s dometom a mekana prsa". Iako s B hullom može izdržati solidno... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 25.01.2016. u 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
DBS
|
Znači prošao si Yorck-a. ![]() ![]() Večeras planiram igrati veći dio večeri, kad se spojiš odvozimo par T8 partija. Do tad sam u nižim tierima / seal clubbing radi Project R. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Sremium
|
Da...i da znaš da uopće nije tako loš brod. MOžda malo lošiji od Nurnberga u svom tieru. Recimo, rijetko je prošla partija da nisam nekog citadelao s APom i potopio. Meni ok brod bio. Može. Project R je Minekaze sa funky skinom jelda? Al je premium (iako mislim da ovi poklonjeni premiumi ne farmaju toliko lovu i kapetana). Mene zezaju one misije gdje moraš igrati s t3 i t4 brodovima a takve više nemam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
DBS
|
Svaki brod zahtjeva svoj način igranja. Pitanje je samo dal ti to odgovara ili ne. Citiraj:
EDIT: Sad provjerio na WOWS WIKI i tamo piše da mu je stock concelament bez camo za 0,2 km bolji (6,0 naprema 6,2 km od Minekazea i Mutsukija). Brzina kao Mutsuki 37,5 čvorova. Torpeda i sve ostalo kao Minekaze. Jao, sa Camo & Concealment Expert skillom to će imat 5,2 km concealment! Nisam ni ja imao te niže tiere, ali imam dosta love pa ne samo da sam ih kupio već i koristim premium consumable na njima. ![]() Odradio sam T-II sa Dresdenom, T-IV i T-V mi fali još 8 killova u svakom. Onda mi ostaje T-III. T-IV odrađujem s Isokazeom, a T-V s Konijem. Za T-III ću uzet Tenryu, fali mi Die Hard acchievement... ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 25.01.2016. u 09:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Sremium
|
Fora je kaj moraš nafarmat 250 pearlsa za to ili 150 pa na bubanj... 0.2 km ukupno i nije neka prednost...pogotovo ako gledamo 5,2 vs 5km...ali daleko od toga da nije fora dobit brod đabe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
DBS
|
Najveći plus je što će to bit premium, i imat će premium camo za dodatni bonus na XP i samim time na kapetana. S njime stock Minekaze postaje besmislen. ![]() Kamikaze i Fujin su zapravo identični. Glavne prednosti nad Minekazeom su 200 više HP-a, 4,3 sekunde brže okretanje kupola i veći ROF (uz nešto veće rasipanje / 'disperziju' granata), još kraći rudder shift i za 0,2 km bolji concelament. Brzina kao Mutsuki 37,5 čvorova naprema 39 od Minekazea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Premium
|
Ma najveći plus je to šta je T5 brod, gdje je najveća zabava ![]() Nego, myoko najbrži brod confirmed 0-100 u manje od sekunde, uz Pensacola suze u chatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
DBS
|
Haha, još k tome i PL tag. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Premium
|
Ma to ti je standardno danas, ako ikoga potopis odma si aimbot (iako je samo aimassist u igri al eto). Usput, ako moze tko sa kojim vec brodovima igrate, kad izgubite brod da ubacite trosak samog broda da imamo kakvu takvu evidenciju, zivo me zanimaju troskovi T9-10 jer znam da nisu isti za sve strane a jos manje za BB il CA. LINKY |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | |
Premium
|
Citiraj:
P.S. Repair Farraguta je 29701. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
DBS
|
Ma, više se ni ne obazirem na jazavce. Jučer s Carolinom okrenem Citadelu na Atagu i odmah u chatu "Cheater". Par dana ranije mi Sexico okrene bok, isto u Carolini i nestane mu 20 soma od jedne salve. Kometar "F... off T8!" To si sad friško potonuo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja mislim da sam jucer dozivio prvi put da me neko roka sa AIMBOTOM. Frend i ja igrali u diviziji i lik na obojicu iz Pljeskavice gadjao, koliko god mi mijenjali brzinu, pravac. Svaka salva nas je pogodila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Lun. 25.01.2016. u 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Premium
|
Ma sve to stoji za aimassist ali ako su za WoT mogli napraviti da te pogadja u oko dok se vozis po terenu ne vidim razloga zasto nebi u WoWs, srecom do sada nisam dozivio to u brodovima.
![]() |
#1320 |
Premium
|
Ok, ubacim na listu, al otvoreno je za edit svima pa mozete slobodno svoj entry ubacit ![]() Glede aimassista, on samo pokazuje gdje ce bit citadela i koji lead da pucas. To sta ce ti disperzija napravit da pogodis ama bas sve osim toga mjesta i 200m isped il 200m iza mete je ono sta nema assista il moda da ti pomogne. A budimo realni, nije tesko nakon nekog vremena jednostavno odokativno rokat po drugima. Sta se tice AA moda, on radi samo ako ides broadside prema nekome, ako je vise od 20ak stupnjeva, aimassist ne radi kurca, isto tako ako netko ide prema tebi il od tebe to sve krivo racuna. Tako da samo pomaze za vrlo male kutove i broadside. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|